אני תמיד פחות אהבתי טונה סטארקיסט

אבי בן 1231

Well-known member
מי? כל מי שרוצה לאכול טעים.
לצלות טונה קפואה שגדל במים מלוחים זה פשע !!
אז למה בשר ועוף קפוא עולים פחות?
היות ובשר ועוף קל יותר להשיג, בכדי להשיג טונה חייבים ספינת דייג
שתצא לים הפתוח על מנת להביא משם טונה, לא קפואה, חיה.
 

R 1 3

Well-known member
אז למה בשר ועוף קפוא עולים פחות?
כי את העוף מגדלים בלולים בארץ בתנאים מחפירים ואין חוות לגידול דגי טונה - מה בכלל השאלה האינפנטילית?
למה עולה יותר או פחות? אם נראה לך שיש כאן ניצול הצרכן זו הרי מדינה קפיטליסטית כבר מימי הנאשם
תארגן לך חברה שתביא טונה טריה קפואה במחיר של עוף אצל רמי לוי.. מקווה שדגי הטונה קוראים כאן ויתקשרו
אליך בהצעת מחיר.
קניתי לפני שבוע טונה טריה כפי שכתבתי בפוסט אחר כ 300 גרם 50 ש״ח בשום אופן לא לתנור רק צריבה משני הצדדים.
יצא טעים כמצופה. במקרה במגה מביאים מדי פעם נתח של כמה ק״ג ופורסים.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
כי את העוף מגדלים בלולים בארץ בתנאים מחפירים ואין חוות לגידול דגי טונה - מה בכלל השאלה האינפנטילית?
למה עולה יותר או פחות? אם נראה לך שיש כאן ניצול הצרכן זו הרי מדינה קפיטליסטית כבר מימי הנאשם
תארגן לך חברה שתביא טונה טריה קפואה במחיר של עוף אצל רמי לוי.. מקווה שדגי הטונה קוראים כאן ויתקשרו
אליך בהצעת מחיר.
קניתי לפני שבוע טונה טריה כפי שכתבתי בפוסט אחר כ 300 גרם 50 ש״ח בשום אופן לא לתנור רק צריבה משני הצדדים.
יצא טעים כמצופה. במקרה במגה מביאים מדי פעם נתח של כמה ק״ג ופורסים.
אם אתה חושב שליבא משהו לארץ זה קל וישר יתנו לך להביא מה שאתה רוצה, אז אתה האינפנטיל.
 

אבי בן 1231

Well-known member
גם התיקונים שלך לא מספקים, כי לא אומרים 'מגעיל' על אוכל, אפשר להגיד לא לטעמי.
לא אני כתבתי מגעיל, ואף פעם איני כותב על אוכל שהוא מגעיל.
שים לב, צטטתי את, רוב הזמן נח, והצעתי שיוסיף שאותו זה מגעיל.
הוא רוצה לכתוב מגעיל לפחות שיכבד את האחרים ויוסיף מתוך נימוס
הוספתי שהכתיבה שלו מגעילה ואותי. ושישנה את הנוסח שלו ליותר נימוסי.
אם אתה חושב שליבא משהו לארץ זה קל וישר יתנו לך להביא מה שאתה רוצה, אז אתה האינפנטיל.
אינפנטיל תקרא לסבא שלך, לאבא שלך ולבן שלך ואם תסתכל במראה תראה אינפנטיל!!!
אצלכם זה בתורשה, נכון?!
 

רוב הזמן נח

Well-known member
לא אני כתבתי מגעיל, ואף פעם איני כותב על אוכל שהוא מגעיל.
שים לב, צטטתי את, רוב הזמן נח, והצעתי שיוסיף שאותו זה מגעיל.
הוא רוצה לכתוב מגעיל לפחות שיכבד את האחרים ויוסיף מתוך נימוס
הוספתי שהכתיבה שלו מגעילה ואותי. ושישנה את הנוסח שלו ליותר נימוסי.

