אני רוצה לשמוע את דעתכם

Just A1

New member
אני רוצה לשמוע את דעתכם ../images/Emo92.gif

אני אן,חיילת בת 19 מאזור תל-אביב,מחזיקה בביטחון עצמי ממוצע\סביר אך לא ממש מרוצה ממה שקורה בשטח. ועיקר הדברים- יש לי בעיה בלפתח שיחת חולין לשיחה קצת יותר רצינית עם מישהו שאני מעוניינת בו ,ויש לי את כל האפשרויות להפוך את אותן השיחות הרדודות למשהו רציני. מה שתמוה הוא שאני לא ביישנית..ממש ממש לא...טוב לי בבסיס שלי,האנשים מקסימים ואני התחברתי לכולם בבסיס החדש(הייתי בבסיס פתוח ועברתי לבסיס הסגור והנוכחי שלי).אך קשה להיות מאוהבת במישו שכביכול "ניתן להגשה",נמצא קרוב אליי אך שום דבר לא מתקדם(הוא לא יודע שאני רוצה אותו,ויצא לי לדבר איתו ממש מעטעד כה וכמעט שום דבר ממה שדיברנו לא היה מעבר למסגרת התפקיד)כי אני לא יודעת איך לקדם את העניינים איתו. הוא גורם לי לרצות לחזור לצבא ביום ראשון בבוקר(תארו לכם חיילת שחוזרת לשבועיים לצבא ואין לה שביזות יום ראשון בגלל בחור). דבר נוסף הוא שיש לו חברים טמבלים(תרתי משמע). מהצד זה נראה שהוא הרציני,השקול,היפיוף:)וזה שלא עושה ומדבר שטויות-אך החברים שלו בבסיס הם ממש ההפך ממנו..ילדים שעדיין לא התבגרו ושזקוקים להורמון גדילה כדי להתפתח(גם)נפשית. אני יודעת שאני לא צריכה להיות מושפעת מהם,אבל זה turn off רציני מצידי כי הוא עצמו בטח יושפע מהם(איתם אני לא הכי מדברת,הם עוד ילדים קטנים..). ודבר כללי ואחרון שלא קשור לבחור מלמעלה: מצד אחד נדמה שבניתוח אופי עצמי,אני יוצרת רושם של בחורה מתנשאת ויכול להיות שזה יוצר דחייה מסוימת של בחורים ממני. אך מצד שני מה שקורה באמת הוא ממש ההפך-אני פשוט מסתדרת עם כולם. יש לי ידידים וחברות ואני ממש לא בודדה,ולכן קשה לי להאמין שאני מתנשאת. אז אם לא זה כנראה שהמראה שלי יוצר את הבעיה- יש לי יופי אירופאי..תמיד מסודרת ונראית(מנסה לפחות)טיפ טופ,אפילו קצת מפונקת,וכנראה שזה יוצר את הרושם של התנשאות כשזה לא ככה בכלל.. אני מדברת ומפרגנת לכולם(כשצריך)והכל בסדר עד שזה מגיע לבחור שאני שמה עליו עין,מתאהבת בו עם הזמן אך מאבדת את המילים כשבאמת צריך להשתמש בהן. מה עושים?! תודה למי שקרא עד הסוף- אן

כל עוד

אתם שומרים על קשר ברמה שכזו. קשר של עבודה בלבד. אני מניח שזה באמת קשה להתקרב כך. ואולי גם הוא נמצא באותו המצב ולא מפתח דבר מעבר לשיחות החובה. בין אם זה מביישנות ובין אם זה בדיוק מהסיבה שלך. לדעתי חשוב לנסות לתקשר בצורה מסויימת. לנסות לדבר איתו על דברים קצת יותר אישיים. אולי לא ישר על חיי האהבה. אולי קצת יותר על משפחה. אחים. לעבור לאט לאט לעניינים יותר אישיים. להכיר אותו באמת. אני מאמין שעם הזמן יהיה אפשר להתקרב אליו יותר כאשר יהיו שיחות קרובות יותר. ותמיד אפשר לנצל את המצב הזה של הסילבסטר ולנסות משהו מיידי. או לנסות לבנות את זה לאט לאט. ההחלטה שלך. בהצלחה.

Just A1

New member
האמת היא שיש את ההזדמנויות

מבחינת הזמן שאפשר לתפוס אותו לאיזו שיחה,אבל מבחינת המקום זה לא הכי אפשרי..זתומרת תמיד יש אנשים מסביב,הוא לא לבדו בחדר,והזמן הכי ארוך איתו הוא מקסימום כשאני צריכה לשאול אותו\לבקש ממנו משהו ספציפי שקשור לצבא ,וזה מה שיוצר את המצב הבלתי אפשרי של לגשת ולדבר איתו באופן אישי יותר. וזהו,שאני לא יודעת אם הוא ביישן באופיו,מה שיכול רק לעזור זה להתעניין דרך החברות שלי בבסיס ושהן יהיו אלו שיעזרו(וזה למרות שנכון לעכשו אני מעדיפה לוותר על לחלוק את רגשותיי איתן כדי שלא יווצר מצב לא נעים בו אני רוצה אותו והוא יודע על זה,והוא לא מרגיש כמוני..). ואין לי ספק שאם אתקשר איתו ברמה של לדבר על המשפחה\חברים\חיים מחוץ לצבא,זה יהיה קל יותר..אני לא ישר מעוניינת בו בתור חבר,אלא בינתיים בתור ידיד...אנחנו אפילו לא ידידים.

moran19ben

New member
gam ani hayal

gam ani ben 19 ve bebasis sagur. az ani mevin otah...tiri ma she keday lah lasot ze kodem lishol im yesh lo icq ve az ledaber sham ve sham tochli yoter lehitbate, ve misham tavri latelefon ve misham tipagshu baerev le tiyulim im sihot babasis

למעלה