אני זוכר שאתה מאוד כעסת בכל הפעמים האלה.על זה שהם מפוצצים תפילות יהודים בכיכר, על זה שהם מפזרים פיתות בפסח, על זה שהם מסלקים את לימודי התנ"ך ומסורת ישראל ממערכת החינוך וכו' וכו'.
בזכותכם גל עצום של יהודים מתקרבים לדת ומסורת ישראל.
ואני גם מוסר לכם את תודתי וגם מבקש, המשיכו בדרככם.
הוא שמח שהם מגייסים אנשים לצד שלו, כמו שגם הכהניסטים שמחים על איך שבל"ד עוררו שנאה המגזר הערבי וגם אני שהדברים שגדעון לוי ועמירה SS מפרסמים וכך אני יכול להתייחס לעיתון הארץ כעיתון אנטישמי שאין בו שום דבר פטריוטי.אני זוכר שאתה מאוד כעסת בכל הפעמים האלה.
מה השתנה?
ארה"ב החליטה בלי שתדע שאנחנו צריכים לנקות את כל הערבים הבעייתים במזרח התיכון
שהם יוכלו לבנות דרך סחר מסעודיה לישראל.
בשביל זה היו צריכים מנהיג חזק שאנשים יאמינו לו ויסכימו להילחם בשבילו ויאמינו לסיפור המטומטם
כמו ביום כיפור שהיה מחדל.
זה לא הצד שלו - זה של ארה"ב.הוא שמח שהם מגייסים אנשים לצד שלו
הסכסוך עם הפלסטינים יסתיימו רק אם היהודים יוותרו על המפעל הציוני ויסכימו להיות מדינה ערבית או אמריקה מקומית. הפלסטינים לעולם לא יסכימו לקיומה של מדינה יהודית או מדינה לעם היהודי.זה לא הצד שלו - זה של ארה"ב.
ההפך השינאה לדתיים ובמיוחד לחרדים גדלה.
רק ברגע שיגמר הסכסוך עם הפלסטינים נראה מה הרוחתם בגישה הימנית(כמה אדמה).
בינתיים המחיר גבוה בלי תמורה מיידית.
זה כמו להגיד שאדם עני לעולם לא יסכים לא להיות עשיר.הפלסטינים לעולם לא יסכימו לקיומה של מדינה יהודית או מדינה לעם היהודי.
וכמה עניים אתה מכיר שמודים שהעשירים הם אנשים חכמים יותר, ולא מאשימים את העשירים בצבירת הון לא חוקית או/ו לא מוסרית?זה כמו להגיד שאדם עני לעולם לא יסכים לא להיות עשיר.
אז שלא יסכים...
זכותו לרצות.
וזה עוזר להם? הם עדיין עניים.וכמה עניים אתה מכיר שמודים שהעשירים הם אנשים חכמים יותר, ולא מאשימים את העשירים בצבירת הון לא חוקית או/ו לא מוסרית?
אם כבר הפוך, זה כמו להגיד שאדם עשיר (קרי היהודים שמחזיקים כיום במדינה משלהם) לא יסכים להיות אדם עני (קרי שוב להיות עם שמפוזר בין כל העמים ללא בית משלו).זה כמו להגיד שאדם עני לעולם לא יסכים לא להיות עשיר.
אז שלא יסכים...
זכותו לרצות.
מעולה,ככל שהשינאה שלכם לדתיים תגדל כך יהיו בעם ישראל עוד ועוד שיתקרבו לדת ישראלזה לא הצד שלו - זה של ארה"ב.
ההפך השינאה לדתיים ובמיוחד לחרדים גדלה.
רק ברגע שיגמר הסכסוך עם הפלסטינים נראה מה הרוחתם בגישה הימנית(כמה אדמה).
בינתיים המחיר גבוה בלי תמורה מיידית.