אינפנטיל תקרא לסבא שלך, לאבא שלך ולבן שלך ואם תסתכל במראה תראה אינפנטיל!!!
אצלכם זה בתורשה, נכון?!
הלו, תשתה מים. :giggle:
 

R 1 3

Well-known member
אם אתה חושב שליבא משהו לארץ זה קל וישר יתנו לך להביא מה שאתה רוצה, אז אתה האינפנטיל.
לך זה קשה כי אתה נח. מי שעובד מצליח ליבא ה-כ-ל רק ענין של מחיר
יש טונה טריה בארץ ממקורות שונים ויש תחרות - לכן זה המחיר הזול ביותר שאחרת היה מישהו אחר מתחרה בו.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
קפוא? רק טרי..זה משהו אחר ועולה בהתאם. מעדיף לצרוב על מחבת עם מעט שמן זית ופלפל שחור כאשר 2/3 נותר ורוד
דג טרי זאת בעיה. הרבה פעמים הטריות שלו לא משהו. לפעמים שרשרת הקירור שלו בקרח עד שהוא מגיע אליך היא לקויה.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
פילטונה לרוב לא מאכזבת גושים גדולים ולא דייסה.
לא מתחשבן על כמה שקלים או אם היא בשמן קנולה
סוחט את העודפים וכל גרם שנשאר סה״כ 9 קקל.
קניתי פילטונה במים. זה ממש כמו הטונה במים של וילי פוד, אבל בסופר שקניתי זה היה באותו מחיר כמו סטארקיסט. אז מה עשינו בזה? אולי צריך להחרים גם סופרים שמוכרים ביוקר.

 

רוב הזמן נח

Well-known member
הקטע שאני לא מבין זה למה שמן בטונה? ואם שמן, אז למה שמן צימחי ולא את השמן של הטונה? או איזה חתיכה של שומן כבש?

אתם מכירים שימורי בשר או עוף? הם גם טבולים בפחית מלאה שמן צימחי?

ממש תעלומה כל הנושא הזה :-D
 

אבי בן 1231

Well-known member
הקטע שאני לא מבין זה למה שמן בטונה? ואם שמן, אז למה שמן צימחי ולא את השמן של הטונה? או איזה חתיכה של שומן כבש?

אתם מכירים שימורי בשר או עוף? הם גם טבולים בפחית מלאה שמן צימחי?

ממש תעלומה כל הנושא הזה :-D
אין שום תעלומה, פניתי ל F.B.I וקיבלתי תשובה בהולה מיידית שתפקידו של השמן בקופסאות הטונה הוא לשמור על טריות הטונה.
ואז הקשיתי ושאלתי אז למה שמן רגיל ולא שמן זית ענה סוכן ה F.B.I ששמן זית מגעיל אותו.
כאשר אני מכין נתחים של דג מלוח מדג שלם, אני מכניס אותם לקופסת פלסטיק ויוצק שמן רגיל, ששומר על טריות נתחי הדג.
גם סלמון שלם שאני משמר במלח, אני שומר בקופסת פלסטיק עם שמן רגיל, לא שמן זית היות ושמן זית לא אהוב עליי ולא אהוב על אישתי.
איתך הסליחה שאיני משתמש בשמן זית.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אין שום תעלומה, פניתי ל F.B.I וקיבלתי תשובה בהולה מיידית שתפקידו של השמן בקופסאות הטונה הוא לשמור על טריות הטונה.
ואז הקשיתי ושאלתי אז למה שמן רגיל ולא שמן זית ענה סוכן ה F.B.I ששמן זית מגעיל אותו.
כאשר אני מכין נתחים של דג מלוח מדג שלם, אני מכניס אותם לקופסת פלסטיק ויוצק שמן רגיל, ששומר על טריות נתחי הדג.
גם סלמון שלם שאני משמר במלח, אני שומר בקופסת פלסטיק עם שמן רגיל, לא שמן זית היות ושמן זית לא אהוב עליי ולא אהוב על אישתי.
איתך הסליחה שאיני משתמש בשמן זית.
אתה מבין בכלל למה יש פתאום טונה בשמן קנולה ושמן זית? הרי כל השמנים הצימחים האלה זה אותו |שיט|
פעם זה לא היה. היה טונה במים והיה טונה בשמן. ואז פתאום צצו להם הטונה בשמן קנולה והטונה בשמן זית. למה?

רק בשביל שתהיה להם סיבה למכור את הטונה ביותר כסף. הטונה שם היא אותה טונה, אבל בגלל שהיא בשמן זית, אתה תשלם להם יותר.
 

