אני תמיד פחות אהבתי טונה סטארקיסט

רוב הזמן נח

Well-known member
הזילזול שלך הוא ממש מגעיל כמו טונה מכובסת במים!!
תתפלא לשמוע שיש לפחות 2 אנשים ביקום שאוהבים עוף מכובס במרק אך רק בתוספת אבקת כביסה אריאל!!
באיזו אבקת כביסה משתמשים בטונה מכובסת במים??
כשאתה נוגס בטונה שהכנת בתנור אתה מרגיש את הדג. בטונה בקופסה, אפילו שזה גוש ולא פירורים, זה מרקם של עוף מכובס.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
חחחח .. מרקם זה מרקם. כנראה לא קנית טונה קפואה והכנת עם מי ים טבעיים, בשביל להבין את ההבדל.
מי קונה בשר איכותי ומבשל אותו במים? במקור, יצרו את המרק בשביל להשתמש בשאריות המזון והבשר שנשארו. את הבשר צולים בתנור או על האש. בשר הטונה לא שונה.
 

אבי בן 1231

Well-known member
מי קונה בשר איכותי ומבשל אותו במים? במקור, יצרו את המרק בשביל להשתמש בשאריות המזון והבשר שנשארו. את הבשר צולים בתנור או על האש. בשר הטונה לא שונה.
ומי קונה טונה איכותית הגדלה במים מלוחים וצולה אותה בתנור???
יש לך טעות, ידידי החכם, את המרק יצרו בכדי שיהיה לטיפשים נושא מטופש +מסקנות מטופשות להעלות ברשתות חברתיות.
 

R 1 3

Well-known member
כשאתה נוגס בטונה שהכנת בתנור אתה מרגיש את הדג. בטונה בקופסה, אפילו שזה גוש ולא פירורים, זה מרקם של עוף מכובס.
ממש לא נכון אלא אם אתה נעול על טונה במים..לטונה בשמן יש מרקם טעים בדיוק מהסיבה
שאת העוף המכובס מבשלים במים בניגוד לזה שבגריל שסופג שומנים מהעור.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
ממש לא נכון אלא אם אתה נעול על טונה במים..לטונה בשמן יש מרקם טעים בדיוק מהסיבה
שאת העוף המכובס מבשלים במים בניגוד לזה שבגריל שסופג שומנים מהעור.
טונה בשמן זה מגעיל. גם טונה בתנור עם שמן זה מגעיל. גם טונה עם אבוקדו זה מגעיל. כבר הסברתי קודם למה זה מגעיל.
 

R 1 3

Well-known member
טונה בשמן זה מגעיל. גם טונה בתנור עם שמן זה מגעיל. גם טונה עם אבוקדו זה מגעיל. כבר הסברתי קודם למה זה מגעיל.
אם כבר לקרוא את התשובות שלך מגעיל. אם זה היה מגעיל לא היה ביקוש אבל לרוב זה טעים מאוד.
מוסיפים לימון !
מה מגעיל באבוקדו עם טונה? יש מאכל של שרימפס מקולפים עם אבוקדו וקצת לימון - מעדן.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אם כבר לקרוא את התשובות שלך מגעיל. אם זה היה מגעיל לא היה ביקוש אבל לרוב זה טעים מאוד.
מוסיפים לימון !
מה מגעיל באבוקדו עם טונה? יש מאכל של שרימפס מקולפים עם אבוקדו וקצת לימון - מעדן.
אני גם חושב שחרקי ים זה מגעיל.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
אם כבר לקרוא את התשובות שלך מגעיל. אם זה היה מגעיל לא היה ביקוש אבל לרוב זה טעים מאוד.
מוסיפים לימון !
מה מגעיל באבוקדו עם טונה? יש מאכל של שרימפס מקולפים עם אבוקדו וקצת לימון - מעדן.
זה שבכללי צריך להוסיף לדג לימון, אומר שיש לו בטבעי טעם לא טעים. גם טונה במים בשבילי כשזה יותר מידי , זה מתחיל להיות מגעיל ואז אם יש עגבניה טעימה בצד, זה מאוד עוזר.
 

אבי בן 1231

Well-known member
טונה בשמן זה מגעיל. גם טונה בתנור עם שמן זה מגעיל. גם טונה עם אבוקדו זה מגעיל. כבר הסברתי קודם למה זה מגעיל.
טונה עם שמן מגעילה מאוד, אותך!!!!!!! אתה חייב להדגיש!!
ולהבא כתוב כך, שים לב!!: "טונה בשמן זה מגעיל אותי" ובהמשך כתוב כך: "גם טונה בתנור עם שמן זה מגעיל אותי"
והמשך כך: "גם טונה עם אבוקדו זה מגעיל
אותי".
ואני אוסיף: צורת הכתיבה שלך מאוד מגעילה, אותי!!!!

קצת נימוס לא יזיק לך!!!
אולי בכלל כדאי שתנוח קצת|תוהה|
 
נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
טונה עם שמן מגעילה מאוד, אותך!!!!!!! אתה חייב להדגיש!!
ולהבא כתוב כך, שים לב!!: "טונה בשמן זה מגעיל אותי" ובהמשך כתוב כך: "גם טונה בתנור עם שמן זה מגעיל אותי"
והמשך כך: "גם טונה עם אבוקדו זה מגעיל
אותי".
ואני אוסיף: צורת הכתיבה שלך מאוד מגעילה, אותי!!!!

קצת נימוס לא יזיק לך!!!
אולי בכלל כדאי שתנוח קצת|תוהה|
גם התיקונים שלך לא מספקים, כי לא אומרים 'מגעיל' על אוכל, אפשר להגיד לא לטעמי.
 

רוב הזמן נח

Well-known member
טונה עם שמן מגעילה מאוד, אותך!!!!!!! אתה חייב להדגיש!!
ולהבא כתוב כך, שים לב!!: "טונה בשמן זה מגעיל אותי" ובהמשך כתוב כך: "גם טונה בתנור עם שמן זה מגעיל אותי"
והמשך כך: "גם טונה עם אבוקדו זה מגעיל
אותי".
ואני אוסיף: צורת הכתיבה שלך מאוד מגעילה, אותי!!!!

קצת נימוס לא יזיק לך!!!
אולי בכלל כדאי שתנוח קצת|תוהה|
:sleep:
 

R 1 3

Well-known member
איפה אתה קונה טרי? דג טרי מתקלקל מהר. בגלל זה טונה טריה נמכרת קפוא.
חנויות דגים, טיב טעם סניפים מרכזיים וכל מקום שמקבל דגים טריים.
שומרים אותה גם ככה על קרח אמנם לא קפוא אבל לא יותר מ 4 מעלות.
הסיבה שטונה בקופסא זולה יותר היא שאין הוצאות שינוע בקרור והיצור
בכמויות זול מאוד.
 
למעלה