התקשורת הישראלית והארץ בראשה מבחינה זו, לא יודעים פטריוטיות (בזמן מלחמה למשל) מהי. אולם אם היו מסתפקים בדיווחים שפוגעים בישראל בזמן מלחמה, ניחא. אלא שהם הולכים את המייל הנוסף, ממציאים להם ידיעות שהם מכנים חדשותיות ואשר אין בהן כל ממש. כל זאת כאשר אלו פוגעות בישראל ואף מסכנות את בטחון משרתיה ואזרחיה. זאת לא סתם אנטישמית, זה הרבה מעבר לכך.הוא שמח שהם מגייסים אנשים לצד שלו, כמו שגם הכהניסטים שמחים על איך שבל"ד עוררו שנאה המגזר הערבי וגם אני שהדברים שגדעון לוי ועמירה SS מפרסמים וכך אני יכול להתייחס לעיתון הארץ כעיתון אנטישמי שאין בו שום דבר פטריוטי.
בן דרור ימיני אמנם תויג על השמאל כאיש ימין, אבל הוא תומך נלהב של פתרונות השמאל של מדינה פלסטינית אך שותף למה שהימין מבין לגבי הערבים, כך שאפשר להגיד שהוא רוצה לשמור את דרך השמאל כחזון למועד טוב יותר. אבל בכל מקרה למרות שלדעתו הפתרון הנכון הוא דרך השמאל, הוא הזדעזע מהשקרים של הארץ בכלל ושל גדעון לוי בפרט וכתב על כך ספר של "תעשיית השקרים".התקשורת הישראלית והארץ בראשה מבחינה זו, לא יודעים פטריוטיות (בזמן מלחמה למשל) מהי. אולם אם היו מסתפקים בדיווחים שפוגעים בישראל בזמן מלחמה, ניחא. אלא שהם הולכים את המייל הנוסף, ממציאים להם ידיעות שהם מכנים חדשותיות ואשר אין בהן כל ממש. כל זאת כאשר אלו פוגעות בישראל ואף מסכנות את בטחון משרתיה ואזרחיה. זאת לא סתם אנטישמית, זה הרבה מעבר לכך.
כמובן שכאן בפורום לא תמצא הכרה במציאות עובדתית וסטטיסטית זו. תמצא רק צווחות 'תוכיח' ושאר חרטוטציות שעניינן הבלעדי הוא להכחיש את המציאות הזאת. האם זה מלמד שגם הצווחים הללו אנטישמים? האם זה מלמד שהצווחים הללו ממש מעוניינים בפגיעה בישראל, בטחונה ואזרחיה? קשה לדעת. אצל חלקם מן הסתם כן. אצל אחרים זאת סתם בורות ואידיוטיזם מצוי. כמו שקורה פעמים רבות (ע"ע מערכת המשפט, עולם המדע וכיו"ב), הם מרגישים חובה להגן כביכול על התקשורת הישראלית מפני התקפות הימין עליה ובתוך כך משחררים התבטאויות מנותקות הקשר או בסיס, העיקר להרגיש טוב יותר עם עצמם כשהם עולים על יצועם בלילה. מנהג ידוע ומוכר גם מהעולם המערבי-אירופאי ואולי משם לקחו את הרעיון. אבל כאמור, עודף פטריוטיזם לא תמצא שם ובהחלט ניתן, למצער בחלק מהמקרים, לדבר על אנטישמיות גרידא.
