אני על סף ייאוש!

אני על סף ייאוש!

התינוקת המתוקה שלי בת חודש והסרבנית הקטנה מסרבת למוצץ היא אינה מוכנה אפילו לנסות למצוץ אותו ולא ניסיתי מהיום כבר מהבי``ח ניסיונותיי כשלו וזה אחרי שקניתי לה כמה סוגים של מוצצים.אוונט,לייף-סיליקון,לייף-גומי,NUK, על מנת שתתרגל ופשוט לא הולך לי. היא לא רגועה,היא מוצצת אותי במקום מוצץ שבעצם היא אוכלת כשהיא לא צריכה ופולטת המון בגלל העומס ושלא נדבר על הגזים שיש לה. ואין לי דרך להרגיע אותה כשסתם יש לה צורך למצוץ משהו חוץ מאשר שאני מצמידה אותה אליי וזה מתיש אותי. אני יודעת ובטוחה שאם היא היתה רגילה למוצץ היא היתה יותר רגועה(מתוך ניסיון מהבן הגדול ) אני מפחדת שאם היא לא התרגלה עד עכשיו אולי לא תרצה בכלל, למישהי קרה אתזה שאחרי כ``כ הרבה זמן התרגלו? סליחה על האורך,ותודה לכל מי שתוכל לעזור לי..

dundy

New member
תנסי לתת לה מוצץ

עוד חודש/חודשיים, אצלינו היה בדיוק אותו הדבר ופתאום בגיל שלושה חודשים הוא הסכים לקחת מצטערת שאין לי עוד עצות, בהצלחה!

talitalitali

New member
בני בן כמעט 3 חודשים

ולקח מוצץ רק בשבוע הראשון לחייו ומאז סרבן. הוא גם מסרב לקחת בקבוק - וכבר ניסיתי את כולם. היום, אחרי חודש שירדתי מנושא המוצץ (ואני מבינה אותך כשאת אומרת שהוא ההפך אותך למוצץ שלו) ניסיתי שוב. במקרה עם מוצץ נוק (גם אני ניסיתי את כולם). במקרה מדהים היום הוא הסכים שאחזיק לו את המוצץ בפה, ואפילו מצץ לבד לכמה דקות טובות. זו בעיני התקדמות עצומה... ניסיתי שוב לאחר כמה שעות, ושוב הסכים למצוץ קצת... אני אנסה שוב מחר והראה אם יש שיפור. נקווה שזה סוף הסרבנות, אבל אני מפחדת לפתוח פה... אולי באמת צריך להמשיך להציע..

חמפון

New member
בדיוק כמו אצלנו

רק מוצץ של טומי טיפי מוחרים בשילב מחזיק פלסטיק ומוצץ עצמו מגומי עגול ושווה לא כזה עם כיוון אחד אלא רב כיווני היחיד שהצליח לאחר חודש של נסיונות

tomer2007

New member
וגם אם היא לא תתרגל זה לא סוף העולם

יש כאלה שפשוט לא אוהבים את הקטע ומעדיפים את הדבר האמיתי
אני ניסיתי את כל סוגי המוצצים , בכל זמן אפשרי מגיל 6 שבועות ועד חצי שנה ונאדה.. לפעמים הוא לקח, אבל בשביל משחק יותר מאשר בשביל לישון או סתם להרגע... האמת, בלי להעביר ביקורת על אף אחד, התינוק שלי הראה לי שסתם, הוא לא מקטר, ועכשיו בדיעבד, אני שואלת את עצמי אם מוצץ זה לא יותר בשביל האמא מאשר בשביל התינוק... המקום היחידי שאולי מוצץ היה עוזר לי זה בהרדמה, אבל גם זה כבר לא משנה כי מצאנו דרך אחרת להרדים אותו ומה זה משנה כבר אם אני קמה בשביל להחזיר מוצץ או בשביל להניק 2 דקות? בכל מקרה אני קמה, אז שיהיה... אני מכירה כמה וכמה שניסו ולא הצליחו ואני היום בדיעבד , שמחה שהוא לא לוקח מוצץ...

טוטית1

New member
תנסי

לשים טיפה מהויטמינים A+D על המוצץ זה מתקתק ואולי יגרום לה למצוץ יותר... ואןלי המוצצים הממש "פושטים" יעבדו. בהצלחה.

למעלה