אני צריכה להתייעץ איתכם:

אני צריכה להתייעץ איתכם:

אז ככה בשכונה שלי יש המון בנים שרוצים אותי אבל בגלל שהם מפחדים מאחי הם שומרים מרחק וגם תמיד באים ביציאות של - אם לא היית אחותו הייתי יוצא איתך וכאלה. עכשיו אתמול חבר של אחי , שהוא גם בן גילו - 29, ואני התחלנו לדבר - דיברנו איזה שעה וכל השיחה היתה על אחי. למרות זאת בסוף הוא ביקש את הטלפון ואני נתתי. הוא התקשר אחרי איזה שעה וחצי ככה ואמר ,בואי לסיבוב, סבבה הלכנו לטייל וזה. עכשיו ההסתייגות שלי כלפיו היא לא הגיל וגם לא שהוא חבר של אחי (כי פשוט נסתיר את זה) אלא...הוא לא ניראה משהו. הוא התנהג נורא יפה אבל מראה חיצוני זה דבר חשוב לי מאוד. מה אתם אומרים?

כי אני אחותו הקטנה ומן הסתם שהוא

יגן עלי ובטח ובטח שלא ירצה שחברים שלו ילכו איתי. אני פשוט התינוקת של הבית וכולם שומרים עלי באובססיביות יתר מה לעשות. אבל מה זה קשור - תייעץ לעניין.

SENUOR

New member
זה חלק מהעניין אבל לא חשוב

בקשר לבחור תשקחי ממנו אם הוא לא לטעמך כי אמרת שמראה חיצוני חשוב לך . אז חפשי מישהו נראה טוב אבל מי מבטיח לך שיהיה נחמד כמו ההוא.

אז בעצם שוב אני חוזרת לאותה נקודה .

אני תמיד מסננת - פעם על אופי ופעם על יופי. אני פשוט אוהבת שלמות. מזל שדיוויד התפנה...........

SENUOR

New member
את צריכה להכיר בחור

שיש בו מכל דבר קצת {דברים חיוביים} ובחור כזה יש בעולם הזה אך לעולם לא תמצאי בחור מושלם.את צריכה להתפשר.

ואני שואלת..

למה את מחפשת מושלם...? את מושלמת מאמי? בסופו של דבר היופי מתקמט.. תשארי עם האופי. לדעתי הבחור יצא הכי גבר כי הוא העז דווקא לצאת איתך למרות "הפחד" מאחיך.. תחשבי על זה

y0s1

New member
עד כדי כך אחיך מפחידדדדדד../images/Emo6.gif

וחוץ מזה שלא מצא חן בענייך הכול בסדר... אחיך לא יגלה את זה!!!! ותאמיני לי לא בריא לצאת עם חבר של אחיך

ביל26

New member
שלום למג"ב! מה שלומך?

אפשר לדעת האם סבלת בחברתו באיזשהי צורה? האם המראה שלו עד כדי כך בלתי נסבל? אני חושב שאם את תצאי מהתבנית של המראה, את רק תרוויחי. תני לו הזדמנות. אל תפסלי אדם בגלל מראהו.

duduamar

New member
מג"בניקית מותק...

אני אענה לך בקיצור... אל תצאי איתו. הרי אם כן תצאי איתו אף פעם לא ממש תהיי שלמה עם הבחירה הזו, לא ככה? תמיד תתבאסי מהמראה שלו, וזה יצבוט לך איפשהו בפנים. גם אני נורא בררן, גם לי חשוב שלבחורה יהיה גם אופי וגם יופי, וגם אני סיננתי המון, אבל בסוף מצאתי משהו שבהחלט לא ראיתי בו התפשרות. אני לא חושב שכדאי לך להתפשר. תמצאי לך מישהו שתרצי אותו כל כולך. מגיע לך. יאללה ביי ובוקר טוב!

gilad269

New member
עצה....

מראה חיצוני מאוד קובע אבל בסוף מה שיכריע זה התחושה הפנימית שלך כי יכול לבוא נישהו שנראה טוב מאוד אבל לא תרגישי כלפיו משהו ולעומת זאת יבוא מישהו שנראה סהיר ויכול להיות שדווקא אליו יהיו לך רגשות.השאלה מה לבך מייעץ לך לעשות?

zbug

New member
במג"ב יש יפות עם אחים ???

יופי זה דבר חשוב מאוד ביחוד אם יש לך טלויזיה בבית. אני מציע לך לצאת עם אח שלך,ככה הוא תמיד ידע איפה את ומה את עושה. אני למשל ממש לא יפה ועובדה שעד היום כל החברות שלי היו מאוד אבל מאוד איכותיות יפות ומשכילות אני בעצמי לא יודע איך היסגתי אותן ?????? אבל בעולמינו החומרני והרקוב אני ממש יכול להבין אותך חג יפה ושמח

לכולם

(חוץ מדודו כפרה עליו שרק הוא מבין אותי בפורום הזה). אל תשכחו שכשאתה יוצא עם מישהו אתה לא הופך לחמור - מגיעים קטעים אינטימיים וזה יהיה נחמד אם זה מישהו שמושך אותי. ואותי - מה לעשות - מושכים בחורים יפים!!!!!!!!! כמו שאני לא מתפשרת על יופי גם על שכל אני לעולם לא אתפשר. זה שווה ערך בעיני - זה לא עושה אותי שיטחית זה פשוט השאיפות שלי בבן זוג ותו לא! שנה טובה.

duduamar

New member
../images/Emo9.gif שמעתם ?? כפרה עליי!

עכשיו ברצינות יותר... אני בהחלט מסכים איתך. בלי משיכה פיזית פשוט אי אפשר לנהל קשר. יש כאלה שיגידו שהמראה פחות חשוב להם והם לומדים לאהוב את המראה מתוך האישיות. וזה סבבה, מקובל עליי, אין פה שום סתירה. הם פשוט נמשכים פיזית לבנאדם ע"י כך שהם מאוהבים באישיות שלו. אין בזה שום פסול או רע. פשוט אני שונה (וגם המג"בניקית כנראה). לא יכול בכלל להיות עם מישהי שאני לא נמשך אליה גם אינטלקטואלית וגם פיזית (שלא לדבר על מגע אינטימי). ככה אני. וגם בזה אני לא רואה שום דבר רע או פסול. הכל לגיטימי ונכון באהבה. זה פשוט סוביקטיבי ומשתנה מאדם לאדם.

למעלה