אני רוצה לישון

אני רוצה לישון

מישהו מוכן להסביר למה אני לא מצליחה לישון? קמה מוקדם רצה כל היום עבודה,בית,שוב עבודה,ניקיון מקלחת ואוכל טלביזיה, מחשב ואז מגיע הלילה ופשוט לא נרדמת שוכבת במיטה,בוהה בקירות קמה,עושה עוד מקלחת כותבת עוד שיר אוכלת עוד משהו ושוב למיטה ושוב בוהה הפעם בתקרה והגוף כולו אחוז תזזית לא נרגע לא שקט ואפילו שטוב לי והמחשבות לא רעות הגלגלים שבראש לא מפסיקים לעבוד

רק בישראל../images/Emo13.gif

תקבלי עיצות חינם
יש היום מיתקן עשה במו ידיך

לפני שתלכי לישון הגדישי גם לעצמך...

שלום, מה שלומך? איך אתה מרגיש? שואלים אנו כל מכר, שפוגשים בצידי הכביש כמה נחמד לשאול בשלומו של האחר ולהקשיב לדביו גם כשאתה ממהר ומה אתך, אם אתה הוא אותו מכר האם גם בשלומו אתה תשאל? האם יש לך את הזמן והכח? בלי להרגיש שמבלבלים לך את המח מתי בפעם האחרונה שאלת לשלומך אתה? מתי היית מספיק רגיש? לשאול את עצמך-איך אתה מרגיש? עצור רק לרגע והייה אתך זה מוזר לך בודאי אז מה את דעתך להכניס לתוך השגרה הזו גם משהו מפנק עבורך שימלא וירגיע את הגוף והנפש ואז הגוף ירגע מהלחץ והמתח וירצה לנוח בשקט ותקומי בבוקר עם כוחות חדשים ואהבה מלאה בנפש וחיוך ענק של סיפוק ושיהיה לך
לילה טוב ורגוע

"והגוף כולו אחוז תזזית" ../images/Emo141.gif

לפעמים הגוף יודע משהו, שהשכל מתעקש לא לדעת. לפעמים הגוף מבקש משהו, שהשכל מתעקש למנוע ממנו. ואין הכוונה לסקס. סקס שבאים אליו מחוסר שקט, ככה הוא גם נראה.

../images/Emo141.gif וואו איך שהתחברתי...

רק לפני כמה ימים, קרה לי דבר דומה... הייתי אחרי שבועיים של מחסור אדיר בשינה הגוף שלי ידע משהו ואני ניסיתי להשתיק אותו הלב שלי הרגיש משהו ואני ניסיתי להדחיק והייתי במצב של הצפה רגשית והייתי חסרת מנוחה הבטן פשוט התהפכה לי וידעתי בדיוק מה חסר לי אבל לא העזתי לבקש אותו לעצמי עד שהכל צף וכבר לא יכולתי יותר להתעלם מזה מה שהרגיע אותי זה חיבוק חיבוק ארוך בלי מילים בדיוק החיבוק הנכון בזמן הנכון שושן...
על מה שכתבת

פרפרי תעתוע פרפרי השיגוע../images/Emo142.gif ככה אני קוראת להם בלילה. הפרפרים האלה עפים בתוך הראש ומריצים מחשבות. לומדת להנות מהשעות האלה של הלילה. בסוף גם הפרפרים שלך יעופו ותוכלי לישון בלילה. אה ומי שאמר לך סקס. לא יודעת יש כאלה שזה דווקא מעורר אותם.../images/Emo3.gif לא הייתי סומכת על זה.

כל כך מבינה אותך!!!

גם אצלי זה ככה. כל היום לחוץ לחוץ לחוץ. מגיע הלילה, השקט שלי, השלווה שלי, זמן מחשב ונכנסת למיטה, ולא מסוגלת להרדם. קשה הלישון לבד. חסרה שיחה מהנה ומרדימה. חסר החיבוק האוהב (לא שהיה לי את זה כשהייתי נשואה, גם אז היה קשה להרדם), חסר - הלישון ביחד חבוקים!!!

פיני007

New member
גם אני אוהב לישון המון. החלום שלי

זה לישון כל היום עד הערב. לא לעשות כלום רק להתהפך ולהמשיך לישון. לחלום ולחלום ולא להתעורר, (רק לפיפי כמובן), וחזור למיטה ולשנות כיוון פעם לרוחב ופעם לאורך, ולא לתת לגלי השינה להיעלם. וכל זאת כי חסר לי משהו. מי מנחשת?

r e d head

New member
תנסי....

להכניס לסדר היום שלך שעה של ספורט כל יום חדר כושר, התעמלות, צעידה (=חצי זיון ).... זה מרגיע את הגוף והנשמה ועוזר להרדם עם חיוך

dganit33

New member
ואם נמשיך..

אז ספיניניג<=קצת הרבה יותר מחצי..זיון> אם תוסיפי את השאגות שיוצאים שם.. זאת היא התחילה..

למעלה