אבי בן 1231

Well-known member
אתה מבין בכלל למה יש פתאום טונה בשמן קנולה ושמן זית? הרי כל השמנים הצימחים האלה זה אותו |שיט|
פעם זה לא היה. היה טונה במים והיה טונה בשמן. ואז פתאום צצו להם הטונה בשמן קנולה והטונה בשמן זית. למה?

רק בשביל שתהיה להם סיבה למכור את הטונה ביותר כסף. הטונה שם היא אותה טונה, אבל בגלל שהיא בשמן זית, אתה תשלם להם יותר.
יש לי שאלה רצינית אליך, מדוע אתה כה אובססיבי לטונה??
יש הבדל גדול בטעם בין שלושת השיטות של שימורי טונה.
ברור שהוסיפו סוג נוסף, בשמן זית, על מנת לגבות יותר.
זאת עושים כל היצרנים.
יצרני גבינות "שידרגו" גבינה לבנה ע"י הוספת טעמים שונים שכל אחד יכול להכין, טעים וזול יותר בבית, תתלבש קצת עליהם.
טחנת את נושא הטונה יותר מדי, אתה לא חושב??|תוהה|
 

רוב הזמן נח

Well-known member
יש לי שאלה רצינית אליך, מדוע אתה כה אובססיבי לטונה??
יש הבדל גדול בטעם בין שלושת השיטות של שימורי טונה.
ברור שהוסיפו סוג נוסף, בשמן זית, על מנת לגבות יותר.
זאת עושים כל היצרנים.
יצרני גבינות "שידרגו" גבינה לבנה ע"י הוספת טעמים שונים שכל אחד יכול להכין, טעים וזול יותר בבית, תתלבש קצת עליהם.
טחנת את נושא הטונה יותר מדי, אתה לא חושב??|תוהה|
לא. עכשיו מתעסקים בטונה. בחודש הבא אולי יתעסקו בגבינות. :cool:
 

אבי בן 1231

Well-known member
לא. עכשיו מתעסקים בטונה. בחודש הבא אולי יתעסקו בגבינות. :cool:
בוא אגלה לך סוד, גם אם מחיר הטונה המשומרת ינסוק ב 20% זה לא מה שישפיע על כלכלת הבית, אנחנו, לדוגמה, קונים טונה באריזה גדולה, זה משמש אותנו לפחות לחודש, חלק מאחסנים במקרר לשימוש וחלק גדול מאחסנים במקפיא.
כאשר הטונה נגמרת אנחנו לא מייד קונים, זה לא מוצר יסוד בכלכלת הבית.
מחירים של בשר, עוף, ירקות, מזון לתינוקות, טיטולים אם יעלו זה כן ישפיע על כלכלת הבית.
בנוסף אנחנו חוסכים הרבה כסף בקניה בסופרים פרטיים, לאחרונה גילינו סופר ענק בבעלות פרטית חרדית, שהמחירים שם הם על הריצפה.
יש שם בעיה אחת, והיא שיש שם זיתים שמאלניים, ואני חושש לקנות את הזיתים האלה היות ומיד אני נחשף שאני שמאלני.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
בוא אגלה לך סוד, גם אם מחיר הטונה המשומרת ינסוק ב 20% זה לא מה שישפיע על כלכלת הבית, אנחנו, לדוגמה, קונים טונה באריזה גדולה, זה משמש אותנו לפחות לחודש, חלק מאחסנים במקרר לשימוש וחלק גדול מאחסנים במקפיא.
כאשר הטונה נגמרת אנחנו לא מייד קונים, זה לא מוצר יסוד בכלכלת הבית.
מחירים של בשר, עוף, ירקות, מזון לתינוקות, טיטולים אם יעלו זה כן ישפיע על כלכלת הבית.
בנוסף אנחנו חוסכים הרבה כסף בקניה בסופרים פרטיים, לאחרונה גילינו סופר ענק בבעלות פרטית חרדית, שהמחירים שם הם על הריצפה.
יש שם בעיה אחת, והיא שיש שם זיתים שמאלניים, ואני חושש לקנות את הזיתים האלה היות ומיד אני נחשף שאני שמאלני.
אז תקנה זיתים בשמן.
 
למעלה