אני צריכה עיצה שלכם...

free soul

New member
אני צריכה עיצה שלכם...../images/Emo10.gif

בבקשה, בלי ציניות עכשיו..
אז ככה: קיימתי יחסים לא מזמן.. עכשיו, כשהגבר גמר הוא גמר בתוכי, אבל היה לו קונדום. אני לא צריכה לחשוש מהריון? אפילו שהיה לו קונדום? כשהוא גמר הוא נישאר בתוכי ככה יותר מדקה,יענו, נשען עליי כזה.. ואח"כ יצא.. מה אתם אומרים? אני צריכה לדאוג?

nabu

New member
קצת

יעילות הקונדום במניעת הריון היא 97%. אם לא היו חורים, קרעים, שריטות, פגמים, עיוותים, קיפולים ושאר מרעין בישין בקונדום - הסירי כל חשש מלבך.

תלוי

איפה היה הקונדום שהיה לו, בזמן שהוא גמר בצוכך. הגבר. ואם נרצין לרגע, הרי שתיאורטית אין סיבה לחשש. אלא אם מדובר בגבר שמרכיבי הזרע שלו מכילים חומצה אמונית.

שפן קטן

New member
בדיקה פשוטה

תחכי שילך לשירותים ואז תוציאי את הקונדום מהכיס שלו ותבדקי - אם הוא שלם (ורצוי באריזתו המקורית), אין לך מה לדאוג

free soul

New member
הה.. רגע, אני צריכה לצחוק עכשיו?

זהו... כואבת לי הבטן מה אני יעשה..?

שפן קטן

New member
איתי, לפחות, את בטוחה

חוץ מזה שבמכנסיים, אני מחזיק עוד אחד בתא כפפות באוטו - ככה, ליתר בטחון

שפן קטן

New member
מה באמת?../images/Emo5.gif

האינטלקט האדיר, מאור הגולה יוותר ללא יורש? לא חראם?

OK אני רציני - היכן האיקון של זה../images/Emo35.gif

ראשית כל, טוב שאת שואלת, אין הביישנית למדה ואין הקפדן מלמד. למרות גילך אני חושב שאין בושה ללמוד. קונדום אז ככה, מצרף מאמר בסיסי על קונדומים - יתרונות מול חסרונות. בואי נאמר שאת בסיכוי להריון של 12%, הגבול התחתון(העליון הוא 3%) זאת אומרת שבערך הסיכוי להכנס להריון למרות הקונדום הוא אחד ל10 זיונים ויותר. זה מהמחקרים עכשיו בואי נדבר ת'כלס מהביצועים. הקונדום הוא לא חלק מהגוף של הגבר, הרי ברור. הם ניקרעים בגלל שימוש לא נכון, והכי מעצבן - הם מחליקים כאשר הזיקפה יורדת ולפעמים מחליקים החוצה או נישארים בתוך הואגינה. לכי תדעי מתי בדיוק הוא השפיך ובאיזה מצב היה הקונדום. אם הוא נישאר בתוכך והזיקפה ירדה(טבעי) ושלף את עצמו בהשאירו את הקונדום בתוכך, לא נעים אולי משהו חדר לרחם או יחדור. חמצן הורג את הזרע. מצד שני, הזרע הפורה ביותר הן הטיפות הראשונות, אלו שניראות כאילו לא חשובות, הטבע הרי מכיר אותנו הבני אדם, הוא ידע שנירצה לברוח, לכן עשה ככה שהזרע המרוכז ביותר זה בטיפות הקטנות הראשונות, אלו שאולי אפילו ניפלטות לפני שהוא שם קונדום. המסה של הזרע העיקרית שבאה אח"כ היא פוריה פחות אבל ניראת צפופה ועשירה, כמובן שהזירעון שיפרה יכול לבוא ממנה גם. בקיצור, גם קונדום נגד מחלות וגם גלולות נגד הריון, זאת התשובה שלי לבחורה רווקה שמזדיינת כי נהנת מזה.
עכשיו הבה נצחק מעט כדי להרגע.

אסף4יי

New member
הסיכוי להכנס להריון נמוך הרבה יותר!

"זאת אומרת שבערך הסיכוי להכנס להריון למרות הקונדום הוא אחד ל10 זיונים ויותר. זה מהמחקרים" זה ממש לא נכון. "שיעור הכישלונות במניעת היריון הוא %3 עד %12" - זה אומר שאם הזיון שאותו חווית היה אמור להסתיים בהריון (מה שכמובן אינו בטוח!!) אזי בכ- 1 מ 10 זיונים כאלו הקנדום יכשל בתפקידו. בקיצר, זה מאוד אינדיבדואלי. יש זוגות שאצלם רק 1 מ 1000 זיונים אמורים להיות "הריוניים" ואז הקנדום מקטין את הסיכוי ל 1 ל 10000 לקבלת תינוק מצווח. לעומת זאת, יש כאלו שמביאים ילד "בכל מכה" ואצלם הסיכוי יהיה 1 ל 10. אה...והכי חשוב: מזל טוב ! איך תקראי לילד ?

אסף4יי

New member
ועוד משהו

ישנה גלולת "היום שאחרי" (פוסטינור) ואפשר לקחת אותה עד 72 שעות לאחר קיום יחסי המין. הגלולה היא אוסף עצבני של הורמונים שימנע ממך להכנס להריון ויגרום למעיין "מיני הפלה" במידה והעסק כבר התחיל לנוע.

למעלה