אני צריכה לדעת....

L e s t a t

New member
ישנן חנויות למוצרי מיסטיקה

וישנן גם אלו שמתמחות במוצרי כישוף. לצערנו, רובן נמצאות בחוץ לארץ (שכחתם שאנחנו גרים במדינת היהודים?). אומנם, ניתן למצוא בחנויות שונות ומשונות אביזרי פולחן שונים כגון קטורות, נרות, סמלים מאגיים שונים וסמלים מיסטיים שונים, חפיסות קלפי טארוט. אומנם, אביזרים כמו חרבות ופגיונות הם כבר יחסית יקרים וניתן למצוא אותם ברוב המקומות אבל במחירים גבוהים יחסית. אני לא מכיר הרבה חנויות בארץ, אז אנסה למצות את אלו שכן. מי שמחפש למשל פנטגראמים ובאפומטים ויכול להגיע לתל-אביב ימצא חנות נחמדה בשם "תומר" שכמעט כולם מכירים שממוקמת בקניון חביב שאינני זוכר את שמו ובכלל אני לא מומחה לענייני ת"א. בכל אופן, המוצרים שם, לפי דעתי, לא שווים את המחיר היקר מדי שנדרש שם ועשויים בצורה חסרת רגש עיצובי כלשהו. צמיד עטור ניטים שעולה 50 ש"ח יכול לעלות גם 30 ש"ח במקום אחר, אני אישית לא ממש ממליץ על המקום, אומנם מדי פעם יש שם מוצרים ששווים את הכסף (או לפחות מחצית ממנו) וזה לא שיש לי טעם משהו בבגדים (אני סתם לומד עיצוב גרפי, לא עיצוב אופנה, אל תתייחסו אליי) אבל את רוב החולצות שיש שם מאוד חיבבתי. המקום מומלץ רק אם אין משהו יותר זול באזור כי לפי דעתי המחירים שם הם ממש הגזמה. יש את "שאנטי" בכפר סבא (שוב, את המיקום המדויק בכפר סבא אני לא ממש זוכר) שעוד לא הספקתי לבקר בה. חפיסות קלפי טארוט ניתן למצוא כמעט בכל חנות ספרים (בעיקר סטימצקי) כאשר יש גם ספרי הדרכה לטארוט בהישג יד במדף "מיסטיקה והעידן החדש" (או איך שלא קוראים לזה שם), החפיסות הנפוצות ביותר הן הריידר וואיט והטארוט של מרסיי. ישנה החנות ליאונקארד שמוכרת לצד מוצרי משחק שונים גם מוצרי מיסטיקה כגון כדורי בדולח בגדלים שונים, מטוטלות, קטורות ומחזיקי קטורת אלא גם רונות וחפיסות קלפי טארוט שונות, אם כי החפיסות מתרכזות בסגנון שחר הזהב וריידר-וואיט. ניתן למצוא כאן גם את הטארוט של קרואלי. זה כל מה שאני יודע.. אנשים - להתחיל לשפוך שמות של חנויות! אבל לא רק זה, אלא גם מיקום ומה ההתרשמות שלכם מהמקום. היו מבורכים, לסטט

L e s t a t

New member
אה, ושכחתי!

ישנן גם חנויות אונליין שלמרות שמיקומן יכול להיות גם בשיקגו וגם בפאריז, אפשר להזמין דרכן. אני רושם כאן שתיים: 1. אבאקסיון - חנות גדולה למוצרי מאגיה שונים, בחנות הזו יש כמעט הכל - החל מקטורות, מחזיקי קטורות, שמנים, פסלונים ותכשיטים שונים ועד לגלימות, חרבות, פגיונות ושאר מטעמים. החסרון היחידי של החנות, לפי דעתי, הוא שרוב המוצרים הפגאנים אינם כל כך פגאנים בעיני (למשל הפגיון "להב פגאני" - תעיפו מבט ותסבירו לי מה פגאני כאן) ולעיתים ישנם מוצרים שבעיניי אינם כל כך יפים ואף מבליטים טעם רע לעיתים. 2. אמזון - אתם רוצים ספר? יש אותו פה. זו חנות מאוד גדולה וידועה שיש בה מבחר די גדול של ספרי מאגיה, מיסטיקה, העידן החדש, רוחניות ותורת הנסתר. הם קצת יקרנים ולעיתים אין כלל ביקורת והסבר על ספר כלשהו חוץ מתמונה שלו. ישנה עוד חנות ששמה פרח לו מזכרוני יחד עם כתובתה.. היו מבורכים, לסטט

...

הקניון החביב שעליו טל מדבר ניקרא ה"דיזינגוף סנטר" ששם נימצא גם "יער הפיות" שהוא מקום נחמד ביותר..,חוץ מכמה חנויות אני לא מכירה אף מקום בישראל ששווה המלצה... רב החנויות שאני מכירה הן יותר מדי ניו-אייג´ריות. לכן אין לי מקום מסויים שאני יכולה להמליץ עליו... אבל כמובן שיש את כל הפסטיבלים של בראשית ושאנטי וכל אלו..אך כפי שאמרתי זה הכל ניו אייג´רי ביותר. ויש גם את רשת חנויות "בראשית" ששם תוכלי למצוא תליונים של פנטגראמים וקלפי טארוט וספרים..וחנות במרכז הכרמל בחיפה בשם"טבע הדברים" שגם היא חנות חביבה בהחלט. מקווה שעזרתי ניל.

למעלה