אני רוצה גלריה משלי בגלל שיש לי

מצב
הנושא נעול.

בס"ד הרבה דברים להאלות לפורום

omer landau

New member
תעדה אין דן דינו

תעדה אין דן דינו
בין המנהלים היקרים של הפורום תבחר אחד תפנה אליו במסר אישי בבקשה לגלריה ואני בטוח ב99.9999 אחוז שהוא יסכים ואז תפתח לך גלריה

curi

New member
נצ"לש - ת"א-תל השומר

נצ"לש - ת"א-תל השומר
מישהו יודע מה התחנת רכבת הכי קרובה בת"א לתל השומר ומה המרחק.? ניסיתי לברר באתר של רכבת ישראל + emap ונראה לי שזאת תחנת השלום, אבל לא הבנתי בדיוק מה המרחק... למישהו יש מושג...?

טוארג

New member
המרחק רחוק מאוד...

נצ"לש - ת"א-תל השומר
מישהו יודע מה התחנת רכבת הכי קרובה בת"א לתל השומר ומה המרחק.? ניסיתי לברר באתר של רכבת ישראל + emap ונראה לי שזאת תחנת השלום, אבל לא הבנתי בדיוק מה המרחק... למישהו יש מושג...?
המרחק רחוק מאוד...
תל השומר נמצא בגבול רמת-גן - קרית אונו, והשלום נמצאת בכלל ליד עזריאלי (מזרח תל אביב, קרוב לגבעתיים)... זהו אינו מרחק הליכה, אלא אם בא לך ללכת משהו כמו שעה אולי אפילו יותר (אף פעם לא ניסיתי, אבל במכונית זה כ-20 דקות נסיעה...) להערכתי התחנה הקרובה ביותר היא דווקא ההגנה, אבל תבדוק לגבי אוטובוסים ממסוף ארלוזורוב לתל השומר, או מתחנה מרכזית בתל אביב לתל השומר (ואז גם תדע לאיזו תחנת רכבת ללכת... ארלוזורוב = רכבת מרכז, תחנה מרכזית = הגנה)

curi

New member
אני לא מדבר על הליכה ברגל

המרחק רחוק מאוד...
תל השומר נמצא בגבול רמת-גן - קרית אונו, והשלום נמצאת בכלל ליד עזריאלי (מזרח תל אביב, קרוב לגבעתיים)... זהו אינו מרחק הליכה, אלא אם בא לך ללכת משהו כמו שעה אולי אפילו יותר (אף פעם לא ניסיתי, אבל במכונית זה כ-20 דקות נסיעה...) להערכתי התחנה הקרובה ביותר היא דווקא ההגנה, אבל תבדוק לגבי אוטובוסים ממסוף ארלוזורוב לתל השומר, או מתחנה מרכזית בתל אביב לתל השומר (ואז גם תדע לאיזו תחנת רכבת ללכת... ארלוזורוב = רכבת מרכז, תחנה מרכזית = הגנה)
אני לא מדבר על הליכה ברגל
אבל כנראה שאני ייקח מונית (אני וחברים שלי רוצים לנסוע מחיפה ללונה-פארק ואנחנו יכולים לקבל כרטיסים בהנחה ממש גדולה בתל השומר...) אז בשביל זה אני רוצה לדעת מה התחנת רכבת הכי קרובה לתל השומר... בemap רשום שהמרחק מדרך השלום לתל השומר זה 6 ק"מ...

RTUDB

New member
רד ברכבת מרכז

נצ"לש - ת"א-תל השומר
רד ברכבת מרכז
וקח קו 55 של "קווים" לכיוון קרית אונו. הוא עוצר בכניסה לתל-השומר.

oren*

New member
אין שום בעיה, שלח לי מסר אישי

אין שום בעיה, שלח לי מסר אישי
זכור שהקבצים שתעלה לגלריה שלך חייבים להיות מקוריים ו/או עם אישור היוצר להצגתם

מצב
הנושא נעול.
למעלה