רוב הזמן נח
Well-known member
אז למה בשר ועוף קפוא עולים פחות?לטונה קפואה צריך מהנדסים, בנאים, חשמלאים ואנשי קירור להקים בתי קירור להקפאה.
אז למה בשר ועוף קפוא עולים פחות?לטונה קפואה צריך מהנדסים, בנאים, חשמלאים ואנשי קירור להקים בתי קירור להקפאה.
לצלות טונה קפואה שגדל במים מלוחים זה פשע !!מי? כל מי שרוצה לאכול טעים.
היות ובשר ועוף קל יותר להשיג, בכדי להשיג טונה חייבים ספינת דייגאז למה בשר ועוף קפוא עולים פחות?
כי את העוף מגדלים בלולים בארץ בתנאים מחפירים ואין חוות לגידול דגי טונה - מה בכלל השאלה האינפנטילית?אז למה בשר ועוף קפוא עולים פחות?
אם אתה חושב שליבא משהו לארץ זה קל וישר יתנו לך להביא מה שאתה רוצה, אז אתה האינפנטיל.כי את העוף מגדלים בלולים בארץ בתנאים מחפירים ואין חוות לגידול דגי טונה - מה בכלל השאלה האינפנטילית?
למה עולה יותר או פחות? אם נראה לך שיש כאן ניצול הצרכן זו הרי מדינה קפיטליסטית כבר מימי הנאשם
תארגן לך חברה שתביא טונה טריה קפואה במחיר של עוף אצל רמי לוי.. מקווה שדגי הטונה קוראים כאן ויתקשרו
אליך בהצעת מחיר.
קניתי לפני שבוע טונה טריה כפי שכתבתי בפוסט אחר כ 300 גרם 50 ש״ח בשום אופן לא לתנור רק צריבה משני הצדדים.
יצא טעים כמצופה. במקרה במגה מביאים מדי פעם נתח של כמה ק״ג ופורסים.
לא אני כתבתי מגעיל, ואף פעם איני כותב על אוכל שהוא מגעיל.גם התיקונים שלך לא מספקים, כי לא אומרים 'מגעיל' על אוכל, אפשר להגיד לא לטעמי.
אינפנטיל תקרא לסבא שלך, לאבא שלך ולבן שלך ואם תסתכל במראה תראה אינפנטיל!!!אם אתה חושב שליבא משהו לארץ זה קל וישר יתנו לך להביא מה שאתה רוצה, אז אתה האינפנטיל.
הלו, תשתה מים.לא אני כתבתי מגעיל, ואף פעם איני כותב על אוכל שהוא מגעיל.
שים לב, צטטתי את, רוב הזמן נח, והצעתי שיוסיף שאותו זה מגעיל.
הוא רוצה לכתוב מגעיל לפחות שיכבד את האחרים ויוסיף מתוך נימוס
הוספתי שהכתיבה שלו מגעילה ואותי. ושישנה את הנוסח שלו ליותר נימוסי.
אינפנטיל תקרא לסבא שלך, לאבא שלך ולבן שלך ואם תסתכל במראה תראה אינפנטיל!!!
אצלכם זה בתורשה, נכון?!
מים תן לאבא שלך לשתות, אבל מים מקופסת טונה עם מים!!!הלו, תשתה מים.
מים תן לאבא שלך לשתות, אבל מים מקופסת טונה עם מים!!!
לך זה קשה כי אתה נח. מי שעובד מצליח ליבא ה-כ-ל רק ענין של מחיראם אתה חושב שליבא משהו לארץ זה קל וישר יתנו לך להביא מה שאתה רוצה, אז אתה האינפנטיל.
דג טרי זאת בעיה. הרבה פעמים הטריות שלו לא משהו. לפעמים שרשרת הקירור שלו בקרח עד שהוא מגיע אליך היא לקויה.קפוא? רק טרי..זה משהו אחר ועולה בהתאם. מעדיף לצרוב על מחבת עם מעט שמן זית ופלפל שחור כאשר 2/3 נותר ורוד
קניתי פילטונה במים. זה ממש כמו הטונה במים של וילי פוד, אבל בסופר שקניתי זה היה באותו מחיר כמו סטארקיסט. אז מה עשינו בזה? אולי צריך להחרים גם סופרים שמוכרים ביוקר.פילטונה לרוב לא מאכזבת גושים גדולים ולא דייסה.
לא מתחשבן על כמה שקלים או אם היא בשמן קנולה
סוחט את העודפים וכל גרם שנשאר סה״כ 9 קקל.
