אני צריך לקנות 300 קרטיבים! איך? איפה? כמה?
S Shark Alarm New member 28/5/06 #4 מפעל שלגונים/גלידות ../images/Emo26.gif אני יודע שבראשון יש באיזור התעשייה הישן מפעל בשם "שלגוגו"
א אורי147 New member 28/5/06 #5 אתה יכול לקנות בסופר..יש כאלו חבילות של איזה 10 או משהו בטעמים לימון ופטל כדי לך לקחת את זה כי זה ישתלם לך כספית... ולמה 300 קרטיבים?!?!
אתה יכול לקנות בסופר..יש כאלו חבילות של איזה 10 או משהו בטעמים לימון ופטל כדי לך לקחת את זה כי זה ישתלם לך כספית... ולמה 300 קרטיבים?!?!
S Shark Alarm New member 28/5/06 #6 אולי מסיבת סיום של שכבה../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif בבית ספר
S shlump3r New member 29/5/06 #9 אני מפיק מסיבה במועדון, ארטיקים מובטחים=) אתה יודע, בשיא החום.. בכיף.
ט טרודי New member 28/5/06 #7 לא יותר משקל לקרטיב תפתח דפי זהב בתחום "גלידות" וחפש חנות-מפעל. אם תגיד איזור בארץ, אולי מישהו יוכל גם להגיד לך מקום מסויים.
לא יותר משקל לקרטיב תפתח דפי זהב בתחום "גלידות" וחפש חנות-מפעל. אם תגיד איזור בארץ, אולי מישהו יוכל גם להגיד לך מקום מסויים.
ש שנינושקית New member 28/5/06 #8 במפעל של נסטלה ברחובות או בכל סופר יש 12 קרחונים ב-10 ש"ח זאת אומרת ש-300 ארטיקים יעלה בסביבות ה-250 ש"ח עדיף יותר ממפעל-יותר זול
במפעל של נסטלה ברחובות או בכל סופר יש 12 קרחונים ב-10 ש"ח זאת אומרת ש-300 ארטיקים יעלה בסביבות ה-250 ש"ח עדיף יותר ממפעל-יותר זול
S shlump3r New member 29/5/06 #10 תודה רבה!!! בכל זאת אשמח למס' טלפון ספציפיים (אני גר בכפ"ס, אבל יש אוטו אז מקומות קרובים לא יורדים מהפרק)
תודה רבה!!! בכל זאת אשמח למס' טלפון ספציפיים (אני גר בכפ"ס, אבל יש אוטו אז מקומות קרובים לא יורדים מהפרק)