אני שבורה... :( חייבת כמה עצות

הדר151

New member
אני שבורה... :( חייבת כמה עצות

איך אפשר להתגבר על בגידה??? (אחרי שנה ושלושה חודשים) אני שבורה. לא מוצאת את עצמי. כל היום בוכה מה עליי לעשות? :'( כואב לי

צר לי וכואב לי

לשמוע.. בגידה זה אכן דבר כואב ! וצריך המון כוח נפש כדי להתגבר על מהמורה שכזו. יהיה בסדר..
אני בטוח שבעזרתנו תתגברי על זה כמה שיותר. ספרי לנו על הבגידה הזו? תוציאי הכל.. תני לדמעות לרדת, זו לא בושה לבכות ואת הרי פגועה מאוד.

ס א ט י ן

New member
חמודה

יכול להיות שזה שאת לא מצליחה להתגבר אולי זה בגלל שאת קצת מאשימה את עצמך? קשה לייעץ לך לפני שאנחנו יודעים קצת יותר פרטים...מה קרה שם בעצם?

הדר151

New member
זהו שאני בעצם לא יודעת..

הכל היה בסדר כל הזמן האחרון.. הוא פשוט פגש את האקסית שלו אחרי שלא דיבר איתה זמן רב (אקסית שיצא איתה שלושה חודשים בסך הכל) בפורים. מאז הם כנראה שמרו על קשר ואני לא ידעתי על הדבר. אתמול חבר שלו טוב (שיוצא עם חברה הכי טובה שלי) סיפר לה שהוא בגד בי איתה. שהוא נפגע איתה והייתה נשיקה. וזה נכון כי הוא שיקר כל כך הרבה פעמים כל הקשר הזה ואני חשדתי שיש משהו אני רק לא מבינה למה הוא הסתיר את העובדה שהוא דיבר איתה בכלל. זה מראה שקרה שם משהו אין לי מושג אני נורא מבולבלת :( כואב לי אני כל היום בוכה מבואסת בלי חשק לעשות כלום ויש לי בגרות עוד יומיים. אני צריכה ללמוד וגם לזה אין לי כוח מה עליי לעשות מה נמאס לי כבר לבכות. אני כל כך מאוכזבת...

shirazlovemor

New member
בגידה זה דבר נבזה וגועלי

אין ספק שאת עוברת עכשיו משבר..פגיעה מבגידה היא דבר לא קל בכלל. וככה זה יחסי אקס-אקסית.. בד"כ נשאר מתח ביניהם (אם זה ברגש או במשיכה). אני לא אחליט בשבילך אם לסלוח לו או להמישך בלעדיו. זאת תהיה הבחירה שלך. אבל אני רק מאחלת לך שתעשי את הבחירה שתהיה הכי נכונה לך ומבקשת ממך שתשמרי על עצמך בובה! אל תתני לרגש להשתלט לך על השכל..כמה שזה קשה, תשתמשי גם בהיגיון. בהצלחה מקסימה..

ס א ט י ן

New member
ההרגשה שלך מובנת

תני לעצמך להתפרק. כשמישהו בוגד בך, ולאו דווקא בתחום הרומנטי, גם כשידידים בוגדים באמון שלנו, קשה קשה קשה להתגבר על זה. אני זוכרת שידיד שלי בגד בי. הוא היה הידיד הכי טוב שלי ויום אחד גיליתי שהוא גנב ממני כסף, לא פעם ולא פעמיים. וסכומים גדולים. הרגשתי כאילו מישהו קרע את הלב שלי לשניים. אמנם אלו מקרים שונים, אבל ההשפעה דומה. והכאב דומה. אני מבינה לליבך. את כועסת וזה בסדר גמור. תכעסי, תתפרקי קצת. ותתני לו לדעת כמה שהוא איכזב אותך. אני מקווה שהוא יצליח לתקן את זה. אבל הוא יצטרך ממש להתאמץ בשביל זה.

הא, הוא רק נישק אותה?