אין שום תעלומה, פניתי ל F.B.I וקיבלתי תשובה בהולה מיידית שתפקידו של השמן בקופסאות הטונה הוא לשמור על טריות הטונה.הקטע שאני לא מבין זה למה שמן בטונה? ואם שמן, אז למה שמן צימחי ולא את השמן של הטונה? או איזה חתיכה של שומן כבש?
אתם מכירים שימורי בשר או עוף? הם גם טבולים בפחית מלאה שמן צימחי?
ממש תעלומה כל הנושא הזה
אתה מבין בכלל למה יש פתאום טונה בשמן קנולה ושמן זית? הרי כל השמנים הצימחים האלה זה אותואין שום תעלומה, פניתי ל F.B.I וקיבלתי תשובה בהולה מיידית שתפקידו של השמן בקופסאות הטונה הוא לשמור על טריות הטונה.
ואז הקשיתי ושאלתי אז למה שמן רגיל ולא שמן זית ענה סוכן ה F.B.I ששמן זית מגעיל אותו.
כאשר אני מכין נתחים של דג מלוח מדג שלם, אני מכניס אותם לקופסת פלסטיק ויוצק שמן רגיל, ששומר על טריות נתחי הדג.
גם סלמון שלם שאני משמר במלח, אני שומר בקופסת פלסטיק עם שמן רגיל, לא שמן זית היות ושמן זית לא אהוב עליי ולא אהוב על אישתי.
איתך הסליחה שאיני משתמש בשמן זית.
יש לי שאלה רצינית אליך, מדוע אתה כה אובססיבי לטונה??אתה מבין בכלל למה יש פתאום טונה בשמן קנולה ושמן זית? הרי כל השמנים הצימחים האלה זה אותו
פעם זה לא היה. היה טונה במים והיה טונה בשמן. ואז פתאום צצו להם הטונה בשמן קנולה והטונה בשמן זית. למה?
רק בשביל שתהיה להם סיבה למכור את הטונה ביותר כסף. הטונה שם היא אותה טונה, אבל בגלל שהיא בשמן זית, אתה תשלם להם יותר.
לא. עכשיו מתעסקים בטונה. בחודש הבא אולי יתעסקו בגבינות.יש לי שאלה רצינית אליך, מדוע אתה כה אובססיבי לטונה??
יש הבדל גדול בטעם בין שלושת השיטות של שימורי טונה.
ברור שהוסיפו סוג נוסף, בשמן זית, על מנת לגבות יותר.
זאת עושים כל היצרנים.
יצרני גבינות "שידרגו" גבינה לבנה ע"י הוספת טעמים שונים שכל אחד יכול להכין, טעים וזול יותר בבית, תתלבש קצת עליהם.
טחנת את נושא הטונה יותר מדי, אתה לא חושב??
בוא אגלה לך סוד, גם אם מחיר הטונה המשומרת ינסוק ב 20% זה לא מה שישפיע על כלכלת הבית, אנחנו, לדוגמה, קונים טונה באריזה גדולה, זה משמש אותנו לפחות לחודש, חלק מאחסנים במקרר לשימוש וחלק גדול מאחסנים במקפיא.לא. עכשיו מתעסקים בטונה. בחודש הבא אולי יתעסקו בגבינות.
אז תקנה זיתים בשמן.בוא אגלה לך סוד, גם אם מחיר הטונה המשומרת ינסוק ב 20% זה לא מה שישפיע על כלכלת הבית, אנחנו, לדוגמה, קונים טונה באריזה גדולה, זה משמש אותנו לפחות לחודש, חלק מאחסנים במקרר לשימוש וחלק גדול מאחסנים במקפיא.
כאשר הטונה נגמרת אנחנו לא מייד קונים, זה לא מוצר יסוד בכלכלת הבית.
מחירים של בשר, עוף, ירקות, מזון לתינוקות, טיטולים אם יעלו זה כן ישפיע על כלכלת הבית.
בנוסף אנחנו חוסכים הרבה כסף בקניה בסופרים פרטיים, לאחרונה גילינו סופר ענק בבעלות פרטית חרדית, שהמחירים שם הם על הריצפה.
יש שם בעיה אחת, והיא שיש שם זיתים שמאלניים, ואני חושש לקנות את הזיתים האלה היות ומיד אני נחשף שאני שמאלני.
אתה פשוט ללא תקנה אם בשעה 4 לפנות בוקר יש לך עיצות של אינפנטיל.אז תקנה זיתים בשמן.
עדיף שתירגע ותשתה מיםאתה פשוט ללא תקנה אם בשעה 4 לפנות בוקר יש לך עיצות של אינפנטיל.
אתה אולי נח אך המוח החולני שלך לא נח.
תעטוף את הפדחת שלך בשמן זית על מנת לשמר את המוח שלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.