אננ חדשה היי קוראים לי קרולינה, אני בת 14 מקרית ביאליק אני מקווה להשתלב בפורום נשיקות קרו
ק ק ר ו ל י נ ה New member 16/6/05 #1 אננ חדשה היי קוראים לי קרולינה, אני בת 14 מקרית ביאליק אני מקווה להשתלב בפורום נשיקות קרו
ל לירון מגהסטאר New member 16/6/05 #2 ../images/Emo24.gif6סיבות למה כדאי לכתוב בפורום למרות שלא צריך סיבות הנה הם: 1.כי זה הפורום הרשמי 2.כי כולם פה אחלה 3.כי רוני גם כותבת פה שיש לה זמן 5.כי יש לרוני אחלה שירים ושווה להעריץ אותה 6.וכי סתם כיף פה... הייתי כותב עוד סיבות אבל אין מספיק מקום אז ברוכה הבאה אני לירון...
../images/Emo24.gif6סיבות למה כדאי לכתוב בפורום למרות שלא צריך סיבות הנה הם: 1.כי זה הפורום הרשמי 2.כי כולם פה אחלה 3.כי רוני גם כותבת פה שיש לה זמן 5.כי יש לרוני אחלה שירים ושווה להעריץ אותה 6.וכי סתם כיף פה... הייתי כותב עוד סיבות אבל אין מספיק מקום אז ברוכה הבאה אני לירון...
¥ ¥Im the superstar¥ New member 16/6/05 #4 ../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif
R RoNi Is My SuPeRsTaR New member 16/6/05 #5 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אני נעם בת 12 מחיפה הישתלבות מהירה חח את יודעת..החווה שלי שאני תמיד הולכת אליה בימי רביעי נימצאת שם..מקום יפה שם
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אני נעם בת 12 מחיפה הישתלבות מהירה חח את יודעת..החווה שלי שאני תמיד הולכת אליה בימי רביעי נימצאת שם..מקום יפה שם
° °•°עדידוש°•° New member 16/6/05 #8 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif