אני. שונאת. את. MBC.

~*~gaL

New member
אני. שונאת. את. MBC.

אולי לא כמו שאני שונאת את ערוץ 3, אבל אני שונאת אותו. אי. אר. צריכה להיות ב19:00. איפה היא?! למה יש לי משהו עם סוסים ויער?! מה זה צריך להיות?! STOP IT!

join the club

לא היה פרק לפני שבוע ולא לפני שבועיים ופעם אחד שכן היה פרק הוא באמצע נתקע, ואני ממש רציתי לראות את הפרק עם בראדלי ויטפורד!

appy

New member
לא ידעתי שמשדרים ב MBC...

אין לי את הערוץ
איזה עונות אלה? איזה ערוץ זה? יש דיבוב, כתוביות...? אם זה טוב, אני אזמין את הערוץ...

MBC

יום ראשון בין 19:00-20:00 ואותו הפרק בין 1:05-2:05 העונה הראשונה עם כתוביות בערבית, בלי דיבוב תיאורטית זה טוב אם הם רק היו משדרים את זה...

~*~gaL

New member
אני לא מאמינה!

ברגעים אלו ממש אני עוברת על הקלטת ששמתי בוידיאו כדי שתקליט לי ב-1:00, כי מי יודע, אולי ישדרו את זה, ובינתיים - נאדה! שוב היער והסוסים! תמותו.

mprb

New member
אני חושבת שהם רצו להתחשב בנו

בגלל הפיגוע של אתמול. ולא שידרו דרמה! כי זה לא יפה לשדר דרמות אחרי פיגועים אלא רק קומדיות! * יש לקרוא את ההודעה בטון ציני ביותר!!!

jakecarter

New member
speaking of..

אני גר באריאל הפיגוע היה באריאל רוב הב"ס שמע את הפיצוץ אבל אני הייתי בספריה אז לא שמעתי כלום.

jakecarter

New member
לא ממש, כבר רגילים לזה

כל כמה ימים את שומעת יריות. עושים מבצעים בסלפית, זה קרוב.. מה שכן, סגרו לנו את הב"ס לאיזה שעתיים

mprb

New member
חחחחחח...

אני גם גרה ב"שטחים" וגם חברים שלי כל הזמן אומרים ואו, מפחיד אבל זה ממש לא מפחיד!

למעלה