תשובהאני צריכה לוודא משו..
כדי להגיע לרמת החייל(רח' הברזל 3) אני צריכה לקחת קו 74 -אגד-שיוצא מחולון עד הקרייה ומשם לקחת קו 42 של דן? וקו 42 יביא אותי בדיוק למקום?
תשובהאני צריכה לוודא משו..
כדי להגיע לרמת החייל(רח' הברזל 3) אני צריכה לקחת קו 74 -אגד-שיוצא מחולון עד הקרייה ומשם לקחת קו 42 של דן? וקו 42 יביא אותי בדיוק למקום?
אבל.. יותר נוח לי להגיע לקרייהתשובה
גם אני היתי צריך להגיע לרמת החייל לרחוב הברזל 3 לצילומים של איפה אתה חי. אך לא אוכל להגיע... את מגיעה לתחנה מכזית חדשה ומשם קו 28 של דן ישירות לפינת רחוב הברזל. קו 28 של דן נמצא בתחנה מרכזית חדשה ת"א קומה 7 רציף 2 או 3 אם אני לא טועה.
תסתכלי בתשובה שלי...אבל.. יותר נוח לי להגיע לקרייה
ומשם לאולפנים... אתה יודע אבל עם קו 42 של דן מגיע עד לאולפנים?
אם אני לא טועה...אני צריכה לוודא משו..
תארתי לעצמי...אם אני לא טועה...
אפשר לתת לשאלה הזאת את פרס השאלה הנשאלת ביותר בפורום...מה מצלמים שם עכשיו ? [אם תרשי לי לנחש... זה לתכנית של ארז [הכפיל שלי
ביום ראשון ?] ו...כן. קו 42 מגיע ממש לקרבת מקום.![]()
חחח יש שם אולפני אקזיטאם אני לא טועה...
אפשר לתת לשאלה הזאת את פרס השאלה הנשאלת ביותר בפורום...מה מצלמים שם עכשיו ? [אם תרשי לי לנחש... זה לתכנית של ארז [הכפיל שלי
יופי. תסעי, תבלי, תהני.חחח יש שם אולפני אקזיט
אז רציתי ללכת לשם.. ויש שם עוד אולפנים
אוקיאם אני לא טועה...
כתבתי...אוקי![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.