אני רואה את פרצופי התחת של גילה קצב

dixie1

New member
אני רואה את פרצופי התחת של גילה קצב

http://www.banot.co.il/NewsArticle.asp?newsid=3366 וכל פעם מזכירה לעצמי להפסיק לרחם עליה, כמו שריחמתי על כוכי מורדכי דאז. אחרי הכל, היא תומכת במפלצת. בסדר, חינוך שמרני, בסדר נאמנות, בסדר מצב ייצוגי לא נעים. אבל כמה תירוצים אפשר לתת לאישה הזאת. גילה, תתעוררי!!

מה את רוצה ממנה?

היא תומכת במפלצת כמו מאות אלפי אנשים במדינת ישראל (בניהם מנהיגים ופרקליטי צמרת) שאינך משתמשת בשפת ביבים לתאור קלסתר פניהם. גילה קצב לא הטרידה אף עובדת. נקודה. היא חפה מפשע ואינה חייבת לך או לאף אחד דו"ח על פרצופיה (אם את כבר עוסקת בתזכורות לעצמך תשתדלי לא לשכוח גם את העובדה הזו). אין צורך בארסנל חדש של "תירוצים", אותם סיבות שהיו לה לעמוד לצידו לפני שנה נותרו בתקפן גם היום. למה את מצפה ממנה להתנתק ממשפחתה (שתומכת באבא משה)? האם את שילמת על מאבקים מחיר כזה שאת מצפה ממנה לשלם?

dixie1

New member
הבהרה

הפרקליטים ומשפטני הצמרת שראיתי אתמול בחדשות העלו בי גועל הרבה יותר גדול מאשר גילה. אני מאשימה אותם ברשעות, האשמה שלא הטחתי בגילה המסכנה, ולשוני עשירה הרבה יותר כאשר אני ניגשת למלאכת תיאור גועליותם בעיניי, רק שאני לא בטוחה שזה המקום לפרט. לגילה כן יש ברירה. גם כוכי עזבה לבסוף את האיש שסרח. נכון, זה לשיקולה. שפת הביבים שלי מסתלסלת ומסתעפת בעונג בימים אלו, המפלט היחיד לפלצות שאנו רואים על מרקעינו - כן, ניסיתי גם הפגנות, התנדבות, מכתבים, עצומות, אם עמדת בטוב ליבך להציע לי, או לא. קללות עסיסיות בוקעות ממני לפעמים, אבל לשוני צחה ונקייה כאשר אני ניגשת לתאר אנשים הגונים וחסודים כמוך, שמזכירים לי לנקוט חמלה כלפי גילה (אם כי אני לא בטוחה שזה מה שהניע את תגובתך).

באמת יש לה ברירה?

התיאור של גילה כמי ששלל אפשרויות עומדות בפניה מפוקפק מאוד ומזכיר קצת את השאלה האווילית שנשאלות נשים שמתלוננות על הטרדה: למה לא סטרת לבוס ועזבת? עובדה אכזרית: לאישה בעשור השישי או השביעי בחייה שהקדישה את כל חייה הבוגרים למשפחתה לא מצפה קריירה זוהרת או התחלה חדשה אם תעזוב הכל ותלך. במובן זה ההשוואה לכוכי מרדכי פשוט לא במקום. לא טענתי לרגע שאני "הגון וחסוד" אלא שגם מי שבאה מתרבות שונה משלך ראויה לשיפוט הוגן. אגב: נניח שגילה הייתה קמה ועוזבת. מה אז? אותם פרקליטים היו מוסיפים לשלל טיעוני הגועל שלהם גם את הטענה שקצב הצדיק שילם על העלילה המרושעת נגדו לא רק במשרתו אלא גם בחיי נישואיו. קל לדמיין את המתראיין התורן אומר בטון של מנהל בית ספר בטקס יום השואה: "הוא עזב את משכן הנשיא, אשתו עזבה אותו, מה אתם עוד רוצים מהמסכן".

dixie1

New member
שתי טעויות

זו טעות לנהל את החיים לפי מה שהפרקליטים המגעילים יטענו. (בלאו הכי משחקים הרבה על עקרון "מאגרא רמה" אז זה יוסיף אבל לא יהווה את העיקר - חייבת שוב להיזכר במרדכי, גם שם טענו את טענת הצניחה החופשית. אגב, השוואתי עם כוכי היה רק סביב העניין שאת לא חייבת לתמוך באיש גם אם הוא עשיר ומפורסם ואת באה מרקע צנוע. הן לא באותו במצב, כוכי הספיקה ללמוד משפטים ואגב יצאה מהגירושין די מסודרת). לא טענת לרגע שאתה "הגון וחסוד". אני טענתי את זה. ברכותיי.

למעלה