ה1 והיחידה
New member
אני רוצה להכין לחם קריספי כזה
זאת אומרת אני רוצה לעשות עיגולים בפרוסות הלחם באמצע לטגן אותם ושהם יהיו כמו דיפ כזה שאפשר למרוח עליו גבינה לבנה או חמאה. עכשיו השאלה שלי היא אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות עם הלחם שנשאר מסביב לעיגול? תודה רבה.
זאת אומרת אני רוצה לעשות עיגולים בפרוסות הלחם באמצע לטגן אותם ושהם יהיו כמו דיפ כזה שאפשר למרוח עליו גבינה לבנה או חמאה. עכשיו השאלה שלי היא אם למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות עם הלחם שנשאר מסביב לעיגול? תודה רבה.