אני רוצה לשתף אתכם, בסדר?

יעלי20

New member
אני רוצה לשתף אתכם, בסדר?

היום 18 חיילות שלי חטפו קילקול כיבה... ומחר הן אמורות לסיים קורס... מה עושים? מה יהיה בטקס? עצות שימושיות יתקבלו בברכה...

tiger rrr

New member
ת`אמת...?

אין לי מה לומר חוץ מזה שירגישו טוב..! ו... בהצלחה להן

לי יש מה להגיד!!!

נכון שטיי קציצה? נכון שהיא ממש כונפה? נכון שאפשר ליצור באוזניים שלה בית גידול ליתושי אנופלס? אבל אני חולה עליה מה עלי לעשות? גילי גילי של טיי נ.ב. לגבי החיילות אני ממליץ הרבה אורז!!! ושיהיה בהצלחה בטקס משום מה נראה לי שבמקום למקם אותו במגרש המסדרים ימקמו אותו איפושהו ליד המגורים נניח שירותים וכו`...

יעלי20

New member
אני לא כ``כ יודעת מי זאת טיי, אבל...

אני שמחה שאתה חולה עליה.... אני מקווה שאורז יעזור... האמת היא שיצאו לגימלים... תודה בכל זאת על העצה...

tiger rrr

New member
היי יעלי, אני טיי (טייגרית בצ`אט)

נעים מאוד חומד.. טוב עפתי לאכול בפעם המי יודע כמה כבר חוזרת.. טיי

יעלי20

New member
נעים מאוד טיי :cool:

האמת היא שראיתי אותך פה בימים האחרונים, אבל לא ניראה לי שיצא לנו לדבר...אני חדשה פה יחסית... סה``כ 3 ימים.

tiger rrr

New member
יש..!!! היא חולה עלי < ידעתי..>

חולה פשוט חולה עליך... אחותי הלכתי לאכול ו20 דקות אני פו בה ביי ממי

אה?

אני תוהה מה נסגר איתך... מצפה לתגובה... ושוב אחותי?! היא?! מה נסגר עם הבחורה הלכה לשעתיים לביה``ח חזרה מג`וננת גילי שלך (עדיין יא חולירע)

tiger rrr

New member
אופס, היה בלבול קטן..

חשבתי שאת ההודעה עם הכותרת ``יש לי מה להגיד`` אמרה שניקו....!! פפפחחחחחחח ועוד באתי לכתוב לה : שניקו התחלת לדבר כמו גילי הא? וואי וואי יש לי שריטה במוח.. נוש האלפ מי..! אני אוהבת אותך יספלינג שלי..!

tiger rrr

New member
ונושי

לא התכונתי ליעלי אלא שלניקו שהיא אחותי יחרגול.. אבל טעיתי בהודעות.. אתה כתבת לי אותה..! אוף השתגעתי כבר..! אולי נתחיל שרשור חדיש...?

נוש?! בואי אני אגלה לך סוד...

אבל אל תגלי לאף אחד!!! ליד כותרת ההודעה יש שם בצד, השם הזה שייך למי שכתב את ההודעה אנשים ממש מקוריים קוראים לזה ``שם משתמש`` חח, אני אישית לא מבין אותם אבל שיהיה, זה הרגל פו אז אני הולך עם הזרם מטורף עלייך גילי (שניקו?!) שלך

קספר

New member
יעלי 20 קחי עצה שלי ...

היא לא עצה רפואית או משהו אבל ... שאני והחבר`ה שלי סיימנו את מסע הכומתה שלנו היינו הרוגים ... אני זוכר את עצמי שבקושי יכולתי ללכת ... למה ? וובכן קצת קשה לעמוד על הרגליים אחרי שאתה כמעט רץ עשרות קילומטרים. אבל העניין הוא שאתה כבר מסיים את המסע ואני ניגש לטקס למרות העייפות והכאבים ... פתאום הכל משתנה.את מרגישה מן התרוממות רוח. כל ההורים והחברים בחוץ ביציע מריעים לך. זה נותן הרגשה טובה מאד. אז תגידי לחברות שלך שינוחו שישתו מיים הרבה. ויחשבו מחר על הטקס על ההרגשה הכללית ואז תראי שכל הכאבים והחולי פשוט יעלמו להם ...

יעלי20

New member
קספר, הבעיה היא שהן לא מפסיקות....

להקיא... וחוץ מזה, הן לא חברות שלי, הן חניכות שלי, חיילות שלי... שמעת פעם על תסמונת החניך? זוהי תסמונת קטלנית... אין עליה... מקווה שעד הטקס הן ירגישו יותר טוב (מי שעוד לא קיבלה גימלים...)

למעלה