אני רעב מת!!! מה אוכלים? בנוסף לכל הצרות גם הגלגל של העכבר שלי נתקע!! אני חושב שאני מת!
ד דודידו בלי דפנה New member 14/7/02 #1 אני רעב מת!!! מה אוכלים? בנוסף לכל הצרות גם הגלגל של העכבר שלי נתקע!! אני חושב שאני מת!
ד דודידו בלי דפנה New member 14/7/02 #3 זה לא בשבילי... כל הקטע הזה של לנקות לא מתאים לי ברגע זה של המשבר... אני אשאיר את זה לאחותי... שתהנה... מעיין מתנה קטנה לפתוח יפה את השבוע..
זה לא בשבילי... כל הקטע הזה של לנקות לא מתאים לי ברגע זה של המשבר... אני אשאיר את זה לאחותי... שתהנה... מעיין מתנה קטנה לפתוח יפה את השבוע..
ד דודידו בלי דפנה New member 14/7/02 #4 אבל מה עם הרעב? יש רעיון לארוחת שחיתות? משהו שכולל מתכונים בבקשה כי בא לי להשקיע קצת בעצמי... אולי פשוט אני אשקיע 30 שקל על שווארמה בלאפה+ קולה...
אבל מה עם הרעב? יש רעיון לארוחת שחיתות? משהו שכולל מתכונים בבקשה כי בא לי להשקיע קצת בעצמי... אולי פשוט אני אשקיע 30 שקל על שווארמה בלאפה+ קולה...
T t@gel New member 14/7/02 #5 לך לשוארמה "שמש" ב30 ש"ח תקבל לאפה עם השוארמה הכי טובה בארף ועוד חצי ליטר קולה או שתכין טוסט גבנץ בבית
לך לשוארמה "שמש" ב30 ש"ח תקבל לאפה עם השוארמה הכי טובה בארף ועוד חצי ליטר קולה או שתכין טוסט גבנץ בבית
ד דודידו בלי דפנה New member 14/7/02 #7 די זה כבר לא מצחיק! אני ממש רעב ואין לי כוח לקום מהכיסא הדביק הזה.. קיבלתי כבר צורה של מישענת מרוב ישיבה!
די זה כבר לא מצחיק! אני ממש רעב ואין לי כוח לקום מהכיסא הדביק הזה.. קיבלתי כבר צורה של מישענת מרוב ישיבה!