אז זו לא בגידה ! בשום פנים ואופן ! ואל תסכלו אותי באבנים (מישהו אמר תפוז) כי זה לא אני קבעתי. זו הגדרה מדוייקת שנרשמה כאן.

shirazlovemor

New member
אין כזה דבר

הגדרה חד משמעית לבגידה. יכול להיות שאצל זוג אחד ליטוף של בחורה אחרת תחשב לבגידה ואצל זוג אחר אפילו לשכב עם מישהי אחרת זה מוסכם ואז זאת לא בגידה! הכל תלוי במוסכמות הפרטיות של אותו זוג. דווקא ברוב המקרים שמוכרים לי, נשיקה כן תחשב לבגידה.

omer73

New member
../images/Emo45.gif

כי לכל אחד יש את הסטנדרטים שלו. אני למשל, חושב שגם אם אחד מהצדדים יוצא מאוחרי הגב, ובכלל לא היה מגע פיזי, והיציאה נשארה רק בגדר כוונה לפתח קשר, בלי שום מגע זה עדיין בגידה.

shirazlovemor

New member
גם מבחינתי..

ואם זה מפריע לה ולא מקובל עלייה, אז כנראה שגם מבחינתה.

זכוכיות

New member
זו בגידה ברגע שהיא מרגישה נבגדת,

שקר- זו לא בגידה? הסתרה- זו לא בגידה? חתירה מאחורי הגב- זו לא בגידה? עשיית מעשה שהיה לו ברור מאיליו שהוא לא צריך לעשות כל עוד הוא איחתה- זו לא בגידה? הכי בגידה שיש.

בגידה זה גם בנפש...

ברגש.. משהו בלב שלו גרם לו לנשק אותה סימן שיש לו משהו בלב כלפי איזשהי משיכה ואולי זה נגמר הפעם בנשיקה כי המצב לא התאים כי המקום לא התאים או משהו אי אפשר לדעת היא תחליט מה זה בעיניה בעייני זו בהחלט בגידה כי מספיק שהוא רצה הוא חשב על זה וניסה...

omer73

New member
היי הדר ../images/Emo201.gif

תראי, בגידה זה אחד הדברים הכי מסריחים והכי כואבים שיש, במיוחד אחרי תקופה לא קצרה שהייתם במע' יחסים. אני רק יכול להגיד לך שתהיי חזקה, ובשום פנים ואופן אל תאשימי את עצמך, כי הוא הקקה והוא אשם, לא את, ואני לא יודע מה תחליטי בסוף, אבל תשתדלי לעשות חושבים עם הראש ולא רק עם הרגש. והכי חשוב- גם אם תחליטי להפרד ממנו- תזכירי תמיד שלא כולם כאלה, שזה לא יגרום לך לרתיעה ממע' יחסים ולפתוח את הלב, כי שוב, לא כולם מתנהגים ככה.

צר לי לקרוא שאת עוברת זאת ../images/Emo10.gif

אז שולחת לך המון חיבוקים
להתגבר על בגידה זה משהו שבהחלט לא קל, אני חושבת שכרגע את צריכה לנסות לחשוב בבהירות, להבין איפה את עומדת- אם את רוצה לתת לקשר צ'אנס ולנסות לחזור לתת אמון או לחתוך את הקשר ולא לקחת את הסיכון הזה להיפגע שנית. כאב הבגידה יעבור עם הזמן וגם האמון בו ובבחורים בכלל- אם תעבדי על כך.

leelush23

New member
הדרוש

אני ממש איתך..אבל רציתי לשאול הוא דיבר איתך על זה?

תגובה

אולי כדאי שתעירי בתקיפות לבוגד על בגידתו ותבהירי לו שאינו בסדר ואז יצטער ותרגישי יותר טוב.

הדר151

New member
הבעיה שהוא ממשיך להכחיש!

אני כבר נפרדתי ממנו. אין מצב שאני חוזרת אליו אחרי הבגידה הזו. ותפסתי אותו בעוד כמה שקרים שאמרתי לו לא להיפגש עם מישהי מסויימת (לאחר שהוא נפגש איתה זמן רב בתור ידידים) אבל הדבר נראה חשוד בעיניי הוא טען שהוא הפסיק וגם זה התגלה כשקר כי גם כעבור חודש וחצי שכיביכול הוא לא טען שהתרחק ולא נפגש איתה היא המשיכה להתקשר אליו גם כשאני הייתי איתו.במשך יום יום.זה מראה על משהו. והוא עם הרכב כל היום כך שאין לדעת מה היה באמת. הוא מכחיש בתוקף את הבגידה.אבל מכחיש בבכי.לא כמו בן אדם שאם באמת לא בגד היה מתעצבן על עצם המחשבה שאני חושבת כך. הוא שקרן.ונפלו לי הרבה אסימונים לגביו במשך כל הזמן הזה. :( אני רוצה להתגבר על זה כבר. כואב לי כל כך. אני כל כך צריכה תמיכה ועידוד למה זה קורה לי :'( ?!

למעלה