אני רוצה להתלונן צופיק וסדק מלהטטים בפורום אחר ואותנו הם מזניחים.. שכחו מי גידל אותם שכחו..
ק קרוסלע New member 24/7/06 #1 אני רוצה להתלונן צופיק וסדק מלהטטים בפורום אחר ואותנו הם מזניחים.. שכחו מי גידל אותם שכחו..
ל ליידי בל New member 24/7/06 #2 ../images/Emo196.gif הגעתי רשמתי את תלונתך, אבל לא מוצאת את האזיקים. <חם ליייייי היום... >
ח חתולון* New member 24/7/06 #6 ממחר, אני אחיה על קרטושק'עס כשהייתי ילד, "קרטושה"=פצצה היום קרטושק'עס=תפוח אדמה שלא נזכיר את "קטיושה"
ממחר, אני אחיה על קרטושק'עס כשהייתי ילד, "קרטושה"=פצצה היום קרטושק'עס=תפוח אדמה שלא נזכיר את "קטיושה"
ל ליידי בל New member 24/7/06 #22 קפוסטה..חחח פויי זה הונגרי אסלי שונאת תמאכל הזה. מי בכלל אוהב כרוס מבושל..פויי..
ה הנוסע השמיני New member 24/7/06 #23 כרוס מבושל?... ...אין לך טעות ב"ר"?... מיותרת, כזה כאילו דא?...
ל ליידי בל New member 24/7/06 #25 כרוב ממולא מבושל זה קפוסה בהונגרית טוטל קפוסטה זה השם המלא ) ואני שונאת את המאכל הזה, זה מאכל מאוד לאומי פה ממש כמו הגולאש, והפלצ'ינטה.
כרוב ממולא מבושל זה קפוסה בהונגרית טוטל קפוסטה זה השם המלא ) ואני שונאת את המאכל הזה, זה מאכל מאוד לאומי פה ממש כמו הגולאש, והפלצ'ינטה.
ח חתולון* New member 24/7/06 #11 את נראית מצויין../images/Emo70.gif ממליץ לך לבקש מכולם לבחור, אני ממליץ
ח חתולון* New member 24/7/06 #16 אין אפשרות לבקש כאן בפורום? לא נראה לי שאני יודע הייטב את קהל היעד, טעות אחת שלי, עלולה לקלקל. תבקשי כאן עם קישור יש סיכוי מצויין להצליח. up to you
אין אפשרות לבקש כאן בפורום? לא נראה לי שאני יודע הייטב את קהל היעד, טעות אחת שלי, עלולה לקלקל. תבקשי כאן עם קישור יש סיכוי מצויין להצליח. up to you
ח חתולון* New member 24/7/06 #21 הדיסקרטיות הזו תגרום לכך ש... תישארי דיסקרטית ובלי קרטושק'עס (רזה) אבל בלי ניקוד וזה בסדר, לא חייבים לזכות אם זה היה תלוי בי ובפנטום, היית כבר במקום הראשון. וגם כך את מופיעה ראשונה, למעלה מימין.
הדיסקרטיות הזו תגרום לכך ש... תישארי דיסקרטית ובלי קרטושק'עס (רזה) אבל בלי ניקוד וזה בסדר, לא חייבים לזכות אם זה היה תלוי בי ובפנטום, היית כבר במקום הראשון. וגם כך את מופיעה ראשונה, למעלה מימין.
ב בלו אייZ New member 25/7/06 #30 מישהו מוכן להסביר מה הקודים האלה?!? Mישלללללללללללל - אחרי שגרמת לי ללכת לישון אתמול מאוחר ולחלום על ההוא מערוץ 10 - את חייבת לספר לי
מישהו מוכן להסביר מה הקודים האלה?!? Mישלללללללללללל - אחרי שגרמת לי ללכת לישון אתמול מאוחר ולחלום על ההוא מערוץ 10 - את חייבת לספר לי
ב בלו אייZ New member 24/7/06 #9 ../images/Emo207.gif ל../images/Emo54.gif מאחלת לך נסיעה טובה לחו"ל תהנה, תבלה, תתנתק מהכל יחד עם לא לשכוח להביא מתנות מהדיוטי פרי ( שאין להשיג בארץ ) לצלם אתרים מיוחדים - להוציא לנו אח"כ ת'עיניים פה ולא להשמין מדי בארוחות במסעדות .... (+ סורי אישי שלא יכולתי להתחייב על סיכום שבועי + טריוויה )
../images/Emo207.gif ל../images/Emo54.gif מאחלת לך נסיעה טובה לחו"ל תהנה, תבלה, תתנתק מהכל יחד עם לא לשכוח להביא מתנות מהדיוטי פרי ( שאין להשיג בארץ ) לצלם אתרים מיוחדים - להוציא לנו אח"כ ת'עיניים פה ולא להשמין מדי בארוחות במסעדות .... (+ סורי אישי שלא יכולתי להתחייב על סיכום שבועי + טריוויה )