לא ידעתי על ספרו, אך הוא לא היחיד. יש ראיונות עם מספר אנשים שבעבר השתייכו למחנה השמאל והחליפו צד, בהם הם מתארים כיצד השקרים של המחנה שלהם היו אלה ששכנעו אותם שאין להם עוד מה לחפש שם. זה מעבר להתקפות האישיות שחוו כשרק העזו להביע עמדה שאינה כל כולה רל"בית ונוטפת שנאה כלפי הצד שאמורים לשנוא.בן דרור ימיני אמנם תויג על השמאל כאיש ימין, אבל הוא תומך נלהב של פתרונות השמאל של מדינה פלסטינית אך שותף למה שהימין מבין לגבי הערבים, כך שאפשר להגיד שהוא רוצה לשמור את דרך השמאל כחזון למועד טוב יותר. אבל בכל מקרה למרות שלדעתו הפתרון הנכון הוא דרך השמאל, הוא הזדעזע מהשקרים של הארץ בכלל ושל גדעון לוי בפרט וכתב על כך ספר של "תעשיית השקרים".
עיתון הארץ לא מייצג רל"ביות אלא רל"ציות - רק לא ציונות. והם עושים עבודה יותר יסודית משהאו"ם עשה בזמנו כדי "להוכיח" שציונות זו גזענות וישראל לא דמוקרטיה, זאת הנקודה המשותפת, שהארץ טוענים שהמדינה לא דמוקרטית בגלל שהיא לא יהודית והרל"ב טוען שבגלל מדיניות הממשלה בעיקר ברפורמה הורסת את הדמוקרטיה. אז הארץ ממציאים גם חקיקה גזענית וגם ממציאים עלילות דם על צה"ל שרק לאחרונה מנהיג מפלגת שמאל ציונית הצטרף לעלילות הדם נגד צה"ל ואגב זכה על כך לביקורת חריפה משותפיו למחנה הרל"ב.לא ידעתי על ספרו, אך הוא לא היחיד. יש ראיונות עם מספר אנשים שבעבר השתייכו למחנה השמאל והחליפו צד, בהם הם מתארים כיצד השקרים של המחנה שלהם היו אלה ששכנעו אותם שאין להם עוד מה לחפש שם. זה מעבר להתקפות האישיות שחוו כשרק העזו להביע עמדה שאינה כל כולה רל"בית ונוטפת שנאה כלפי הצד שאמורים לשנוא.
כאן בפורום קשה למצוא הרבה גולשים שהשכילו לבצע את המהלך הזה. יש כמה אמנם, אבל צווחני הרל"ב עודם חזקים ועמידים. זה כמובן הגיוני וטבעי, לפחות ברחוב, שכן המחנה הזה הרי זכה לתקציבי ענק (בעיקר מגורמי חו"ל) וכן למיקרופונים רבים ורמקולים חזקים. זאת הסיבה שהתשקורת סבורה עד היום שהיא יכולה לטעון שהמחנה הזה גדול פי כמה מכפי שהוא באמת. אבל החברה' כאן בפורום עדיין לא קלטו זאת. עדיין נדמה להם שמישהו קונה את הלוקשים שהם מבקשים למכור. הם עדיין מאמינים בצדקת החרטות שמכרו גם להם (ורובם הרי מבססים דבריהם לא על משהו שחקרו ובדקו בעצמם, אלא נטו על השטויות שהנהגת המחנה והקופירייטרים שלו מכרו/מסרו להם כ'תורה מסיני'). הקטע הזה אגב, קצת עצוב בעיני ואני לא צוחק. אתה רואה אנשים שאמורים להיחשב רציניים, בוגרים/מבוגרים, משכילים, שמשפילים עצמם עד עפר ומגחיכים עצמם ברמות-על, רק כדי להמשיך להריץ איזשהו נרטיב שאחרים דחפו לראשם והם עצמם כלל לא טרחו לבדקו. כל הנסיונות להעמידם על טעותם, נכשלים אחד אחרי השני. הם ימשיכו להריץ את הדחקה, את הסיפור שמכרו להם, את ההמצאה של הנהגת המחנה שלהם.
איך אמר מי שאמר לפני? הבעיה מתחילה כאנשים מתחילים להאמין בשקרים שהם בעצמם המציאו והפיצו. אמירה נכונה לעילא ולעילא והיא מאפיינת כיום את רוב מחנה הרל"ב (שאתה אגב כזכור, מרגיש צורך להזכיר רבות על השתייכותך אליו).
