אני עייפה... כל הזמן

אני עייפה... כל הזמן

איזה הריון, אני כבר כמעט בשבוע 30, ויכולה לשים את הראש ל"כמה דקות" בצהריים ולהתעורר למחרת בבוקר, והכי מצחיק, זה שאני עייפה כבר שעה אחרי שהתעוררתי כאילו לא ישנתי בכלל. והמיטה, היא כל כך נוחה ונעימה, והשמיכה, רכה ומלטפת, הם כל הזמן קוראים לי. אני חולפת על פני חדר השינה וכל כך רוצה כל פעם להתגנב לשם, למיטה והשמיכה, להגיף את התריסים ולהגיד שלום לכל העולם. אבל אני לא שובעת מהשינה הזו. אה ועוד דבר, כשאני מסתכלת בראי אני רואה בעיקר, אף. הוא התרחב לי, אני מרגישה שכל הפנים שלי זה אף. ולא שהוא ארוך או משהו, יחסית (כשאני לא בהריון) יש לי אף כל כך יפה, חמוד, בלי גבעות או אורך לא נורמאלי. חחחחחחחחחחחח כמה הנוכחות של אותם חיים הנוצרים בתוך תוכנו יכולים לשנות מקצה לקצה. זה בכלל ניתפס לכן? יש לכן גוף בתוך הגוף... חחחחחחחחחחחח יום טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. ולמי שהולכת ותופחת, שיהיה בכיף, והכי בכיף. (צריך לדעת להנות מיזה כי בלילות בלי שינה, עוד נתגעגע להריון)

נורמלי לחלוטין הינה אני ....

מי שנכנסתי לחודש תשיעי שבעו 32 אני מתעוררת בבוקר אוכלת ארוחת בוקר אחרי חצי שעה מרגישה כאילו לא ישנתי שבוע שלם עייפה כמו לא יודתע מה ישנה עד 12 מכינה לילדים אוכל ואחר האוכל שוב רוצה לישון עד 5 אחרי הצהריים ובשעה 11 בערב מרגישה שלא ישני כאילו עוד שבוע ממש עייפות שחבל על הזמן לדעתי זה בגלל הסוף ככה זה לקראת חודש תשיעי לדעתי אז תנצלי את זה אם אין לך ילדים בבית

ornakes

New member
הפתרון שלי- פעילות גופנית

את עובדת? לפעמים העשייה והתוכן מביא לנו פרצי אנרגיה שלא ידענו שיש בנו. לנוח טוב בהריון זה נהדר אבל מהצהרים עד למחרת בבוקר נשמע כמו הגזמה פראית למדי. לדעתי קצת פעילות גופנית ו/או פעילות בכלל תכניס בך אנרגיות וחיוניות בחיים וגם תעזור לך לקראת הלידה, להרגשה הכללית ולבריאותך מאחלת לך המון בהצלחה

פטריקית

New member
גם אני ככה

אני לא עובדת ואני ישנה כל יום עד 11-12 בצהריים,וגם אז אני יוצאת בקושי מהמיטה.

למעלה