אני! צריך!! חנקן!!! דחוף!!!!

Wainshtein Lev

New member
אני! צריך!! חנקן!!! דחוף!!!!

אז יום ראשון, 6:00 - 6:30 בפלמחים. טנק או דוברה או שאריות הספינה - לא 'כפת לי! רוצה חנקן!!! מי בא? קפה עלי. מיכל נוסף (אם מישהו לא יכול לארגן לעצמו) - גם עלי. קרפי? קותי? הבע"ן? דורון? טל? מורנה? יוחאי? אודי80? אילןבט? "גם ביקו"? (לאו דווקא בסדר הזה) מישהו?

Wainshtein Lev

New member
../images/Emo105.gif

חי בר

New member
תפסיק להתבכיין. חנקן יש לך חופשי

כמה שרק תרצה. קח נשימה, 79% (פלוס מינוס) חנקן- עלי. ותאמין לי- לי זה עולה יותר
הנה, הקפצתי לך את הבקשה. עצה קטנה: הסיכויים שלך למצוא באדי לצלילה בשעות לא הגיוניות כמו 6 לפנות בוקר שואפים לאפס. אתה חושב שאפשר למצוא משוגעים שיקומו כ"כ מוקדם ועוד בשביל מה? צלילה בים תיחול, שכולם יודעים שאין מה לראות- וגם אם היה מה לראות- אז אין ראות.. תשנה לשעה יותר נורמלית (למשל אחת בלילה), ולמקום יותר הגינוי (למשל אכזיב) ותראה איך אתה מוצא ימבה שותפים לצלילות

Wainshtein Lev

New member
מתאים לי.

ז"א צלילילה מאוחרת. מי בא לו על פלמחים יום שבת בלילה? 21:00, 22:00 או 23:00? או בכל יום חול באותן שעות? תה\קפה עלי... רק שלא אקבל כוויה מכל המשקאות החמים האלה "עלי"

הקרפיון

New member
תודה על ההצעה המפתה

אתה יודע שכצולל אני לא יכול לשים אתמי אוזניים, ואני כבר שומע את קריאת הסירנות של עיר הקודש, קוראות לי לבוא.

skalariya

New member
דווקא אחלה שעה

אבל ליום ראשון הקרוב כבר יש לי תוכניות.... נראה אם אצליח לבטל

אבי ע

New member
אין לך סיכוי, לב...../images/Emo39.gif

יום ראשון הים יהיה סוער. כבר עכשיו הוא מתחיל לעלות: תצפית זמן אמת מהמסעדה בקיסריה (יום הולדת של סתיו ע). חכה עד אחרי הסערה...

Wainshtein Lev

New member
מתחיל להראות שאתה צודק../images/Emo4.gif

כל מיש אני מכיר ורואה את הים מדווח אותו דבר
אבל אני עדיין לא איבדתי תקווה.

skalariya

New member
אחרי סערה

אני יכולה רוב יומים בשבועה, אבל רק בשעות 6-6.30 וצריכה מיכל מי שמעוניין-שלחו מסר

Wainshtein Lev

New member
לא הבנתי../images/Emo163.gif...

"אחרי סערה אני יכולה רוב יומים בשבועה..." ז"א שאת יכולה לצלול רק אחרי סערה? למה? אשמח לצלול בשעות אלו באזור פלמחים עד בת-ים וכעקרון יש לי מיכל שאני יכול להשאיל לך, אם כי ליום ראשון זה הוא הובטח כבר לאחר.

למעלה