אני רוצה חורף וחופש.....

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
אני רוצה חורף וחופש.....

הגוף שלי כל כך כואב שיש מקומות בגופי ששלחו לי במייל הודעת התפטרות . הגוף שלי הכריז שביתה איטלקית כרגע והאצבעות כואבות ככה שכל הקשה אני חש את גרוני צועק הצילו.... יש למישהו רעיון לחופש לשבועות?

אצקון../images/Emo140.gif

צא לים, הקם שם אוהל ותנוח. כי יש לי הרגשה שגופך זועק למנוחה...

בני33

New member
איציק,,,,

שב מול המראה, בלבוש לבן, ותקיימו שיחה בינכם, על הדברים שאותם העלת לאויר. שהרי יכולת להעלות גם דברים אחרים. וכמו שאומרים ברוח אחד השרשורים כאן. הדלק נר לידך. ובמידה ותמצא נר סגול,,,זה עדיף. שימוש בקטורת,גם יוסיף לכך. יום טוב.

IBP1

New member
חשבתי לקחת חכה ולמצוא לעצמי איזה פינה שקטה...

אולי בנחל דן או משהו עם המון שקט וירוק. יש למישהו המלצה לטיול משפחתי.

IBP1

New member
המממממ....קקקקרררממיייסייי....

מממממווווו...... פינוק קטן ומעניין.

IBP1

New member
המממממ אם לא תחזור בך עכשיו....

אני אלשין לפרויז על מה שכתבת

IBP1

New member
פרויז מישהו פה לכלך על הפורום שלך.....

כנס בו....

פרויז1

New member
מחמד הוא סוכן סמוי שלנו, מביא לנו ים ידיעות.

יצר לנו שקר ישיר למסדי הנתונים הכי סודיים שלהם וכך השבתנו להם את הכור הגרעיני בסוריה, באירן וגם במקומות שאני מנוע למספר פומבית.

פרויז1

New member
אתה מתמנה למפעילו המקצועי, תן לו הנחיות

מקצועיות לגבי וירוס התולעת טיפוס 17 והוראות החדרה למתקני האויב. 16 טיפוסי וירוסי תולעת שכל אחד משוכלל מקודמו, הוא כבר השתיל במקומות שהשתיקה יפה להן.

ginunaminov

New member
אוקי הנה הוראה ראשונה......

להתקין אותה בראש של הראיס של אירן !!!!

אנא לוּ מיקבל הוּראוֹת

מינכּ וו הבּססה הזאתי איכּפר נימסא בתוּכניות ומבסעים אוּתה. נחנו היאיכלנו אוּתוּ מיקרוּפרוססוּר אולטרה מיקרוסקופי, יעני יש בו תוּללעת שיגרום למוּWחַ שיל לוּ מה נחנו רוסים.

IBP1

New member
אם הראיס לא ימות......

אני אשלח לו תמונה שלך ,עם ....מתנה בשימך ....ספר שכתב פרסי אחד בשם סלמן רושדי..... פסוקי השטן .... מומלץ שהראיס יאבד את הראש מהר.... ככה הוא לא יצליח לראות את תמונתך ואת הספר

susony

New member
רעיון מצויין

אני חושב לנסוע לשם אחרי ה-23 ביוני

הרעיון שלי הוא

פשוט להתנחל על הספה או במיטה. עם ספרים, נשנושים, מוזיקה, טלויזיה, סרטים וכל דבר שעושה כיף. שפע בריאות.

למעלה