אני רוצה להתלונן!!!

SnoopyS*GirL

New member
אני רוצה להתלונן!!!

על סלקום והשירות הגרוע שלהם!!!!! (שיקיט קנדי) עד אשקלון נסעתי (באוטובוס!) כדי להיווכח שאין להם את החלק שנשבר לי בפלאפון!!! יופי, תודה באמת!!!! העיקר שהם "נורא מתנצלים..." זה נחמד אבל מה לעשות שעם ההתנצלות הזו, אני עדיין לא יכולה להטעין את הפלאפון? גרררר...!!
!

צושי מפרק מוקשים...

אני רוצה לעזור אבל אני במילכוד. אני מנוע מלבוא בטענות אל סלקום בגלל קנדי, אני אצא ניפסד אם אני אכתוב משהו מתחכם על אשקלון ובטח אמא שלך תמצא משהו רע בהודעה שלי בכל מקרה. אז לפני שאני שותק אני אנסה לענות כמו בעל הבית האופטימיסט ולומר לך שגם אם את לא יכולה להטעין את הפלאפון, תמיד את יכולה להסתכל על חצי הסוללה המלאה...

SnoopyS*GirL

New member
אתה אתה אתה.... תתבייש לך!!

אמממ... כל זה ואפילו לא הצעת לבוא לתת לי סוללה חלופית!! חוצנף!!! אמממ.... אני יגיד אותך לאמא שילי!! זיהו, עונש!!

זה בגלל ש...

אין לי סוללה חלופית ! אבל אפשר לחבר את הפלאפון שלך עם כבלים למצבר של האוטו שלי... רוצה ?

SnoopyS*GirL

New member
נשמע פ´סדר...

אני מוכנה לנסות, בתנאי שהפלאפון לא יתפוצץ. טוב נו, גם לא איכפת לי שהוא יתפוצץ. מה כבר יכול לקרות ? הוא ייהרס..? גם ככה הוא הרוס... בעעעעעעע על סלקום!! יאללה מתי מחברים ת´כבלים?

אני לא יכול להבטיח...

שהפלאפון לא יתפוצץ, ולדעתי כבר חיברו את הכבלים אתמול בבוקר, אבל אין מה לראות עד אחרי יום כיפור...

bduya

New member
אההה...

ואז את רוצה שאני יעבור לסלקום ??? הבנתי אותך.. כדי שגם אני אדפק? אחח.. איזו רעה.. מממ.. פ´כלאופן, לא ניראה לי כ"כ בעתיד הקרוב הסלקלום הזה.. את יודעת איך זה.. אחוות אחיות, הן פשוט כ"כ טובות אחת לשניה (קורה במשפחות הכי טובות)

hili21

New member
אותם רואים...רק אורנג´...!!

שם אם יש לך בעיה..הם לא בודקים את הטלפון בכלל.. וישר מחליפים לך לחדש!! יאללה תעברי.. חולה עלייך מתוקה.. מהילי21

*Efrat

New member
לצערי.... אני נאלצת להסכים עם...

הילי... אורנג´ כנראה.. ככה אומרים... הם הטובים מבין השלושה... ואני עוד חודשים ספורים מתחפפת מפלאפון... ועוברת לכתום !!

SnoopyS*GirL

New member
שיקיט כולאאאאאאאאאאם!!!

הילי, את והאורנג´ שלך... מתאימים אחד לשני!! נועדתם זה לזו!!! ואפרת, תתביישני לך!! מה זה זה? תעברי לסלקום ומייד!!! ואמממ.. בדואית יפה שילי? נראה לך שהייתי מעבירה אותך לסלקום?? עד שתאומיתי לא תדאג לתקן את כל התקלות בסלקום, (הרי לא סתם קידמו אותה בתפקיד לא?) יש לך אישור להישאר בפלאפון. אבל זה שמני!! וזיהו

candybox

New member
יאאאאאאאאאאאאא

תאומיתי? שייקט? לי? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא יפה! מה כבר הייתי אומרת לך? הייתי מתנצלת בשם החברה, "גברתי, תביני, קורה.... אין מה לעשות... סליחה" חיחיחיחיחי אוהבת בכל זאת,

SnoopyS*GirL

New member
ובגלל שאת היחידה...

שאמרת שאוהבת אותי היום אז... אוהבת גם!!!!! ואת מוזמנת להוסיף לי בתקציב של הטוקמן כפיצוי... מה את אומרת?

למעלה