אני רוצה להודות לשמאלנים עם שהם שונאים ורודפים את דת ישראל בשנים האחרונות

שחר 676

Well-known member
אין להם שליטה על השנאה החולנית ליהדות.
השנאה ליהדות משותפת לכל הרשעים בעולם,
לכן, רק בעם היהודי תמצא חולי נפש התומכים ברצח בני עמם.
באף עם בעולם לא תמצא חולי נפש כמו השמאלנים תוצרת ישראל.
בפי הם תמיד מכונים בכינוי "גויים לעתיד" או "משומדים לעתיד" ואין לי ספק שבני צאצאיהם במורד הדורות ישירו "מיסת יום ראשון בכנסיה" או שיהפכו להיות חסרי דת.

אוטואנטישמיות מזוקקת , שנאה עצמית קולוסאלית.

marabo

Well-known member
בפי הם תמיד מכונים בכינוי "גויים לעתיד" או "משומדים לעתיד" ואין לי ספק שבני צאצאיהם במורד הדורות ישירו "מיסת יום ראשון בכנסיה" או שיהפכו להיות חסרי דת.

ואני אומר להם תודה
הרבה יהודים שהיו באמצע חוזרים למקום הנכון לעם ישראל ולמסורת ישראל בזכותם.

חנן44

Well-known member

צאצאינו לא ישירו בכנסיה לא במסגד ולא בבית כנסת מהסיבה הפשוטה שאין אנו מאמינים באלוהים כל שהוא בטח לא בשליחיו הנוכלים

שחר 676

Well-known member
צאצאינו לא ישירו בכנסיה לא במסגד ולא בבית כנסת מהסיבה הפשוטה שאין אנו מאמינים באלוהים כל שהוא בטח לא בשליחיו הנוכלים
למה לא קראת עד הסוף את הפוסט שכתבתי ?

כתבתי בבירור או מיסת יום ראשון בכנסיה או שתהיו חסרי דת.

evglev1

Well-known member
מנהל
אין להם שליטה על השנאה החולנית ליהדות.
השנאה ליהדות משותפת לכל הרשעים בעולם,
לכן, רק בעם היהודי תמצא חולי נפש התומכים ברצח בני עמם.
באף עם בעולם לא תמצא חולי נפש כמו השמאלנים תוצרת ישראל.
לדעתך ראשידה טאליב ואילהן עומר לא תומכות ברצח אמריקאים?

כרמיזן

Well-known member
לדעתך ראשידה טאליב ואילהן עומר לא תומכות ברצח אמריקאים?

אמריקאים הם לא עם, וראשידה ועומר הן לא אמריקאיות, הן מהמסתננים הלא חוקיים.
וכשמדובר במוסלמים הענין שונה, כי המוסלמים רוצים לרצוח את כל מי שאינו מוסלמי.

evglev1

Well-known member
מנהל
על זה שהם מפוצצים תפילות יהודים בכיכר, על זה שהם מפזרים פיתות בפסח, על זה שהם מסלקים את לימודי התנ"ך ומסורת ישראל ממערכת החינוך וכו' וכו'.
בזכותכם גל עצום של יהודים מתקרבים לדת ומסורת ישראל.
ואני גם מוסר לכם את תודתי וגם מבקש, המשיכו בדרככם.
גם כל שונאי הדת מודים לחרדים על סירובם להתגייס לצבא ובעיקר על שירי "נמות ולא נתגייס" כך גם הציבור המסורתי שצם ביום כיפור ולא אוכל חמץ בפסח שונא את הישיבות החרדיות שמעודדות השתמטות. והם גם מודים על חוסר הגמישות שלכם בעניין השבת, בכך אתם הופכים לגהינום עבור חילוניים ומסורתיים מהמעמד הנמוך ומהמעמד הבינוני-נמוך.

כרמיזן

Well-known member
גם כל שונאי הדת מודים לחרדים על סירובם להתגייס לצבא ובעיקר על שירי "נמות ולא נתגייס" כך גם הציבור המסורתי שצם ביום כיפור ולא אוכל חמץ בפסח שונא את הישיבות החרדיות שמעודדות השתמטות. והם גם מודים על חוסר הגמישות שלכם בעניין השבת, בכך אתם הופכים לגהינום עבור חילוניים ומסורתיים מהמעמד הנמוך ומהמעמד הבינוני-נמוך.

