אני רותחת מעצבים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
אני רותחת מעצבים../images/Emo46.gif

ספרתי לכם שרופאת המשפחה שלי יצא לחופשה בת שבועיים וגם המרפאה הראומטולוגית שלי מסתבר בחופש עד ההשני לספטמבר אז בלית ברירה התקשרתי אתמול לראומטולוג שלי לפלאפון והוא ענה נורא בסבלנות. ספרתי לו על הטכקרדיה שנמשכת למעלה משבועיים על החום עייופת כאבי פרקים והרגשה כללית רעה. הוא שלח לי בפקס הביתה בדיקות שאני יעשה בקופת חולים בינהם גם בקשה להולטר לב ואקו לב. היום הייתי אצל רופא אחר בקופ"ח משום שרופאת המשפחה שלי לא נמצאת והוא מסרב לתת לי הולטר ואקו. הוא אמר שהייתי אצל קרדיולוג ואם הקרדיולוג לא רשם הוא לא רושם. הייתי בהלם והסברתי לו שדברתי אתמול עם הראומטולוג וזה מה שהוא מבקש אך ההוא בשלו. יצאתי מאוד נסערת ממנו. אני מרגישה כל כך רע וכל אחד זורק אותי לכלבים. רציתי אני בעצמי לדבר עם האחות בקרדיולוגיה אך מסתבר שם הם בחופש אני כבר לא יודעת מה לעשות. בנתיים אני בקושי מתפקדת כל כך עייפה כל הזמן וכואבים לי הפרקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רונה112

New member
כל כך מעצבן...

אל תתייאשי ואל תוותרי, תכתבי פקס עכשיו לרופא מחוזי והוא יצטרך למצוא פתרון. מעבר לזה חבל על המתח והעצבים, אולי דרך מושלם תגשי לקרדיולוג באופן פרטי.

שירי../images/Emo24.gif

היי שירי מה זאת הקופה המעצבנת הזאת? את בקופת חולים כללית? הם פושט ראש קטן: אם רופא זה וזה לא המליץ אז לא....
ולא איכפת להם הסבל של החולה זו הסיבה שעברתי מכללית למאוחדת שם זה קצת יותר טוב קיבלתי הולטר מיד כשביקשתי ורופא משפחה המליץ לי על הולטר בזמנו ... אז שלא יקשקשו בקומקום ואקו גם.... הלכתי לרופאה פנימית שהיא לא בקופה.........כי הלכתי פרטי והיא המליצה כי חשבה לנכון ורופא משפחה הוציא הפנייה פשוט חוצפנים את יכולה להרים אותם על טיל! אבל........ וזה אבל גדול את לא צריכה עכשיו להלחץ ולא לעשות את כל המלחמות האלו לבד כי את כרגע מרגישה לא טוב תני לבעלול להוציא להם את המיץ... זה מה שאני עושה בדרך כלל, כשאין לי כוח להתעסק עם כל הבירוקרטיה בכל מקרה אל תוותרי מחכה לשמוע עידכונים ממך........... אוהבת פיית השוקו
נ.ב- מאתמול בערב הרגשתי פתאום לא כל-כך טוב הרגשת עייפות כזאת וחולשה כנראה של כל הימים האחרונים עם הוירוס היום קמתי ועוד פעם חזרו הסחרחרות המעצבנות גם בהתמחות בתחנה והיה מבאס אבל התגברתי ואפילו יצאתי להליכה בערב .. של 40 דקות אבל חזרתי עם כאב ראש ועוד יותר סחרחורות בכל מקרה אני גאה בעצמי ומקווה להשתפר בקרוב בקשר ל-
נורא מעצבן חזרתי היום עם פנים אדומות ובקושי הייתי בשמש נסיעה של 25 דקות באוטו לתחנה הטיפולית שלנו ובחזרה הבעיה שהשעה שנאי מתחילה את השיחות היא ב- 14:00 בצהריים

noapolke

New member
למיון

אני חושבת שאם את כל כך סובלת אין טעם להמשיך לסבול תלכי למיון ושם יראו אם יש משו מדאיג או לא כך לפחות אם אין משו מדאיג אז תצטרכי לסבול "רק" את הכאבים ולא את הדאגות ואם יש משו מדאיג...תוכלי לקבל עזרה אני ממש מבינה אותך הטירטורים האלו יגמרו אותנו בסוף הרבה לפני המחלה

ל3

New member
אבל אני לא רוצה למיון../images/Emo10.gif

אני יודעת שאם אני הולכת לשם מאשפזים אותי וממש אבל ממש לא בא לי. נראה לי שאני אטריד את הראומטולוג שלי שוב בטלפון היום ונראה מה הוא יגיד

../images/Emo140.gifשירי

חושבת עלייך, ומקווה שתרגישי יותר טוב בפקודה! זה פשוט לא פייר כל הסבל הזה, ונראה שהרופאים דיי מתרשלים למה אף אחד לא יכול לעזור כמו שצריך?! לנער אותם מיד! בכל מקרה מקווה שהיום יעבור יחסית בסדר עד כמה שאפשר שלך פיית השוקו

../images/Emo201.gif

מאמי שלי, אני כל כך מצטערת על מה שאת עוברת. קשה לי להגיד משהו - אבל רופאים של היום הם .... סליחה על הביטוי - חראות! לאף אחד לא איכפת, כולם עם נוצות באף וחושבים שאם יש להם תואר רופא הם יכולים לשחק בנו. שפני ניסיונות. בקשר לכאבים הייתי ממליצה לך לעסות את המקום או .... (אל תצחקי) לעטוף את הפרקים הכואבים עם כרוב
בכל מקרה, שולחת לך המון חיבוקים
ונשיקות

למעלה