אני פותח שרשור

מוזר...

יכול להיות שחשבו על הרעיון מלפנינו, אבל היה מוזר לראות משהו שבנינו בעצמינו, מנוסח אחרת,אבל בעל אותו הרעיון. אבל משהו אחר עניין אותי בהודעה שלך:"תן חתיכת עץ-אני אתן מכה עם ברק"(!!!) מכה עם ברק?????

fresh mishmesh

New member
לא התכוונתי שיש למילה אותה משמעות..

מבחינת לאום או חבר מפלגה בגרמניה בשנות ה-20-30-40 התכוונתי שלהשתמש בשתי המילים האלה בתור ביטוי למשהו רע, הוא שימוש עלוב מאוד. להגיד "יואו איזה פורום נאצי" או "שיו איזה ערבים אתם"- אלה שימושים מוטעים במילים האלה. וזה היה כתגובה למה ששירן כתב.

kedeman

New member
תאמת...

לפני כמה שנים היה סרט שנקרא "תעביר את זה הלאה" גם עם רעיון דומה בבסיס בלי להעליב אבל אולי מישהו מפורום מש"צים גנב את הרעיון הזה ממקום אחר??

Princess 1

New member
צוות הדרכה מעונה...

כי איכות זו לא מילה גסה! חח... נכוווון... אופס שלא יתקיפו אותי פקיסטנים!

בעקרון יכול להיות..

אגב...-סרט גאוני,מעניין,ומרתק. אבל הסוף שלו ממש עצוב. (זה סרט שהייתי מראה בסמינר ועושה עליו דיון לאח סיומו.(אולי אני גם אעשה את זה מתישהו...)

kedeman

New member
הממממ... ברנס....

איכות היא אולי לא מילה גסה אבל כמות?

בפורום אנחנו רק 3

(אם אני מחשבי גם את אריק...) במציאות אנחנו מושב די גדול(יחסית למועצה...), והנציגות במפעלים ארציים היא נמוכה, אבל האיכות...? היא איכותית...(ואני לא מדבר על עצמי...)

THE sky angel

New member
חכם סיני אמר לי פעם.........

(מכוון לשי קדם!!!) "זו לא הכמות- זו האיכות!!"

ברנס נראה לי ששכחת משהו...

או אפילו 2..... יש את ניצן שהיא מהמועצה שלך.. וגם אבירן קופץ לבקר מדי פעם......

אתה חושב ששכחתי אותם???

ניצן כרגע נופשת באילת...ואני פחות מתגעגע כי אני מדבר איתה גם כשהיא רחוקה..., ואבירן...? אני יודע שהוא מציץ פה מדי פעם...,אבל הוא בטח עסוק עם המוזיקה שלו או משהו כזה...

THE sky angel

New member
למיטב ידיעתי ממקורות מוסמכים

נמסר שכרגע הבחור נופש באילת... שיהיה בכיף!!! :) איזה כייייייף אין קייטנההההההה!!!!!!! i'm freeeeeeeeeeeeeeeeeee

THE sky angel

New member
קודם כל כשמדברים על הצוות הדרכה

של מעונה, בייחוד שאני שם, זה בהחלט איכות ללא מילה גסה!!!!! מעייני? פקיסטנים???? שתקי יערבייה!! (אני מבקשת לא להתנפל זו בדיחה פרטית!!!)

למעלה