אני קונה מחבט חדש ואני מתלבט בין

benoit for ever

New member
אני קונה מחבט חדש ואני מתלבט בין

dunlop m-fil 300 liquidmeatl radical i.radical???? מה אתה חובים נירא לי הדנלופ

aviramdj

New member
לפי דעתי האישית ...

בקטגוריה הזו של מחבטים קשיחים לשחקנים עם עצמה הדנלופ MFIL 300 הוא המלך ללא עוררין . אין בכלל מה להתלבט לדעתי .

benoit for ever

New member
אז אתה אומר שכדי לי

את הדנלופ טוב תודה אחיי אני רוצה לשמוע דעות של אנשים שיחקו אם המחבט הזה שיגידו לי מה מיוחד בו?

tks

New member
אני משחק עם הדנלופ

M-FIL 300 הזמנתי אותו מ tenniswarehose לפני שנה. אני מרוצה ממנו מאוד יש לו רגש מצוין מהקו האחורי וגם בוולי. מה שכן בהשוואה למחבטים אחרים קצת קשה ליצר איתו עוצמה אבל אפשר להסתדר.

benoit for ever

New member
מה סגנון המשחק שלך??

סרב וולי קו אחורי משחק ספינים אחיי תגיד לי זה חשוב??? מה קשה לשחק עם המחבט הזה חזק?

aviramdj

New member
זה מחבט בלי הרבה עצמה ..

הוא בנוי לתת לשחקן רגש מקסימלי ושליטה בחבטות. אם יש לך מכות חזקות זה כיף כי לא עושים איתו הרבה טעויות . יש לו רגש מיוחד שלמחבטים אחרים אין פשוט, קשה להסביר עד שפשוט משחקים איתו .

benoit for ever

New member
יש לי חבטות חזקות

גם לפעמים יש לי הרבה חוצים אני עושה גם בגלל שהליקיוד מטאל אינסטיבט שיש לי עכשיו זה מחבט עם הרבה עוצמה?? ואם חסר לי קצת עצמה מה אני לא יכול להסתדר עם המחבט הזה?

tks

New member
כנס...

הסגנון משחק שלי הוא משולב. משחק מהקו האחורי אבל עולה גם לא מעט פעמים לרשת משתמש לפעמים בסלייסים. מהקו האחורי אני לא מכה פלט אלה עם קצת ספין.

Matth

New member
ההשקפה שלי בנושא

היא שכמעט בכל מקרה שחקן צעיר,שמשחק באופן רציני, שמכה חזק, ורוצה למקסם את הפוטנציאל והטכניקה שלו- עדיף שיתן יותר דגש על השליטה מאשר על העוצמה במחבט. בסופו של דבר מחבטי השליטה מלמדים אותך הרבה יוצר איך להכות חזק ונכון- מאשר כל ה"חלליות" של העוצמה. לכן אם באמת יש לך מספיק כוח פיזי ואין לך בעיה לדפוק הנפות על המחבט- ללא ספק עדיף לך לבחור במחבט בעל יותר שליטה ופחות עוצמה. לכן גם אני חושב שעדיף לך ללכת על הדונלופ.

aviramdj

New member
ההשקפה של מאט .

מאוד נכונה . בכל מקרה כפי שאמרתי, אם אתה כבר בעל עצמה סבירה אין מתחרים לדנלופ לדעתי בקטגוריה של מחבטי שחקנים . אני אגב לא משחק עם דנלופ MFIL 300 כי אני מקבל מחבטים מחברה במתנה . אבל הייתי שמח לשחק איתם ולמעשה אני גם שוקל לקנות לי אותם בשביל משחקים בליגה ותחרויות מדי פעם . אגב יש דגם חדש של דנלופ שהם נתנו לשחקנים בינתיים לTEST . אני ממתין בקוצר רוח שיגיע ל TENNIS WAREHOUSE לראות אותם .

aviramdj

New member
כלל לא .

ביחס לדנלופ שרדמו לו ה MFIL 300 משלב רגש עם עצמה מספקת . אם לשחקן יש חבטות חזקות לא תהיה לו כל בעיה לייצר וינרים מדויקים . לא סתם אני טוען שוב ושוב שזה באמת המחבט הטוב שיש היום לשחקנים אגרסיביים .

gulek1

New member
../images/Emo26.gif שאלה דומה

אני משחק עם TI S6 של HEAD, שהוא, כמו שהגדרתם כאן, חללית אמיתית. אני שחקן מאוד אגרסיבי עם לא מעט כוח ודי מתוסכל ממנו לאחר שנה של משחק בגלל חוסר הדיוק. השותף שלי משחק בwilson pro staff classic שמאוד לא מתאים לו בגלל שהוא לא מצליח לייצר כוח, אני נהנה מאוד מהכבדות של המחבט שלו ומחמיץ הרבה פחות ווינרים כשאנחנו מחליפים. הבעיה היחידה שלי בשאלה האם להחליף בינינו הוא שהמחבט שלו נראה ישן ושחוק מאוד, ועדיין הוא עושה את העבודה. האם יש סיבה לחשוש ממחבט כל כך ישן? (אני לא יודע אם הדגם השתנה, הראש במחבט שלו נראה קטן יותר מזה שבתמונה באתר). מה מידת השחיקה של מחבטים? שלי כאמור חדש ובמצב מצויין והחשש היחיד שלי הוא מהעובדה שהpro staff שחוק וישן....

aviramdj

New member
המצב של ראש המחבט .

אם זה צבע דהוי וחיצוניות זה לא משמ משפיע . אבל אם זה שחיקה רצינית (שפשוף) של ראש המחבט לא כדאי לקנות מפני שזה יכול לגרום ל2 דברים : 1 - שבירה של המחבט בחבטה בטעות חזקה במגרש . 2 - שבירה לאחר מתיחה של הגידים . אם מצב ראש המחבט לא משופשף יותר מדי אז אין סיבה מיוחדת שהמחבט יהיה לא טוב . ישנה גם עייפות חומר במחבטי טניס אבל בדרך כלל זה דבר מסוכן רק לאחר 15 שנים פלוס מינוס .

למעלה