אני שמח לביא לכם את הסינגל הראשון..

אני שמח לביא לכם את הסינגל הראשון..

שלי.. אני נותן לכם להוריד את גירסה הלא סופית את הסופית תשמעו ברדיו אבל תהנו ותיתנו תגובות (יש ללחוץ לחצן ימני ושמירה בשם) בתודה מראש צ'אן לי

Gil shaDy

New member
תגיד אחי...

אתה הבן של סבא ג'ון? ומיטל אמא 'שך??
אגב, אתה עד כדי כך בטוח שנשמע אותך ברדיו? כאילו עם כל הכבוד, אתה יודע כמה צריך לשלם בשביל זה? לא ראית כלבוטק אתמול?

תקשיב

לא הבן של סבא... באבה ג'ון זה היה השם הישן שלי פשוט שמעתי את סאב אומר יותר מדי באבה ובאבה ובאבה יש מבין בקיצור כשתמע ברדיו דבר איתי.!!!!

BeNoo

New member
שיר טוב..

לפי דעתי בפזמון צריכה לשיר בחורה לבד... אולי בגרסה של הרדיו

RunNGun

New member
גיל - לגבי החתימה

לא הבנתי אותה.....
אם אתה נתקל בעמוד - אתה עוקף אותו אם אתה טובע בים - תצטייד בסירה אם אתה נתקל בבניין - תעקוף אותו מה אתה עושה נגד השוטר? צו מניעה?

Gil shaDy

New member
אהההההה כאן מתחיל הפרדוקס...

פשוט תוריד/תרכוש/תשמע את השיר מלא פעמים, ובכלל את האלבום המדהים של תומר יוסף ותבין...

חבריםם!!!

עם כל הכבוד לכם תעשו תשיחות שלכם במקום אחר תודה לא אהבתם אל תגיבו הוא שתגיבו בקשר לשיר תודה...

ילדים

שוב עם השוקו הזה... כל מי שלא נראה לכם אתם אומרים עליו שהוא שותה שוקו גולם שוקו זה טעיים.... אני באמת מבקש עם אתם חסרי חיים וחושבים שאתם המצאתם את הראפ ואתם מנסים להתנסות אז לא כאן אני מעוניין בדעה של אנשים בראים בדעת

Jimmiet

New member
תגיד לי מה הפאקינג קשר ל...

"אתם חושבים שאתם המצאתם את הראפ"... איפה יש ירידה כלשהי על הראפ שלך?! הוא סה"כ אמר שלא שתית את השוקו שלך בבוקר- כלומר, אתה טיפונת עצבני.. אז מה הקשררררררררררררר??? עוד אחד, נו.

אני יסביר

יש כאן אנשים שמתנסים ובזה שאמרו שוקו אז זה כבר מתקשר לסאב על המסחריות שלו אתה מבין מה היה קשה לגולם להגיד אתה עצבני ואני לא עצבני פשוט אני לא יתן יחס הולם לסתם גולם

Jimmiet

New member
אתה היחיד שקישר את השוקו למסחריות!

ראית פה מישו רומז לזה? משו שקשור? לא. מתנשאים (אגב, לא מתנסים). בסדר... יש כאלה.. אבל אני לא רואה שבאמת מישוה התנשא עליך, ואם היה אחד זו לא סיבה להכליל. למה לא להגיד "אתה עצבני" כי זה מאבד את כל המשמעות של מה שהוא אמר הוא ניסה לשעשע, אותו, את חברי הפורום, וגם אותך.. תתפלא. אם הוא היה אומר "אתה עצבני" זה לא היה אומר כלום בנוסף לזה.. זה סתם עובדה.

תגיד לי

אתה ראיתה אותי רושם שאני רוצה שמשהו ישעשע כאן?!@@!#$ לא אחי! רציתי שאנשים אכותים ישמעו ויגיבו סבבה אז בוא לא נמשיך להגרר אחרי הזרם בא לך להגיב על השיר תגיב לא בא לך תפסיק כאן

Jimmiet

New member
דבר ראשון, אני בת.

דבר שני.. מה אתה לוקח הכול ברוח רעה. הוא סה"כ צחק איתך.... לא בא לך שהוא ישעשע אותך? צא. כאילו מי אתה חושב שאתה.. "אנשים איכותיים" אבוי. אבוי. השיר? אהבתי את ההתחלה, עם הגיטרות. אני עדינה.

Escova

New member
בדיוק באתי לשאול במה אני מתנסה...

יש לי ניסיון בהרבה דברים...

למעלה