אני צריך מספרי רישוי

מצב
הנושא נעול.

fireman

New member
אני צריך מספרי רישוי

אני צריך מספרי רישוי
של 3999 דן ו 4000 דן

elians

New member
חיפשתי בתיקיית דן אצלי במחשב

וגם 4102
תודה
עברתי 352 תמונות אחת אחת... ואין את האוטובוסים האלו, מה שהשיעור שלי שזה MAN, כי ראיתי כמה מספרים קדימה בסדרה וכמה אחורה... אמשיך לחפש

fireman

New member
אם התחלת לשלם רק בשנה האחרונה

עברתי 352 תמונות אחת אחת... ואין את האוטובוסים האלו, מה שהשיעור שלי שזה MAN, כי ראיתי כמה מספרים קדימה בסדרה וכמה אחורה... אמשיך לחפש
הסיכוי שתהיה לך תמונה קלוש, זאת מכונה בהפעלת מטרודן

elians

New member
אממממ מה זאת אומרת

הסיכוי שתהיה לך תמונה קלוש, זאת מכונה בהפעלת מטרודן
אממממ מה זאת אומרת
אם התחלתי לשלם רק השנה? אבל אם ראיתי תמונות שלה בדן, יש סיכוי שהיא הייתה בשירות דן ועברה למטרו-דן בהמשך. לא?

fireman

New member
לצלם* סליחה על הטעות, אפילו אני

אממממ מה זאת אומרת
אם התחלתי לשלם רק השנה? אבל אם ראיתי תמונות שלה בדן, יש סיכוי שהיא הייתה בשירות דן ועברה למטרו-דן בהמשך. לא?
לא שמתי לב התכוונתי שאם התחלת לצלם אוטובוסים רק השנה אין סיכוי שתהיה לך תמונה של המכונות האלה מאחר והן נמצאות במטרודן כבר שנה.

elians

New member
לא צלמתי בעצמי

לא שמתי לב התכוונתי שאם התחלת לצלם אוטובוסים רק השנה אין סיכוי שתהיה לך תמונה של המכונות האלה מאחר והן נמצאות במטרודן כבר שנה.
לא צלמתי בעצמי
למעשה אני כרגע במהלך הורדת כל התמונות מהארכיון של הקהילה... כבר הגעתי לעמוד 352 ... 2/04 ... ופשוט זה מאורגן אצלי לפי קטגוריות. אז חיפשתי שם...

ארזS

New member
לדעתי זה דווקא כן יכול לעזור לערן

הכי קרוב מצאתי 4103... MAN
לא חושב שזה יעזור לך
המספר של 4103 פחות 1 צריך להיות המספר של 4102 . ככה אני חושב לפחות. ולגבי שני האוטובוסים האחרים נצטרך להמתין לעזרה אחרת.

אורי404

New member
יש יותר קרוב.

המספר של 4103 פחות 1 צריך להיות המספר של 4102 . ככה אני חושב לפחות. ולגבי שני האוטובוסים האחרים נצטרך להמתין לעזרה אחרת.
יש יותר קרוב.
אני זוכר ש 4061, זה 90-135-01. העניין הוא, שלא בטוח שה-4000 הוא מאותו סידרה של ה-4061. לפעמים יש "קפיצות" במספרים החיצוניים.

ארזS

New member
לא טוב אורי...

יש יותר קרוב.
אני זוכר ש 4061, זה 90-135-01. העניין הוא, שלא בטוח שה-4000 הוא מאותו סידרה של ה-4061. לפעמים יש "קפיצות" במספרים החיצוניים.
לא טוב אורי...
א. איך זה קרוב? הרי 4103 זה אחד אחרי 4102... ב. 4061 זאת סדרה אחרת לגמרי של אוטובוסים מאשר 4000 וגם מאשר 4102-3 . כך שהמספרים לא רציפים כמעט בוודאות. ובכל מקרה ההפרשים גדולים וקשה לסמוך על זה.

elians

New member
סבבה למרות שזה לא נראה הגיוני

סבבה למרות שזה לא נראה הגיוני
אם יצטרך אעלה פה תמונה שלו

elians

New member
התכוונתי בהצלבה מול

אפי, מה לא הגיוני ?
4102 1 + ________ 4103 אלא אם כן אני גרוע בחשבון...
התכוונתי בהצלבה מול
המספר רישוי שלו, הרי שהוא הגיע יש מצב שהוא הגיע עם רכבים נוספים... ולא הלכו לפי הסדר

ארזS

New member
עד כמה שידוע לי

התכוונתי בהצלבה מול
המספר רישוי שלו, הרי שהוא הגיע יש מצב שהוא הגיע עם רכבים נוספים... ולא הלכו לפי הסדר
עד כמה שידוע לי
אמנם אני לא מומחה לדברים האלה, אבל מקצת ניסיון ומעקב, המספרים הפנימיים והממשלתיים ב"דן" הולכים בסדר רץ. הסדר הזה משתנה לפעמים כאשר נכנסים אוטובוסים מסוג אחר ואז לפעמים הסדר משתבש, אבל גם ככה לא תמיד הסדר משתבש. לכן הסיכויים שהמספר הממשלתי של 4102 הוא אחד פחות מזה של 4103 הוא סביר. לא בטוח, אבל סביר.

fireman

New member
המספרים הפנימיים רצים

עד כמה שידוע לי
אמנם אני לא מומחה לדברים האלה, אבל מקצת ניסיון ומעקב, המספרים הפנימיים והממשלתיים ב"דן" הולכים בסדר רץ. הסדר הזה משתנה לפעמים כאשר נכנסים אוטובוסים מסוג אחר ואז לפעמים הסדר משתבש, אבל גם ככה לא תמיד הסדר משתבש. לכן הסיכויים שהמספר הממשלתי של 4102 הוא אחד פחות מזה של 4103 הוא סביר. לא בטוח, אבל סביר.
המספרים הפנימיים רצים
בלוחיות זה לא רץ באותה הצורה, יש לא מעט מרווחים

fireman

New member
אגב ארז.

אם אתה אומר...
אגב ארז.
היום עברתי קצת על הארכיון של הפורום לטובת המעקב שאני מבצע לגבי אוטובוסי מטרודן הגעתי ליום ההפעלה הראשון של מטרודן בבאר שבע וגיליתי דבר שמאוד הצחיק אותי! האוטובוס הראשון של מטרודן שצולם על ידי עובד בבאר שבע הוא לא אחר מ..... 4024! אויי כמה צחקתי כשראיתי את זה.

ארזS

New member
אם אתה צחקת

אגב ארז.
היום עברתי קצת על הארכיון של הפורום לטובת המעקב שאני מבצע לגבי אוטובוסי מטרודן הגעתי ליום ההפעלה הראשון של מטרודן בבאר שבע וגיליתי דבר שמאוד הצחיק אותי! האוטובוס הראשון של מטרודן שצולם על ידי עובד בבאר שבע הוא לא אחר מ..... 4024! אויי כמה צחקתי כשראיתי את זה.
אם אתה צחקת
אז גם אני צוחק

צור איתי קשר טלפוני ! יש לי בשבילך

המספרים הפנימיים רצים
בלוחיות זה לא רץ באותה הצורה, יש לא מעט מרווחים
צור איתי קשר טלפוני ! יש לי בשבילך
מטלה קשה יא אישאש ולא תצליח להתחמק אבל בתמורה תקבל פרס ! מה המטלה ? סוד ! אבל זה משהו שאתה תאהב !!

מצב
הנושא נעול.
למעלה