אני פוחדת לכתוב משהו...

• פותח הנושא Niti
  • פורסם בתאריך

Niti

New member
אני פוחדת לכתוב משהו...../images/Emo129.gif../images/Emo41.gif

שלום אנשים. מישהי מהפורום שלכם המליצה לי לבוא לבקר ולשפוך את הלב. אז באתי לכאן, נחושה בדעתי לספר לכם את הסיפור שאני צריכה עזרה בו, אבל ראיתי ש"אפי היקרה" טסה לה לחופשה (מצאת לך זמן),ושכל ההודעות שיש כאן הן דיי בקטע הומוריסטי. וזה סבבה. אבל החלטתי יותר להכיר אותכם, ואז להתבכיין לכם. ויש לי הרבה להתבכיין. רק שאלה קטנה, בנתיים- אם אני שואלת משהו, בשיא הרצינות, יש מצב שתתנו לי טיפים? כאילו, סבבה, דברים מצחיקים, אני אוהבת, אבל גם תשובות רציניות?
תודה.

tali_le

New member
סביר להניח

בכל תגובה, בין הבדיחות, המסרים הנסתרים ושאר שטויות תימצא גם תשובה אמיתית

maayan15

New member
בשיא הרצינות עם קורטוב צחוק...

מתכון מושלם לעצות.. תראי, אני דיי חדשה פה..אבל שבאתי יישר רשמתית מה שהיה לי על הלב..בשיא הרצינות..וקיבלתי אחלה עצות.... וזה שהיה בהם גם הומור רק עזר... תראי...אף אחד כאן (חוץ מאפי..נדמה לי) לא מקצוען..אבל כולם פה משתדלים לעזור כמה שהם יכולים...ההומור זה בונוס לחוכמה שלהם....(וואי..אני פשוט מתחנפת בצורה רצינית ביותר...מה אני מנסה להשיג?)... בקיצור, מה שאני מנסה להגיד...תשפכי את בעיותייך בשיא הרצינות או בשיא ההומור...זה לא משנה...את תקבלי עצות אמיתיות....לדעתי את לא צריכה לחכות...אבל איך שאת רוצה...

גם אפי עצמה אינה מקצועית

למרות סכומי הכסף הבילתי נדלים הזורמים לכיסה מדי חודש מעבודתה בפוררום. אל תטעי לפי החזית ההומוריסטית של הפורום. יש בו המון צחוק, אבל גם מענה אמיתי לבעיות. את מוזמנת לשתף אותנו בבעיה, ותראי בעצמך שאנחנו יכולים להיות מאד רציניים כשאנחנו רוצים.

jeb

New member
הגעת למקום הנכון

ברוכה הבאה לפורום. כמו שכתוב בהודעת המנהלת, כאן המקום לשאול ולהתייעץ בכל בעיה שמעיקה עלייך. יש כאן אנשים בעלי ידע רב,נסיון, וחוכמת חיים. וגם אם לא תמיד יוכלו לתת תשובה ספציפית, תמיד ידעו לאן להפנות אותך. ולכל הפחות תקבלי כאן תמיכה ואוזן קשבת. כמו בכל פורום, שבו משתתפים בקביעות אותם אנשים, גם כאן התגבשה לה מאין קבוצה, עם ההומור שלה והבדיחות שלה. אך אם תדפדפי בדפי הפורום, תשימי לב שלרוב כן מקפידים להפריד בין שרשורי
לבין שאלות רציניות, שעליהן עונים תשובות רציניות. כמובן שאת מוזמנת להצטרף, לשפוך את שעל ליבך, וגם לענות לבעיות של אחרים. כחברה חדשה בפורום, הנה האייקון שלך:
אגב, במקרים רבים, גם חברי הפורום וגם זמניים, כותבים הודעות כ-אורחים*. מעטה האלמוניות מקל עליהם להוציא את בעיותיהם. אם זה יעזור לך, גם את יכולה לבחור באופציה זו, אך זכרי, שכל שנכיר אותך יותר טוב, נוכל לתת תשובות יותר ממוקדות ויותר רלוונטיות. בהצלחה

taz512

New member
וואלה ג´ב

איזה ראש גדול ענק אתה. תאמין לי פשוט ענק אתה. אין כמוך בעולם, ולמה אני כזה מאושר הבוקר? באמת שאין לי מושג, או שיש לי... לילה טוב אנשים או בוקר טוב למי שקם. טאז, השד והלילה

taz512

New member
לפי החתימה לא הבנת?

אפשר להבין הכל, אני שקוף כמו ראי
טאז, השד והשקיפות

taz512

New member
ובוקר טוב גם לך

ולכולם כמובן בוקר טוב ונעים, שבת שלום וחג שמח. ואושר תני קפיצה לצ´אט. טאז, השד והבוקר

taz512

New member
אבל חם לי

וכבר הורדתי את הזבל. ואני לא צריך שלייקס, כל הילדים האחרים יצחקו אלי. נו............ טאז, השד והילדותיות

אושר מ

New member
שמעי נא רונית

(אבוי עוד מתגייסת. יש פה איטגרציה מלאה...) נכון שיש פה הרבה הומור, שמטרתו להעלות חיוך על פני הבאים, אבסל כל שאלה מקבלת תשובה רצינית ביותר, גם אם אפי אינה נמצאת באותו רגע...

מיטללל

New member
מישהי? מותק תני קרדיט ../images/Emo13.gif

תראי למרות שרוח השטות נפלה על חברי הפורם היקרים... זה לא עניין תמידי. אני מבטיחה לך שאם תכתבי בעיות תקבלי תשובות רציניות שיעזרו לך! לכי אחורה בדפי הפורם תראי על מה אני מדברת!

Niti

New member
תודה אנשים!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

ברגע שאחי יעביר לי את המחשב לחדר שלי, ארשום מה שרציתי לרשום. בנתיים אני "גרה" בחדר של אחי, וזה לא נעים.... (מתה אם הוא יראה מה כתבתי)! ותודה למיטללללל שהביאה אותי לכאן!

nutmeg

New member
רק לסבר את האוזן

בפעם האחרונה שבדקתי, אני מקצועית לחלוטין. אפשר לשפוך את הלב ואם גולשים למקומות בהם צריך יד מכוונת - יש.

למעלה