אני שוקל לקנות אנדרויד חדש בחודשיים הבאים, עצות?

Ccyclist

Well-known member
אני שוקל לקנות אנדרויד חדש בחודשיים הבאים, עצות?

יש לי מגבלת זמן כי אני מתכוון לקנות פלאפון חדש בבריטניה, ולקחת אותו לספרד בנובמבר. במקרה שזה יצריך העברת מספר אצטרך לשהות בבריטניה שבוע-שבועיים ולכן הדד-ליין הוא אמצע אוקטובר. לדעתי אקנה אותו ברשת Carphone Warehouse כי הם מוכרים את הפלאפונים ללא נעילת רשת, מה שירשה לי להשתמש בסים הספרדי ולשים את הסים הבריטי בפלאפון הקודם, שיושב לו לבטח בדירה למקרי חירום. (זה יהיה שידרוג למיקרו-סים אבל יש מתאמי פלסטיק שלא עולים יותר מדי, ואוכל להעביר כרטיסים בין מכשירים).

השאלה היא מה לקנות ועד מתי להמתין, כי יש מחזור מכשירים חדש שישוחרר הסתיו (במערב חג המולד הוא המועד המסורתי לשופינג).

אם יהיה מחליף (לא גירסאת המיני ששמעתי עליה) לסמסונג S5 הייתי רוצה להמתין עד שישחררו אותו. אם יש מתחרים טובים ממחננו לאייפון 6 שאמור לצאת הסתיו - הייתי רוצה לשמוע עוד. אינני חושב שאני טיפוס של Note 4 בגלל הגודל (אי אפשר להכניס דבר כזה לכיס) ו HTC איכזבה אותי עם מצלמת ה 4 מגהפיקסל (חצי ממה שיש לי כיום) ב M8 כי אני אוהב לצלם צילומי נוף (והעדשה של סמסונג K מוגזמת לטעמי).

אם יש מידע על מה שישוחרר בחודשים הקרובים ורעיונות - שתפו. אני מודע שיש משהו שנקרא "סמסונג אלפא" אבל יתכן שזה ה S5 מיני. חוץ מזה - יש לי HTC עם הממשק שלו, אני מודע שסמסונג די שולטים בשוק, ולא הכי בא לי לקנות משהו מחברה משנית כי אני רוצה לקנות איזו עטיפת פלסטיק או שתיים.

כמו כן -

1 איך מעבירים משחקים (והכי חשוב - משחקי אסטרטגיה בשלב אליו הגעתי) ממכשיר ישן למכשיר חדש?

2 האם יש מערכת ניהול יעילה יותר לתמונות? אצלי כולן ברצף וזה לא יעיל. האם ניתן לשמור בתיקיות, לשים למשל תמונות מסויימות במקום אחר ולא ברצף הראשי, והאם עדיף להעביר אותן מה SD הקיים או ש"ארכיון" כזה יקשה עוד יותר על ניהול התמונות ? (לדעתי תמונות על פלאפון ישן קשות יותר למציאה ויכולות ללכת לאיבוד).

ארזS

New member
מכיוון שאינני מכיר את שתי המדינות שהזכרת, תרשה לי בבקשה

לתקן שתי טעויות שלך.
ראשית אתה לא קונה אנדרואיד.
אתה קונה מכשיר טלפון סלולארי שיש בו מערכת הפעלה אנדרואיד.
השורה הקודמת אמורה גם לתקן את הטעות השניה שלך, כי אתה לא קונה פלאפון [שזה מותג של חברה ישראלית מסויימת] אלא אתה קונה מכשיר טלפון סלולארי.
זה היה רגע קטן של עברית ברוח טובה.

ואני מקווה שבהמשך יענו המומחים לארצות שהזכרת.
בהצלחה.

BobboVilla

New member
סמסונג לא הייתי ממליץ בגלל נעילה איזורית

תסתכל בפורום סלולר, יש בדף הראשון הסברים לגבי זה.
&nbsp
אני הייתי שוקל אולי את LG G3, למרות שקראתי שיש לו בעיות (למרות שיכול להיות שזה רק לדגם עם 3 ג'יגה זיכרון RAM), או את Xperia Z2.
&nbsp
הגלקסי אלפא זה מכשיר עם קצת מתכת (במקום רק פלסטיק), לא מכשיר דגל. הוא מכשיר ביניים. אם אתה לא חייב מכשיר ענק אז שווה להסתכל על Moto G של מוטורולה. החטא מכשיר איכותי למדי אבל זול, עם מסך של 4.5 אינצ'.

Ccyclist

Well-known member
חקרתי את הנושא, ומשום שאתחיל להשתמש באזור הנכון זו לא בעיה.

בשלב זה מדובר באמצעי נגד קנייה מאזור אחר, שקשור רק להפעלת הפלאפון. אירופה כולה נחשבת לאזור מבחינת סמסונג (מה גם שהשוק המשותף לא יאפשר למכור בו מוצר שלא יכול לפעול בכל המדינות החברות) ולכן זה לא קריטי אפילו אם זה היה ברמה של "אזורי DVD". בשלב זה לפחות אחרי 5 דקות שיחה באזור הנכון (מה שאעשה ממילא) המכשיר אמור לעבוד עם כל סים מכל אזור כך שאם למשל אבקר בארץ או בארה"ב או כל מקום אחר שלא באזור האירופאי וארצה להנות מחבילת מידע במחיר של סים מקומי - אוכל לעשות זאת ללא בעיות. העניין הוא שאם הם מתחילים בעת הקנייה הם יכולים אולי להרחיב זאת גם למצבים אחרים כמו עידכון, או להחליט על דעת עצמם להפוך את זה לרמה של אזורי ה DVD (שגם אותם ניתן לפרוץ...). מעצבן כי המכשיר הוא רכושו של הקונה.

BobboVilla

New member
צודק, בהתחלה לא הבנתי שאתה גר באנגליה

ולכן הנעילה האיזורית לא רלוונטית אליך בתחילת השימוש. לגבי מה יקרה לאחר עידכון גירסא אף אחד עדיין לא יודע מה יקרה.

למעלה