אני צריך עזרה...

מצב
הנושא נעול.

עודד 175

New member
אני צריך עזרה...

אני צריך עזרה...
איך אני מגיע מחיפה אל "נח"ל חמדת" (חמדת), -זה נמצא מדרום לבית שאן. אם יש מידע לגבי אוטובוסים שיוצאים מחר יהיה נחמד. תודה! (גם מחירים יעזרו לי)...

cmr

New member
מחיפה לחמדת

אני צריך עזרה...
איך אני מגיע מחיפה אל "נח"ל חמדת" (חמדת), -זה נמצא מדרום לבית שאן. אם יש מידע לגבי אוטובוסים שיוצאים מחר יהיה נחמד. תודה! (גם מחירים יעזרו לי)...
מחיפה לחמדת
קו 301 ממרכזית המפרץ לעפולה קו 412 מעפולה לבית שאן אם אני לא טועה קו 948 מבית שאן לנחל חמדת יש שתי נסיעות ביום בשעה 4:45 בבקר ובשעה 16:15 אחה"צ בכל אופן תברר במודיעין אגד עם הקו מגיע לנחל חמדת

מנתב"ג לתל-אביב בלילה

מחיפה לחמדת
קו 301 ממרכזית המפרץ לעפולה קו 412 מעפולה לבית שאן אם אני לא טועה קו 948 מבית שאן לנחל חמדת יש שתי נסיעות ביום בשעה 4:45 בבקר ובשעה 16:15 אחה"צ בכל אופן תברר במודיעין אגד עם הקו מגיע לנחל חמדת
מנתב"ג לתל-אביב בלילה
ובאותו נושא - חברים יקרים, אני נאלץ לשאול לעזרתכם בנוגע לתחבורה לנתב"ג. חבר שלי שגר בת"א רוצה לאסוף חבר מגרמניה בשעה 3:00 בשדה ולא לשלם על מונית. לפי האתר של נתב"ג ואגד קו 222 יוצא פעם אחרונה מנתב"ג בחצות, קו 475 מתחיל קצת אחרי 5 בבוקר והרכבת לצערנו בדיוק עוד לא עוצרת בנתב"ג... אם אכן אין תחבורה ציבורית בלילה זה קצת מביך. משהו שלא חשבנו עליו? רעיונות מקוריים? המון תודה! איתי

טוב לשמוע ממך תמיד !!! תעזרו בבקשה

מנתב"ג לתל-אביב בלילה
ובאותו נושא - חברים יקרים, אני נאלץ לשאול לעזרתכם בנוגע לתחבורה לנתב"ג. חבר שלי שגר בת"א רוצה לאסוף חבר מגרמניה בשעה 3:00 בשדה ולא לשלם על מונית. לפי האתר של נתב"ג ואגד קו 222 יוצא פעם אחרונה מנתב"ג בחצות, קו 475 מתחיל קצת אחרי 5 בבוקר והרכבת לצערנו בדיוק עוד לא עוצרת בנתב"ג... אם אכן אין תחבורה ציבורית בלילה זה קצת מביך. משהו שלא חשבנו עליו? רעיונות מקוריים? המון תודה! איתי
טוב לשמוע ממך תמיד !!! תעזרו בבקשה
לאיתי !!! בעדיפות עליונה !!! איתי הוא האב המיתולוגי המייסד של אתר האינטרנט הטוב ביותר בישראל !

אורי404

New member
לא בדיוק רעיון...

מנתב"ג לתל-אביב בלילה
לא בדיוק רעיון...
לא בטוח שהטיסה תנחת בשלוש בבוקר (העיכובים הרגילים בנתב"ג...), פלוס הבדיקות בנתב"ג ובמכס לאחר מכן. כך יוצא שמשתחררים בסביבות ארבע, אם לא אחרי זה, וכתוצאה מכך זמן ההמתנה לקו 475 קצר יותר...

טיפ_טיפ

New member
דעתי

לא בדיוק רעיון...
לא בטוח שהטיסה תנחת בשלוש בבוקר (העיכובים הרגילים בנתב"ג...), פלוס הבדיקות בנתב"ג ובמכס לאחר מכן. כך יוצא שמשתחררים בסביבות ארבע, אם לא אחרי זה, וכתוצאה מכך זמן ההמתנה לקו 475 קצר יותר...
דעתי
אורי צודק הפיתרון שלו הוא הזול ביותר כמובן שתמיד ניתן לקחת מונית

oren*

New member
בשעות הבוקר המוקדמות כמעט ואין

לא בדיוק רעיון...
עיכובים בשדה (אלא אם חס וחלילה יקרה משהו יוצא דופן - עיכוב במכס, תקלה במסוע של המזוודות וכו...). לא פעם אני מגיע לשם בשעות הללו לאסוף את אבא שלי והוא בחוץ קצת יותר מחצי שעה מרגע הנחיתה.

זה באמת ממש מביש

עיכובים בשדה (אלא אם חס וחלילה יקרה משהו יוצא דופן - עיכוב במכס, תקלה במסוע של המזוודות וכו...). לא פעם אני מגיע לשם בשעות הללו לאסוף את אבא שלי והוא בחוץ קצת יותר מחצי שעה מרגע הנחיתה.
זה באמת ממש מביש
שאין תחבורה ציבורית לנתב"ג בלילה. מישהו יודע איך העובדים מגיעים? הכל בהסעות או שהמשמרות מתחלפות רק בבוקר?

טיפ_טיפ

New member
הסעות

זה באמת ממש מביש
שאין תחבורה ציבורית לנתב"ג בלילה. מישהו יודע איך העובדים מגיעים? הכל בהסעות או שהמשמרות מתחלפות רק בבוקר?
הסעות
של תור בוס ,מ.ט.ס,טל לימוזין,מוניות הדר לוד. החברות הנ"ל ממוקמות בנתב"ג ופועלות עפ"י חוזה והן ניבחרו במכרז. בנוסף, בהעדר נהג פנוי מוציאים "וויזות נסיעה" עבור העובדים דרך תחנות מוניות שונות ברחבי הארץ .

הסעות בעלי היה אחד מהם.

הסעות
של תור בוס ,מ.ט.ס,טל לימוזין,מוניות הדר לוד. החברות הנ"ל ממוקמות בנתב"ג ופועלות עפ"י חוזה והן ניבחרו במכרז. בנוסף, בהעדר נהג פנוי מוציאים "וויזות נסיעה" עבור העובדים דרך תחנות מוניות שונות ברחבי הארץ .
הסעות בעלי היה אחד מהם.
ולא היה לו לא יום
ולא לילה
.

טיפ_טיפ

New member
אפרופו תח"צ בנתב"ג

זה באמת ממש מביש
אפרופו תח"צ בנתב"ג
מה שלום הרכבת?האם יש סיכוי לסיום העבודות לפני יוני השנה? ו....שאלה נוספת לפני מספר ימים חיכיתי לאוטובוס ליד תחנת רכבת השלום (קו 56 עם התדירות הכי מעצבנת!!!למי שתוהה..) והשקפתי מהגשר אל המסילה ואל העבודות המתבצעות למטה מישהו יכול להסביר מה הולך שם? נראה שיש 2 מסילות ובנוסף נבנית מעין בטונדה נמוכה ולידה התעלה שכרגע ללא מים לא ממש ברור מה הם עושים שם האם זה קשור איכשהו לרכבת לנתב"ג , או שזה סתם נדמה לי?

yblumann

New member
Public transport to the airport

זה באמת ממש מביש
Public transport to the airport
Hello all, Israel is not unique ; many other countries do not offer public transport facilities to reach their airport between midnight and 0600. Over in London, there are night buses to the airport, but those are meant for airport workers and not passangers, and I would not really even consider taking a night bus to the airport. and from personal experience: 6am at Heathrow is peak time- as it is shift changing times for workers, and it is also the time where many business flights leave for Europe, so there is lots of demand. there is no public transport at all to meet this demand. As you know, Heathrow is one of the businest airports in the world... regards Yoram

שי חלצי

New member
הדבר הכי פשוט יהיה

מנתב"ג לתל-אביב בלילה
הדבר הכי פשוט יהיה
לבדוק באתר של נתב"ג. עשית את זה?

AndreyS

New member
גם אני צריך ייעוץ של "איך להגיע"

אני צריך עזרה...
איך מגיעים מאונ' בר-אילן לאולם מופ"ת ברמת גן לתיאטרון בית צבי - גם הוא ברמת גן

טיפ_טיפ

New member
הסבר קצת מסובך

איך מגיעים מאונ' בר-אילן לאולם מופ"ת ברמת גן לתיאטרון בית צבי - גם הוא ברמת גן
הסבר קצת מסובך
תקשיב טוב
אתה יוצא משער גהה חוצה את הגשר, ויורד מהגשר בירידה הימנית בקצה הירידה מהגשר יש דרך עפר קטנה ממשיכים ישר וניכנסים למין רחוב הולנדי קטן חוצים את הרחוב ובקצהו יש את מסוף האוטובוסים של רמת עמידר שם נמצא קו 61 תבקש מהנהג לרדת ליד מופ"ת או ליד ביניין ההסתדרות. תיאטרון בית צבי נמצא תחנה אחת קודם.
מקווה שזה לא היה מסובך מדי

AndreyS

New member
תודה רבה :)

הסבר קצת מסובך
תקשיב טוב
אתה יוצא משער גהה חוצה את הגשר, ויורד מהגשר בירידה הימנית בקצה הירידה מהגשר יש דרך עפר קטנה ממשיכים ישר וניכנסים למין רחוב הולנדי קטן חוצים את הרחוב ובקצהו יש את מסוף האוטובוסים של רמת עמידר שם נמצא קו 61 תבקש מהנהג לרדת ליד מופ"ת או ליד ביניין ההסתדרות. תיאטרון בית צבי נמצא תחנה אחת קודם.
מקווה שזה לא היה מסובך מדי
רק איבהירות קטנה.. כתבת לחצות את הרחוב ההולנדי, הכוונה ללהמשיך ללכת ישר? או שעל מנת לחצותו צריך לשנות את כיוון ההליכה?

טיפ_טיפ

New member
לחצות את הרחוב

רק איבהירות קטנה.. כתבת לחצות את הרחוב ההולנדי, הכוונה ללהמשיך ללכת ישר? או שעל מנת לחצותו צריך לשנות את כיוון ההליכה?
לחצות את הרחוב
מדובר ברחוב שכל רחבו מטר או שניים הכוונה היתה פשוט להגיע ללכת לאורכו (60 מטר)

מצב
הנושא נעול.
למעלה