אני צריכה המלצה לספר טוב

Oיון

New member
אני צריכה המלצה לספר טוב

באזור ת"א שיודע לעשות תספורות טוב ופתוח עד מאוחר... ורצוי לא יקרן במיוחד.. תודה!

המממ...מה זה לא יקרן? בכל זאת ת"א

אם תרצי יש לי המלצה על הספר שלי מזה 8 שנים.... רפי חובב - יושב בכיכר רבין והמספרה פתוחה לדעתי כל יום עד 22:00.... והוא גאון לדעתי בכל מה שקשור לשיער...

shmantz

New member
אפשר בבקשה מחירים לדוגמא../images/Emo35.gif

מחיר של תספורת נשים הכי פשוטה שיש, לא כולל צבע, גוונים וכאלה, רק תספורת.

אגם גם

New member
יהודה מזרחי בפנקס ת"א

יושב על תחילת פנקס, קצת אחרי מיקי בוגנים. הוא והצוות שלו מקסימים.. מקצועיים ומוכשרים ולא מאד יקרים.

shno

New member
מיקי בוגנים ../images/Emo5.gif

אני אלרגי אליו! לא סובל את הטיפוס הזה.

shno

New member
כשאני רוצה תספורת...

אני שולף את המכונה, וחת-שתיים באמבטיה עושה גאלח... מה שמזכיר לי שאני כבר באמת צריך להסתפר, בטח בחום הזה! מזיעה לי הקרקפת

shelycat

New member
אבל לא רק

בלי קשר למיקי (שמעולם לא נתקלתי בו) אני חושבת שכישרון יש להרבה אנשים אני בהחלט אצל רוב נותני השירות שלי רוצה את הדבר הקטן אקסטרא, את הבד-סייד-מנר שיהיה לי נוח איתו.

אמיר, בכיכר המדינה.

אני מסתפרת אצלו כבר המון שנים, והוא ממש יודע מה הוא עושה. אם כי הוא לא בדיוק עונה לדרישת ה"זול", אני מודה.

מישל ר

New member
השאלה מה זה זול.......

הספר שלי לוקח בערך 200 ש"ח על תספורת, וזה סדר גודל של רוב הספרים. אולי תוכלי למצוא ב-180 ש"ח אבל בשביל תספורת טובה צריך לשלם. בכל מקרה אם המחיר הזה נראה לך בסדר, אני ממליצה מאוד על הספר שלי, שסרק אותי אותי לחתונה ומאז אני נאמנה לו. הוא גם ספר מדהים וגם איש מקסים בטירוף ותמיד נעים לי לבוא אליו למספרה. קוראים לו שלומי חסנוב והוא יושב בדיזינגוף 290.

למעלה