שונאי הדת האנטישמים לא מודים על שום דבר,
אין להם בעיה למצוא תירוצים להפצת עלילות דם נאציות נגד החרדים.
הם הרי עושים זאת גם כנגד הציבור התורם ביותר לצה"ל, המתנחלים.

אז חפש לך עץ אחר לטפס עליו...

Harrington

Well-known member
מנהל
שיקפצו בזיגזגים. למה שדעתו של אדם תעניין רק בשל היותו כביכול שומר מסורת? זה אמור לתת לו נקודות מסוימות? זה אמור לתת משקל מוגבר לדעותיו? זאת מעבר לשאלה אם תיאורך את המצב באמת נכון. לא בדקתי אמפירית (וארשה לעצמי להניח שגם אתה לא, בטרם החלטת שאתה מוסמך לקבוע מסמרות בנושא), אבל אני מסופק אם יש שומרי מסורת רבים שסוגיית גיוס החרדים מעניין אותם יותר מקליפת השום. כנ"ל לגבי עמידה איתנה בסוגיות שבת והמרחב הציבורי (שם ככל שתהיה עמדה, היא כנראה תתמוך בעמידה האיתנה הזאת דווקא).

בניגוד לדבריך, חייו של איש לא הופכים לגהנום בגלל שעמדת העולם החרדי ו/או הדתי-לאומי שונה מעמדתו. זה חרטוט נחמד לתוקפים פבלוביים, אך אין לו כל אחיזה בעולם האמת והמציאות. מכאן נותרנו, מתוך קבוצת שומרי המסורת שהגדרת, רק עם השונאים שבתוכם.

כל שנותר כעת לקוות (ולדידי אף להאמין) שכמות השונאים שם נמוכה משמעותית מגודל קבוצת שומרי המסורת עצמה. זה שלתוקפים (שאין ספק שאתה רשאי לקרוא לעצמך בכיר מקרבם) יש אינטרס מובהק להציג זאת אחרת ולעשות כאילו זה כווווולם, בכך אין כל חדש :). אבל כרגיל, האמת והמציאות לא משתנות עקב כך.

certified.woke

Well-known member
על זה שהם מפוצצים תפילות יהודים בכיכר, על זה שהם מפזרים פיתות בפסח, על זה שהם מסלקים את לימודי התנ"ך ומסורת ישראל ממערכת החינוך וכו' וכו'.
בזכותכם גל עצום של יהודים מתקרבים לדת ומסורת ישראל.
ואני גם מוסר לכם את תודתי וגם מבקש, המשיכו בדרככם.
רפי-שכל לא חסרו מעולם.
אמונה בקיום אל רעיוני, מופשט, אימטריאלי לחלוטין גם מחוץ לתבן אשר בין שתי האזנים היא A Disgrace to the Human Race...

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור כי אֵל הוא יציר אדם...
לא קשור במיוחד לדברי, בין אם נכון ובין אם לאו.
כאשר כמות המאמינים בקיומו של קל (ולא משנה לצורך העניין מה שמו או מהותו) למצער לא נופלת מכמות הלא מאמינים בו, מגוחך לדבר על 'בושה למין האנושי' ולא משנה באיזו שפה תעשה זאת. אמנם מתבקש כאשר הדובר רואה עצמו יושב על גג האולימפוס והיהירות והתנשאות מנסחים את דבריו, אבל עדיין, מגוחך ברמות-על :).

marabo

Well-known member
רפי-שכל לא חסרו מעולם.
אמונה בקיום אל רעיוני, מופשט, אימטריאלי לחלוטין גם מחוץ לתבן אשר בין שתי האזנים היא A Disgrace to the Human Race...
טענו בחיטים הודה לו בשיעורים.
אין כאן דיון על קיום האל.
יש כאן דיון על התודה העמוקה שאני רוחש לשמאל על שינאתם לדת ומסורת ישראל.

העובדה שאתה סוטה מהנושא מעידה שוב שקלעתי בול

certified.woke

Well-known member
טענו בחיטים הודה לו בשיעורים.
אין כאן דיון על קיום האל.
יש כאן דיון על התודה העמוקה שאני רוחש לשמאל על שינאתם לדת ומסורת ישראל.

העובדה שאתה סוטה מהנושא מעידה שוב שקלעתי בול
בכל פעם שתזכיר את אלהיך המצוי אך בתבן אשר בין שתי אזניך ואת "חסדיו" - לא תוכל למנוע תגובות הכופרות בקיומו גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך.
ככה פשוט!

למעלה