אני צריכה את עצתכם

lula12

New member
אני צריכה את עצתכם

אני ובעלי נשואים כמעט שנה, אנחנו מאוד אוהבים ויש לנו תקופות טובות ופחות טובות, אך יש לי בעיה שמטרידה אותי. בעלי אדם טוב ודי נאיבי. הוא בעל מקצוע חופשי ונחשב מאוד ויחד עם זאת בעיתו היא שהוא לא חושב לפני שהוא מוציא מהפה דברים, הוא פשוט לא יודע להיות דיפלומט ופוליטיקלי קורקט. הוא מאוד חסר טקט ומתנהג לפעמים בצורה ילדותית ואני מתביישת. האמת כבר התרגלתי אבל עדין זה מפריע.יש לו הרבה תכונות חיוביות : אדם שאפתן מאוד, חרוץ, חם ואוהב, אמין וישר, יודע לפרגן, משקיען ועוד, אך מה עושים עם הבעיה הזו ? אציין כי הוא סובל מבעית קשב וריכוז ודיסלקציה וכן היפר אקטיביות ( בילדותו ועדיין מעט ). התאהבתי בו בגלל התמימות שבו והחוסר ערמומיות ובגלל החום והאהבה שהוא נותן ובטח עוד דברים. הבעיה היא בעיקר בחברה. הוא לפעמים מדבר שטויות ומדבר המון, פשוט לא מפסיק....... אני חושבת שהכל סובב סביב הילדותיות שבו. מצד אחד הוא בוגר : אחראי למעשיו, חושב באופן רציני לחיים, לא מחפש לצאת ולבלות כל הזמן בחוץ עם חברים, אלא מחפש את הקרבה המשפחתית וזה גם מעלה חיובית אצלו אשר גרמה לי להתאהב בו. זאת ועוד, בשל אי משחבתו לפני הוצאת מלים מהפה הוא יכול לפלוט דברים ללא כוונה. הוא גם לא פוגע בכוונה. אני חושבת שזה דורש טיפול, אבל איך לומר לו בלי שיפגע ? זה ממש מציק לי. מה עוד שהוא חייב לתפקד כראוי מתוקף מקצועו העצמאי והחשוב בחברתינו. אנא עצתכם. אני מממש אוהבת אותו ורוצה לעוזר לו ולי. תודה.

yoyo10

New member
אני מאוד מבינה את בעלך גם לי יש

בעית קשב וריכוז וזה גורם לאימפולסיביות כמו שכתבתי כאן לפני כמה ימים זה מאוד בעיתי שיש מיונים קבוצתיים לעבודה ואני מודעת לזה אבל זה ממש בלתי אפשרי לשליטה את האמת הרטלין שניסיתי לקחת בגיל 24 די עזר אבל עשה לי תופעות לוואי מה גם שאי אפשר לקחת 24 שעות ביום רטלין תאמיני לבעלך זה יותר מתסכל מצד אחד אני מבינה אותך ושאת דואגת לו ומצד שני אני בצד שלו של המתרס זה ממש לא פשוט

קובי2003

New member
נעים מאד , גם אני סובל ....

מבעיית קשב וריכוז. ראשית הייתי מפנה אותך לפרום המתאים בתפוז , יש שם אנשי מקצוע וכאלו שיש להם המון ניסיון . http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=201 באחת התקופות שלי ושל אישתי אחרי שעברנו לגור יחד רבנו המון וחיפשתי את התשובה למה זה קורה, קצת חיפוש ברשת העלה המון מאמרים ( שתמצאי אותם בפורום שהפנתי אותך )בנושא ,וגילתי עולם שלם של יחסים בין בני זוג כשאחד מהם סובל מבעיות אלו . מעולם לא הלכתי לטיפול כי גם אני וגם טלי לא חושבים שיש צורך,אבל לי ולטלי יש המון שיחות בנושא ,על איך אני אמור לעשות דברים ואיך אני אמור לברור את המילים,השיחות הללו תרמו רבות לקשר שלנו . בהצלחה .

yoyo10

New member
פשוט צריך להבין שיש בעיה

ולדעת לקבל את הבן זוג יש ספר טוב שנקרא "ספר התשובות להפרעות קשב" יש שם הרבה בעיות שיכולות להתעורר בזיוגיות בעקבות בעיות הקשב הספר יכול לעזור לך מאוד אני נתתי לבן זוגי לקרוא

קובי2003

New member
וואלה ? לא ידעתי ....

אני קראתי מאמר כל שהוא ואז נתתי לטלי לקרוא ומשם התחיל כל הנושא להתגלגל והבנו שזה באמת שורש הבעיה,היום המצב הרבה יותר טוב . תודה אני אחפש ברשת .

yoyo10

New member
יש שם קטעים שממש מתארים אותי

זה מדהים ויש שם פתרונות עבור הבן זוג

קובי2003

New member
לפי החתימה שלך אני מניח שאת ....

מציגה את זה גם בחיים האמיתיים ולא שומרת לעצמך נכון ? אגב ,כשהייתי ביום כזה של בחינות למקום עבודה ציינתי את העובדה הזו ורק לא ציינתי אותה לפני שנכנסתי למבחן האחרון שהוא מבחן מחשב,שם נפלתי .

yoyo10

New member
ציינתי את זה אני לא מתביישת בזה

אבל אנשים אולי מבינים שדיסלקציה זה שגיאות כתיב אבל לא מבינה מה זה אומר בעיות קשב ולא מבינים מה התפרצות לדיבי הזולת קשורה לזה בכלל זה עניין של מודעות

lula12

New member
היי קובי,

ראשית, תודה על התגובה, אני פשוט מחפשת בפורום על יחסים ולא על ילדים ואני לא מוצאת, היכן מצאת על יחסים בתחום ?

lula12

New member
תודה רבה yoyo10 - אני יודעת שאסור

לוותר וחייבים להתמודד ולזייע לו ולי גם. כנראה שאנחנו חייבים לעבור את ההתמודדות הזו ביחד. זה חלק מהשיעור בחיים......

למעלה