אני שוקל לפתוח עסק לאוכל ישראלי מקורי כדי שהמפרציות יכירו היטב את המטבח הישראלי האסלי

אני מתלבט בין לפתוח חומוסיה, דוכן פלאפל, רשת לממכר סביח או מסעדה דרוזית ציונית (אני אמצא אולי יוצא צה"ל שינהל את המקום) שמתמחה בהכנת לבנ'ה, סלט ערבי, מסאח'ן ולקינוח מתוקים מהמטבח היהודי המזרח אירופי דוגמת כנאפה ומעמול.

איך משיגים מימון והאם יש היתכנות כלכלית למטבח חדש ולא מוכר כזה במדינה מפרצית?
 

אבי בן 1231

Well-known member
אני מתלבט בין לפתוח חומוסיה, דוכן פלאפל, רשת לממכר סביח או מסעדה דרוזית ציונית (אני אמצא אולי יוצא צה"ל שינהל את המקום) שמתמחה בהכנת לבנ'ה, סלט ערבי, מסאח'ן ולקינוח מתוקים מהמטבח היהודי המזרח אירופי דוגמת כנאפה ומעמול.

איך משיגים מימון והאם יש היתכנות כלכלית למטבח חדש ולא מוכר כזה במדינה מפרצית?
האם אתה שוקל ברצינות מעבר לשם|תוהה|
 

דיברגנט חדש

Well-known member
אני מתלבט בין לפתוח חומוסיה, דוכן פלאפל, רשת לממכר סביח או מסעדה דרוזית ציונית (אני אמצא אולי יוצא צה"ל שינהל את המקום) שמתמחה בהכנת לבנ'ה, סלט ערבי, מסאח'ן ולקינוח מתוקים מהמטבח היהודי המזרח אירופי דוגמת כנאפה ומעמול.

איך משיגים מימון והאם יש היתכנות כלכלית למטבח חדש ולא מוכר כזה במדינה מפרצית?
עדיף שלא תיפתח שם כלום, כי הכישרון העיסקי שלך שואף לאפס, שאתה רוצה לפתוח משהו שהם שמים אותך בכיס הקטן שלהם.
אם אתה רוצה לפתוח עיסקי מזון, תיפתח משהו שייחודי לנו ושאין אצלם.
 

אבי בן 1231

Well-known member
עדיף שלא תיפתח שם כלום, כי הכישרון העיסקי שלך שואף לאפס, שאתה רוצה לפתוח משהו שהם שמים אותך בכיס הקטן שלהם.
אם אתה רוצה לפתוח עיסקי מזון, תיפתח משהו שייחודי לנו ושאין אצלם.
יעני, גפילטע פיש לדוגמה.:-D:-D
 

samshay

New member
בעיקרון אין בעיה לעשות עסק מזון בכל אחד מהתחומים שכתבת, השאלה לאיזה קהל יעד אתה מכוון האם לשוק האמרתי או לשוק הזרים
צריך להיות ממוקד להביא אנשי מקצוע ברמה גבוהה.
לא שמים איזה מנהל והולכים זה לא עובד כך צריך להיות מקצוענים.
וכן ניתן להשיג מימון מגורמים מקומיים.
 
למעלה