יש הרבה בדבריך. אני אמשיך להאמין שמן הראוי שגם אנשי שמאל מובהקים לא ימציאו המצאות אלא ידברו אמת לאמיתה ותו לא. כתבתי כך רבות ביחס לגולשים (רל"בניקים) כאן בפורום. לא חסר הרי דברי אמת ענייניים לתקוף עליהם את ראש הממשלה הנבחר. במקום זאת, מסיבות שטרם השכלתי להבינן, הם מעדיפים להמציא המצאה ולתקוף דווקא אותה. משום מה הם לא קולטים שזה עושה בדיוק את ההיפך מלשכנע את הציבור בצדקת דבריהם וכמובן לא מוסיף להם אף לא קול אחד לבחירות הבאות. אבל זו הדרך שהם החליטו ללכת בה והם מתעקשים עליה על שאף כאמור, להשקפתי לפחות, ממש לא חסרים דברי אמת לתקוף אליהם.עיתון הארץ לא מייצג רל"ביות אלא רל"ציות - רק לא ציונות. והם עושים עבודה יותר יסודית משהאו"ם עשה בזמנו כדי "להוכיח" שציונות זו גזענות וישראל לא דמוקרטיה, זאת הנקודה המשותפת, שהארץ טוענים שהמדינה לא דמוקרטית בגלל שהיא לא יהודית והרל"ב טוען שבגלל מדיניות הממשלה בעיקר ברפורמה הורסת את הדמוקרטיה. אז הארץ ממציאים גם חקיקה גזענית וגם ממציאים עלילות דם על צה"ל שרק לאחרונה מנהיג מפלגת שמאל ציונית הצטרף לעלילות הדם נגד צה"ל ואגב זכה על כך לביקורת חריפה משותפיו למחנה הרל"ב.
מה השקרים?בן דרור ימיני אמנם תויג על השמאל כאיש ימין, אבל הוא תומך נלהב של פתרונות השמאל של מדינה פלסטינית אך שותף למה שהימין מבין לגבי הערבים, כך שאפשר להגיד שהוא רוצה לשמור את דרך השמאל כחזון למועד טוב יותר. אבל בכל מקרה למרות שלדעתו הפתרון הנכון הוא דרך השמאל, הוא הזדעזע מהשקרים של הארץ בכלל ושל גדעון לוי בפרט וכתב על כך ספר של "תעשיית השקרים".
ממה ששמעתי בהרצאה שלו שאנחנו קושרים פלסטיני לחמור ושולחים את החמור לדהור עד למותו של הפלסטיני. שקר שהמציא גדעון לוי.מה השקרים?
מה הקשר בין מה שאני כתבתי למה שאתה כתבת?אני זוכר שאתה מאוד כעסת בכל הפעמים האלה.
מה השתנה?
ארה"ב החליטה בלי שתדע שאנחנו צריכים לנקות את כל הערבים הבעייתים במזרח התיכון
שהם יוכלו לבנות דרך סחר מסעודיה לישראל.
בשביל זה היו צריכים מנהיג חזק שאנשים יאמינו לו ויסכימו להילחם בשבילו ויאמינו לסיפור המטומטם
כמו ביום כיפור שהיה מחדל.
הסברתי שהמצב שלכם הדרדר לפני 7.10מה הקשר בין מה שאני כתבתי למה שאתה כתבת?
על זה שהם מפוצצים תפילות יהודים בכיכר, על זה שהם מפזרים פיתות בפסח, על זה שהם מסלקים את לימודי התנ"ך ומסורת ישראל ממערכת החינוך וכו' וכו'.
בזכותכם גל עצום של יהודים מתקרבים לדת ומסורת ישראל.
ואני גם מוסר לכם את תודתי וגם מבקש, המשיכו בדרככם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.