וגם 4102אני צריך מספרי רישוי
של 3999 דן ו 4000 דן
חיפשתי בתיקיית דן אצלי במחשבוגם 4102
תודה
אם התחלת לשלם רק בשנה האחרונהחיפשתי בתיקיית דן אצלי במחשב
עברתי 352 תמונות אחת אחת... ואין את האוטובוסים האלו, מה שהשיעור שלי שזה MAN, כי ראיתי כמה מספרים קדימה בסדרה וכמה אחורה... אמשיך לחפש
אממממ מה זאת אומרתאם התחלת לשלם רק בשנה האחרונה
הסיכוי שתהיה לך תמונה קלוש, זאת מכונה בהפעלת מטרודן![]()
לצלם* סליחה על הטעות, אפילו אניאממממ מה זאת אומרת
אם התחלתי לשלם רק השנה? אבל אם ראיתי תמונות שלה בדן, יש סיכוי שהיא הייתה בשירות דן ועברה למטרו-דן בהמשך. לא?
לא צלמתי בעצמילצלם* סליחה על הטעות, אפילו אני
לא שמתי לב התכוונתי שאם התחלת לצלם אוטובוסים רק השנה אין סיכוי שתהיה לך תמונה של המכונות האלה מאחר והן נמצאות במטרודן כבר שנה.
הכי קרוב מצאתי 4103... MANוגם 4102
תודה
לדעתי זה דווקא כן יכול לעזור לערןהכי קרוב מצאתי 4103... MAN
לא חושב שזה יעזור לך
יש יותר קרוב.לדעתי זה דווקא כן יכול לעזור לערן
המספר של 4103 פחות 1 צריך להיות המספר של 4102 . ככה אני חושב לפחות. ולגבי שני האוטובוסים האחרים נצטרך להמתין לעזרה אחרת.
לא טוב אורי...יש יותר קרוב.
אני זוכר ש 4061, זה 90-135-01. העניין הוא, שלא בטוח שה-4000 הוא מאותו סידרה של ה-4061. לפעמים יש "קפיצות" במספרים החיצוניים.
סבבה למרות שזה לא נראה הגיונילדעתי זה דווקא כן יכול לעזור לערן
המספר של 4103 פחות 1 צריך להיות המספר של 4102 . ככה אני חושב לפחות. ולגבי שני האוטובוסים האחרים נצטרך להמתין לעזרה אחרת.
אפי, מה לא הגיוני ?סבבה למרות שזה לא נראה הגיוני
אם יצטרך אעלה פה תמונה שלו
התכוונתי בהצלבה מולאפי, מה לא הגיוני ?
4102 1 + ________ 4103 אלא אם כן אני גרוע בחשבון...![]()
עד כמה שידוע ליהתכוונתי בהצלבה מול
המספר רישוי שלו, הרי שהוא הגיע יש מצב שהוא הגיע עם רכבים נוספים... ולא הלכו לפי הסדר
המספרים הפנימיים רציםעד כמה שידוע לי
אמנם אני לא מומחה לדברים האלה, אבל מקצת ניסיון ומעקב, המספרים הפנימיים והממשלתיים ב"דן" הולכים בסדר רץ. הסדר הזה משתנה לפעמים כאשר נכנסים אוטובוסים מסוג אחר ואז לפעמים הסדר משתבש, אבל גם ככה לא תמיד הסדר משתבש. לכן הסיכויים שהמספר הממשלתי של 4102 הוא אחד פחות מזה של 4103 הוא סביר. לא בטוח, אבל סביר.
אם אתה אומר...המספרים הפנימיים רצים
בלוחיות זה לא רץ באותה הצורה, יש לא מעט מרווחים
אגב ארז.אם אתה אומר...
אם אתה צחקתאגב ארז.
היום עברתי קצת על הארכיון של הפורום לטובת המעקב שאני מבצע לגבי אוטובוסי מטרודן הגעתי ליום ההפעלה הראשון של מטרודן בבאר שבע וגיליתי דבר שמאוד הצחיק אותי! האוטובוס הראשון של מטרודן שצולם על ידי עובד בבאר שבע הוא לא אחר מ..... 4024! אויי כמה צחקתי כשראיתי את זה.
צור איתי קשר טלפוני ! יש לי בשבילךהמספרים הפנימיים רצים
בלוחיות זה לא רץ באותה הצורה, יש לא מעט מרווחים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.