אני רוצה לשתפת אותכן מה עובר עלי.

פייה29

New member
אני רוצה לשתפת אותכן מה עובר עלי.

אני בשובע 16 אחרי כמה שנים של טיפולים. מהתחלה כל דבר שהיה קושר להריון היה מלחיץ אותי. אחרי סקירת מערכות מוקדמת קצת נרגעתי. בדרך כלל יש לי קצת כאבים בטן בצדדים, כאבים עמומים ואחרי כמה שבועות זה עובר. אז שבועיים אחרוניים הרגשתי ממש טוב למרות שהמשכתי להוריד פרופיל ועבודות בית. אתמול הייתי קצת יותר פעילה והתחילו לי כאבים בגב התחתון וקצת כאבי רגליים וכנראה זה מקרין לצדי הבטן. אני אדם שקשה לי לפעמיים לתאר או לזהות בדיוק מה מהפריע לי מבחינה פיזית. פתאום אתמול לקחת את כל העניין מאוד קשה והתעוררתי בלילה מרוב פחד מרגישה שאני מאוד לחוצה. זו לא תופעה חדשה שיש קצת כאבי בצדדים, אבל זה עשה לי ממש לא טוב מבחינה נפשית. אולי מוסיף העניין שאימי מאוד חולה ואני דואגת לה. אני מתחילה לשקול לקחת רגיעון. האם כדי ללכת היום דחוף לרופא, או לחכות עד יום חמישי. הקיצור סתם שיתפתי ונראה לי שאני כבר מרגישה יותר טוב. תודה על הקשבה ועל תגובות.

פתוקי

New member
בוקר טוב...

קודם כל - מותר לך להיות לחוצה,את בהריון,וזה ממש טבעי...אם יש תחושה שמשהו לא בסדר - אני ממליצה לך ללכת ולבדוק, שקט נפשי הוא דבר מאוד חשוב. אני עצמי מהווה מטרד לרופאים עם כל ההצקות שלי וגם אני לחוצה אפילו שזה לא הריון ראשון שלי, ואני מודאגת, וחייבת להרגיע את עצמי, אפילו אם זה אומר לצאת לשמירה מוקדם,לקחת עזרה בתשלום עם הבן הגדול, עזרה בתחזוקת הבית, בדיקות תכופות יותר, שיאצו, דיקור - כל דבר שעוזר להיות רגועה. מאוד משמעותי וחשוב, בשבילך ובשביל הפיצקולים. לגבי אימך - לא נותר לי אלא לאחל בריאות והחלמה, ותהיי חזקה. אם את מרגישה צורך ללכת לרופא - אל תהססי יותר מדי - לכי!! טוב ששיתפת בהצלחה

פייהלה, קבלי ../images/Emo24.gif

אני מבינה על מה את מדברת. לפחות חלקנו אחרי המסע המפרך של טיפולים, שאיבות , והחזרות ואז מגיע ההריון הנכסף שעמלנו עליו קשה מאד- וזה לפחות תפס אותי ממש בחרדה עם כל דבר הכי קטן שקורה,וזה נורמלי הרי עבדנו כל כך קשה על ההריון הזה... חשוב מאד אם מרגישים לא טוב- כאבים, לחצים לא משנה ללכת להיבדק (גם אם הרופאה שלי חושבת שאני היסטרית ונודניקית זה ממש לא מענין אותי ), לפחות אח"כ יש קצת שקט . .. אני מאחלת לאמא שלך רפואה שלמה, נסי קצת להירגע בכל דרך שבד"כ עוזרת לך אם זה סרט או ספר טוב, בקיצור פנקי את עצמך כי מגיע לך !!!!! רק בשורות טובות, והריון ארוך ארוך וכל כך משעמם!

היי

אני מבינה אותך ומאחלת לאמא שלך החלמה מהירה. יש מגוון תחושות בהריון ובטח בהריון כמו שלנו ובטח אחרי טיפולים.אבל תנסי להוריד לחץ ולהלחם בזה כי בסופו של דבר סטרס יכול להיות הדבר הגרוע ביותר.יש כאבי גב,יש כאבי בטן יש כאבי רחם.לפעמים החברה מתיישבים על איזה עצב ומכאיבים.חשוב שתהיי עירנית וחשוב שתקיפי את עצמך בהרבה אהבה ותמיכה וסיפורים חיוביים על לידות.משום מה יש נטייה לבנות לספר סיפורי זוועה לבנות במצבינו...לא מצליחה להבין את זה. תרגישי טוב ותהיי חזקה.תעדכני מה קורה איתך

למעלה