אני צריכה לחוף לדעת איזה תחברוה אני

מצב
הנושא נעול.

לוקחת מתחנה מרכזית תל אביב החדשה לאזור מעוז אביב \ זה דחוף כי באים אלי ביום רביעי אנשים אוני לא יודעת איזה קו להגיד להם לקחת

ארזS

New member
בטח התכוונת שאת צריכה דחוף ולא לחוף

לוקחת מתחנה מרכזית תל אביב החדשה לאזור מעוז אביב \ זה דחוף כי באים אלי ביום רביעי אנשים אוני לא יודעת איזה קו להגיד להם לקחת
ומה שהאנשים שבאים אליך צריכים זה את קו 27. ואיך את לא יודעת אם את גרה שם ? קצת מוזר, לא ?

אני כאן מיום שישי ועדיין לא יצא

ומה שהאנשים שבאים אליך צריכים זה את קו 27. ואיך את לא יודעת אם את גרה שם ? קצת מוזר, לא ?
אני כאן מיום שישי ועדיין לא יצא
להגיע באוטובוס תודה

ארזS

New member
אוי , סליחה, שכחתי ששינו את הקו הזה

אוי , סליחה, שכחתי ששינו את הקו הזה
אני עדיין בימים עברו... כיום כדאי לקחת את קו 40 או 28 .

למעוז אביב

למעוז אביב
קו 28 מגיע למעוז אביב נכנס בהדר יוסף

לא. עתידים זו קרית הייטק

מעוז אביב זה עתידים??
לא. עתידים זו קרית הייטק
מעוז אביב זו שכונת מגורים שנמצאת ממש מול שכונת הדר יוסף. תיעזרי באוטובוסים שנאמרו לך. בנוסף, תחנת הרכבת ת"א אוניברסיטה קרובה לשכונה מרחק 2 תחנות אוטובוס בקווים 21, 28, 47, 48.

מקפיצההההההההההה../images/Emo13.gif................

לא. עתידים זו קרית הייטק
מעוז אביב זו שכונת מגורים שנמצאת ממש מול שכונת הדר יוסף. תיעזרי באוטובוסים שנאמרו לך. בנוסף, תחנת הרכבת ת"א אוניברסיטה קרובה לשכונה מרחק 2 תחנות אוטובוס בקווים 21, 28, 47, 48.
מקפיצההההההההההה
................
שעד השעה 8 בערב יש אוטובוסים לתל אביב???ו מתל אביב למעוז אביב

מאיפה את צריכה אוטובוסים לת"א?

מקפיצההההההההההה
................
מאיפה את צריכה אוטובוסים לת"א?
אם את רוצה לדעת מה הלו"ז של הקווים שנאמרו לך, כנסי לאתר האינטרנט של דן, או לאתר של הרכבת (רכבת מההגנה, ליד התחנה המרכזית עד תחנת ת"א אוניברסיטה). בכל מקרה, הנה שוב הקווים שמגיעים למעוז אביב, תוכלי לבדוק את המסלול והלו"ז באתר דן (נמצא בקישורים): 6, 21, 27 (במוצ"ש בלבד), 28, 40, 47, 48, 113, 247 (מהשעה 19:00 במקום 47 ו-48).

אוהד11

New member
תל אביב זו עיר ואם גדולה בישראל ויש

מקפיצההההההההההה
................
תל אביב זו עיר ואם גדולה בישראל ויש
מספר קווי אוטובוסים שפועלים בין מעוז אביב לבין ת"א. מהיכן בת"א צריכים להגיע אליך ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה