אני רוצה לבנות תיק השקעות הכי מסוכן

מצב
הנושא נעול.

benben30

New member

שאפשר זאת אומרת שיתן לי תשואה מקסימלית (בלי התחשבות בהפסק אפשרי) האם עלי לקחת מניות \תעודות סל בעלות סטטית התקן המקסימלית? איך עלי לדעתבמה לבחור... רמז משחק ההשקעות של לאומי

חלסן

New member
חח.. למה אתה חושב שכדאי ?

שאפשר זאת אומרת שיתן לי תשואה מקסימלית (בלי התחשבות בהפסק אפשרי) האם עלי לקחת מניות \תעודות סל בעלות סטטית התקן המקסימלית? איך עלי לדעתבמה לבחור... רמז משחק ההשקעות של לאומי
אני מבטיח לך שאני יכה אותך אם זאת השיטה שלך .. סטיות תקן היסטוריות לא יעזרו לך לטווח קצר .. מה גם שהמניות שתיקח ירדו יפה בשוק יורד ...

benben30

New member
אז מה היית מציע?

אני מבטיח לך שאני יכה אותך אם זאת השיטה שלך .. סטיות תקן היסטוריות לא יעזרו לך לטווח קצר .. מה גם שהמניות שתיקח ירדו יפה בשוק יורד ...
אז מה היית מציע?
איך אפשר "להשקיע" לטווח קצר

חלסן

New member
אחרי שאני ירוויח

אז מה היית מציע?
איך אפשר "להשקיע" לטווח קצר
אחרי שאני ירוויח
את ה 25000 ואת הפרס השני אני יספר לך ... חח... אין שיטה אבל תחושות בטן לגבי מניות מסוימות יוכלו לעזור לך ... ולא לפזר את ההשקעות על יותר משתי מניות בו זמנית, לרוב אפילו על מניה אחת ...

פייפן

New member
מחקתי את הקישור של משחק ההשקעות

מחקתי את הקישור של משחק ההשקעות
של בנק לאומי שהחל היום. אודה אם אקבל אותו במסר

benben30

New member
אתה יכול לשתף אותי ....אני לא מתחרה

קבל אחי בהצלחה
https://daytrader.bankleumi.co.il/game/register_main.aspx
אתה יכול לשתף אותי ....אני לא מתחרה
מולך באופן אישי אלא במשחק פנימי של עובדי הבנק

la DVD

New member
הכי מסוכן זה פשוט לעקוב אחרי מניות

הכי מסוכן זה פשוט לעקוב אחרי מניות
ואופציות ולחפש פריצות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה