מחיפה לחמדתאני צריך עזרה...
איך אני מגיע מחיפה אל "נח"ל חמדת" (חמדת), -זה נמצא מדרום לבית שאן. אם יש מידע לגבי אוטובוסים שיוצאים מחר יהיה נחמד. תודה! (גם מחירים יעזרו לי)...
מנתב"ג לתל-אביב בלילהמחיפה לחמדת
קו 301 ממרכזית המפרץ לעפולה קו 412 מעפולה לבית שאן אם אני לא טועה קו 948 מבית שאן לנחל חמדת יש שתי נסיעות ביום בשעה 4:45 בבקר ובשעה 16:15 אחה"צ בכל אופן תברר במודיעין אגד עם הקו מגיע לנחל חמדת
טוב לשמוע ממך תמיד !!! תעזרו בבקשהמנתב"ג לתל-אביב בלילה
ובאותו נושא - חברים יקרים, אני נאלץ לשאול לעזרתכם בנוגע לתחבורה לנתב"ג. חבר שלי שגר בת"א רוצה לאסוף חבר מגרמניה בשעה 3:00 בשדה ולא לשלם על מונית. לפי האתר של נתב"ג ואגד קו 222 יוצא פעם אחרונה מנתב"ג בחצות, קו 475 מתחיל קצת אחרי 5 בבוקר והרכבת לצערנו בדיוק עוד לא עוצרת בנתב"ג... אם אכן אין תחבורה ציבורית בלילה זה קצת מביך. משהו שלא חשבנו עליו? רעיונות מקוריים? המון תודה! איתי
לא בדיוק רעיון...מנתב"ג לתל-אביב בלילה
ובאותו נושא - חברים יקרים, אני נאלץ לשאול לעזרתכם בנוגע לתחבורה לנתב"ג. חבר שלי שגר בת"א רוצה לאסוף חבר מגרמניה בשעה 3:00 בשדה ולא לשלם על מונית. לפי האתר של נתב"ג ואגד קו 222 יוצא פעם אחרונה מנתב"ג בחצות, קו 475 מתחיל קצת אחרי 5 בבוקר והרכבת לצערנו בדיוק עוד לא עוצרת בנתב"ג... אם אכן אין תחבורה ציבורית בלילה זה קצת מביך. משהו שלא חשבנו עליו? רעיונות מקוריים? המון תודה! איתי
דעתילא בדיוק רעיון...
לא בטוח שהטיסה תנחת בשלוש בבוקר (העיכובים הרגילים בנתב"ג...), פלוס הבדיקות בנתב"ג ובמכס לאחר מכן. כך יוצא שמשתחררים בסביבות ארבע, אם לא אחרי זה, וכתוצאה מכך זמן ההמתנה לקו 475 קצר יותר...
בשעות הבוקר המוקדמות כמעט ואיןלא בדיוק רעיון...
לא בטוח שהטיסה תנחת בשלוש בבוקר (העיכובים הרגילים בנתב"ג...), פלוס הבדיקות בנתב"ג ובמכס לאחר מכן. כך יוצא שמשתחררים בסביבות ארבע, אם לא אחרי זה, וכתוצאה מכך זמן ההמתנה לקו 475 קצר יותר...
זה באמת ממש מבישבשעות הבוקר המוקדמות כמעט ואין
עיכובים בשדה (אלא אם חס וחלילה יקרה משהו יוצא דופן - עיכוב במכס, תקלה במסוע של המזוודות וכו...). לא פעם אני מגיע לשם בשעות הללו לאסוף את אבא שלי והוא בחוץ קצת יותר מחצי שעה מרגע הנחיתה.
הסעותזה באמת ממש מביש
שאין תחבורה ציבורית לנתב"ג בלילה. מישהו יודע איך העובדים מגיעים? הכל בהסעות או שהמשמרות מתחלפות רק בבוקר?
הסעות בעלי היה אחד מהם.הסעות
של תור בוס ,מ.ט.ס,טל לימוזין,מוניות הדר לוד. החברות הנ"ל ממוקמות בנתב"ג ופועלות עפ"י חוזה והן ניבחרו במכרז. בנוסף, בהעדר נהג פנוי מוציאים "וויזות נסיעה" עבור העובדים דרך תחנות מוניות שונות ברחבי הארץ .
אפרופו תח"צ בנתב"גזה באמת ממש מביש
שאין תחבורה ציבורית לנתב"ג בלילה. מישהו יודע איך העובדים מגיעים? הכל בהסעות או שהמשמרות מתחלפות רק בבוקר?
Public transport to the airportזה באמת ממש מביש
הדבר הכי פשוט יהיהמנתב"ג לתל-אביב בלילה
אתר נתב"גהדבר הכי פשוט יהיה
לבדוק באתר של נתב"ג. עשית את זה?
גם אני צריך ייעוץ של "איך להגיע"אני צריך עזרה...
איך אני מגיע מחיפה אל "נח"ל חמדת" (חמדת), -זה נמצא מדרום לבית שאן. אם יש מידע לגבי אוטובוסים שיוצאים מחר יהיה נחמד. תודה! (גם מחירים יעזרו לי)...
הסבר קצת מסובךגם אני צריך ייעוץ של "איך להגיע"
איך מגיעים מאונ' בר-אילן לאולם מופ"ת ברמת גן לתיאטרון בית צבי - גם הוא ברמת גן
תודה רבההסבר קצת מסובך
תקשיב טובאתה יוצא משער גהה חוצה את הגשר, ויורד מהגשר בירידה הימנית בקצה הירידה מהגשר יש דרך עפר קטנה ממשיכים ישר וניכנסים למין רחוב הולנדי קטן חוצים את הרחוב ובקצהו יש את מסוף האוטובוסים של רמת עמידר שם נמצא קו 61 תבקש מהנהג לרדת ליד מופ"ת או ליד ביניין ההסתדרות. תיאטרון בית צבי נמצא תחנה אחת קודם.
מקווה שזה לא היה מסובך מדי![]()
![]()
לחצות את הרחובתודה רבה
רק איבהירות קטנה.. כתבת לחצות את הרחוב ההולנדי, הכוונה ללהמשיך ללכת ישר? או שעל מנת לחצותו צריך לשנות את כיוון ההליכה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.