אני רואה עכשיו את פסטיבל השירים

סאביבית

New member
אני רואה עכשיו את פסטיבל השירים

בשידור חוזר בערוץ 24 והשירים ממש טובים בשמיעה חוזרת, בעיקר לירז וארי
וכמו שהבטחתי הנה הקטע שהופעתי בלוגי למי שמעוניין

lexigali

New member
אביבית! ../images/Emo45.gif

איזה יופי! שאלות: 1. מי זאת המראיינת? 2. מי זה ההוא למטה בבועה כל הזמן? 3. במסגרת איזו תוכנית זה היה?

איזיקו

New member
מה יהיה? עד לאן זה יגיע?

סאביבית תגיש פינה יומית אצל יונית וגדי, קוליפון ומאיר יחליפו את לונדון וקירשנבאום בערוץ 10, האגס יקבל טור בעיתוני סוף שבוע, ממש ליד התשחץ בעבור ה"תרגומיישן", הדודה תערוך את 4 אחה"צ ומארסו יגיש בסופה, בדיוק לפני אבשלום את ה"חידה". כל ההשתלטות הזו על המדיה לא נראית לי. מה אני צריך ת'חשיפה הזו...
כל הכבוד סאביבית
.

כל מה שרציתי לומר

אמרו כבר לפני. אז מה? כל הכבוד לאביבית שלנו. כבוד מביאה לנו בגדול. אפשר חתימה לאוסף? או שאת חותמת רק על צקים? קיבלתי את הקטע של המראיינת , שלא יכולה לשאול שאלה ולשתוק כדי לשמוע את התשובה, קיבלתי את העובדה שבחרת בשי גבסו, מה שהפריע לי.. נו דודה ואיך לא? שו שניצל? מה שניצל בפיתה? ההיא לא יודעת איפה השניצלים הטובים? יאללה חברה. כל הכבוד ונשיקות

caspit

New member
נהניתי לראות, כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

סאביבית

New member
../images/Emo51.gif לכולם ../images/Emo9.gif

תשובות: המראיינת היא ענבל ובעיגול זה עמית, התוכנית נקראת "לכו חפשו" והיא מלמדת את הילדים לחפש, ז"א שגם נותנים להם את התשובה בסוף אבל בעיקר מראים להם איך לחפש בכל מיני דרכים: באינטרנט, בספרים, לשאול מומחים וכו' אני למשל באתי על תקן מומחה ועמית בעיגול מחפש בנתיים באינטרנט שאלה אחרת. תוכנית מאוד מוצלחת לדעתי

למעלה