אני צריך עזרה :p

WindWar

New member
אני צריך עזרה :p

המדינה kickassbitch שלחה את הבקשה להצבעה הבאה באומות המאוחדות כולם חייבים להתקיף את המדינה mali_levi בעד: 139 --- נגד: 68 שם הברית: --- שם הברית: Snd1 המדינה kickassbitch הציעה שוחד הצבעה על סך: 200,000,000 --- המדינה mali_levi הציעה שוחד הצבעה על סך: 250,000,000 מי שיכול טיפה להצביע נגד אני יודה לו :)

סבא 1

New member
שאלה ?

הצבעתי פעם 1 ואחרי זה שניתי אי פי ונכנסתי למדינה אחרת וכאשר אני באתי להצביע נגד המערכת מזהה שכבר הצבעתי . איך זה יכול להיות אי פי שונה הרי ? אותו דבר קרה לי עם הצעה נגד 1 המדינות שלי . פעם 1 נותן להצביע ולכל שאר מדינות חוסם . האי פי משתנה זה בטוח אז למה לא נותן להצביע ?

nc92

New member
נראה לי

שצריך שהמדינות לא יהיו מקושרות ואז זה יעבוד ז"א למחוק עוגיות בין מדינה למדינה

רונס

New member
לא יודע מה אתה רוצה ממנו ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי רוצה לשגר על מלי לוי

amith11

New member
אליסף דבר איתי בקשה במסן..

תקיפת טילים בליסטים הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים - כל טיל נושא 7 ראשי נפץ שוגרו 110,499 טילים בליסטים על המדינה kickassbitch (10778 תוצאות המתקפה הבליסטית רמת הדיוק פגיעה של הטילים הבליסטים שלך עומדת על 80 אחוזים מתוך 110,499 טילים בליסטים ששוגרו, רק 618,794 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 0 טילים בליסטים הצלחת להרוס 71 מפעלים. 0 מפעל עצים 0 מפעל נחושת 0 מפעל ברזל 0 מפעל פוספטים 0 מכרה פחם 0 מפעל גז 0 מכרה כסף 0 מפעל דלק 0 מכרה זהב 0 מכרה אורניום 0 מכרה אבנים יקרות 0 מכרה יהלומים 0 מחנה אימון לחיילים 0 מפעל ארטילריה 0 מפעל לטנקים 0 מפעל לטילים להגנה אווירית 0 מפעל מסוקים 0 מפעל לטילים נגד טילים 0 מפעל מטוסים 0 מפעל ספינות 0 מפעל צוללות 0 מחנה לאימון מרגלים 0 מפעל לטילים בליסטים 71 מפעל לוויינים

amith11

New member
חחח , יש כ"כ הרבה שזה כמו זבל ../images/Emo6.gif

הפעלת תורים זריקת בליסטים ,אותו דבר, מה זה משנה. חחח הגעתי למצב שאני זורק אטום רק כדי לבדוק אם יש מקלט

למעלה