אני שוקל לקנות DT

famousjoe

New member
אני שוקל לקנות DT

שלום, אני בעל רשיון עד 500 (הישן), ובא לי לקנות בעיקר בשביל הפאן אופנוע יש לי כבר אוטו, ואני מניח שאת עיקר הנסיעות הפרקטיות אני אעשה בעיר. עקב תקנות הרישוי החדשות, מחירי ה50 סמ"ק נפלו לרצפה. ודיטי נראה לי כמו אופנוע שאפשר להנות ממנו. והוא עולה סך הכל איזה 5 אלף, כך שזה גם לא כואב יותר מדי בכיס. איך אני אוכל לבדוק בדיקה ראשונית בעצמי שהאופנוע שאני קונה שווה משהו ? כמה אמורה לעלות לי אחזקת האופנוע ? עד איזה שנה כדאי לי להסתכל ? ומה ביצועיו בעיר ? אשמח לתגובות

mh53

New member
לא כדאי.

זה עגלה בלי סוס, וצריך להעביר הילוכים כל 5 שניות בערך. כל הכלים שחוטים ולעוסים, וזה כלי מובהק של בני נוער, משהו דומה לנסיעה בסקייטבורד בגיל 80. אם אתה מחפש כלי פרקטי עם יכולת שבילים קנה טייפון או משהו. זו דעתי בכל אופן.

famousjoe

New member
בהנחה שמצאתי אחד במצב טוב

זה נראה כמו כלי נחמד, זה הולך להיות כלי שיקנה מלכתחילה כדי להיות רכב מספר 2 בבית, לצד אוטו ששווה 15 אלף ביום טוב. לא ממש אכפת לי אם עוברי אורח יחשבו שאני בן 16,

rankoer

New member
אחלה אופנוע

אופנוע טוב מאוד,אתה תהנה ממנו,יש כלים מזוינים ויש שמורים,תחפש כלי טוב אותה תהנה ממנו,הוא הכי מהיר ב50 סמ"ק הוא מגיע סביבות ה100 קמ"ש בערך.

G a m a D

New member
לא ממליץ

כבר שנה וחצי שאני רוכב על RMX50, ההבדל בינו לבין הDT הוא לא גדול (רכבתי מספיק פעמים גם על הDT), אי אפשר להנות מהכלים האלה, והם בעיקר בשביל נוער (זול, לפני מכונית, פוזה). אני משתמש בו רק כי החוק מגביל אותי ל50, ואני גר די רחוק מכל מקום בעולם אז הייתי חייב משהו... אם אתה רוצה אופנוע בשביל הפאן אז DT הוא ממש לא בשבילך. כלי כזה ב5K הוא מ2000, 2001 אם לא פחות, זה אומר 6 שנים לפחות אצל רוכב חדש, שעושה פוזות, נתן סיבוב לכל החברים, ורוב הסיכויים שגם לא טיפל באופנוע נכון. לאחי יש GPZ ולאבא שלי CBR1100, ברגע שהם מרכיבים אותי, בא לי להצית את הכלי שלי מרוב תיסכול שזה כל מה שיש לו להציע (ואני לא מבקש ממנו הרבה, כולה לעקוף - זו משימה כמעט בלתי אפשרית אם אתה לא בירידה).

leeleeann

New member
מה זותומרת מוגבל ל-50?!

האם אתה לא מעודכן שהדרגה הנמוכה ביותר ברשיונות דו גלגלי הועלה לעד 125 סמ"ק און שהבנתי אותך לא נכון?

rankoer

New member
תעשה לי טובההההההההה

פוזה????? מי שקונה RMX לא מחפש פוזה?,ואתה לחברים שלך לא הבאת סיבוב על הRMX שלך?ולמה נראה שאתה מביא סיבוב למישהו זר על האופנוע שיקרה לו משהו,וDT יותר מהיר מRMX וגם החלקים שלו יותר זמינים וזולים. וזה שהוא 6 שנים על הכביש לא אומר הרבה כי הרוב אחרי שנתיים בערך עושים מנוע עליון תחתון ככה שאחרי זה יש לך אופנוע בובה.

t s a c y

New member
וזה רק על קצה הקרחון

G a m a D

New member
וואלה

איך הצלחת לפספס את המשפט הראשון שלי "כבר שנה וחצי שאני רוכב על RMX50, ההבדל בינו לבין הDT הוא לא גדול" אני לא יודע. אם זה יעשה אותך שמח, בכל מקום שכתוב DT אתה יכול לקרוא את זה בתור RMX. פשוט הוא שאל על DT. וכל מה שאמרתי הוא על נסיון שלי, אני לא חושב שאני שונה מכל רוכב אחר על DT או RMX, גם אני נהנתי מהפוזה של זה, גם חברים שלי עשו סיבוב. מה שכן בגלל שאבא שלי רוכב גם, אז הייתה לי מודעות גדולה יותר לבטיחות. למה שאתה מביא למישהו זר סיבוב זה רע לאופנוע? כי ראיתי 2 אנשים עושים סיבוב על כלים לא שלהם, ובסוף הנזק הסתכם בכמה מאות שקלים. (ואם זה לא ברור, הם החליקו ושברו חלקים של האופנוע) אל תשכח שDT וRMX זה אותו דבר. שניהם חרא. במיוחד למישהו שרוצה את זה בשביל הכיף ולא בשביל כי תחבורה. אולי הDT עושה 5-10 קמ"ש יותר מהRMX (וגם זה עם RMX 2001 וDT2005) אבל גם ככה לפני שהגעת לזה אתה כבר צריך לעצור ברמזור.

למעלה