אני עושה סרט גמר עליכם, למעונין..

cockiemonster

New member
היי,

אני פולשת לפורום שלכם (באופן חד פעמי מבטיחה לא להטריד יותר...) כדי להתייעץ איתכם בקשר לכמה דברים. אז ככה: אני בת 16 ולומדת במגמת תקשורת. אני ועוד שלושה חברים שלי אמורים להפיק סרט דוקומנטרי קצר על נושא שחשוב לנו, והחלטנו להתמקד בקהילה ההומולסבית בישראל ובעיקר על חיי הזוגיות, אנחנו רוצים להדגיש את ההפליה (מבחינת החוק בעיקר) שזוגות הומולסבים סובלים ממנה. אנחנו צריכים את העזרה שלכם, אם זה בכתבות, או בעזרה לכתוב את התסריט, במה להתמקד, אבל הכי הרבה, אנחנו רוצים לשלב ראיונות אישיים. מי שחושב שהוא יכול לעזור לנו יכול למצוא אותי באימייל או באיסיקיו האימייל שלי הוא : [email protected] מספר האיסיקיו שלי הוא: 163521522 תודה. תום

reutd

New member
אני עושה סרט גמר עליכם, למעונין..

שלום לכולכם ולכולכן, שמי רעות ואני בת 17 וחצי מאזור הקריות (חיפה). אני במגמת תקשורת ועלי להכין סרט גמר שיהווה 3 יחידות מהבגרות שלי, הסרט יהיה עליכם ועליכן, על החיים שלכם/ן, אם יש לכם/ן סיפורים מעניינים או יוצאי דופן אני אשמח אם תיפנו אליי דרך האימייל או האייסיקיו שלי. לסרט לא יהיה פרסום או חשיפה, ניתן לעוות קולות ותמונות אם אינכם/ן רוצים/ות להצטלם בבירור. כולם מוזמנים, רק בואו בהמוניכם!!! בתודה מראש, רעות

BlueCat

New member
מה הקטע הזה

שכל מגמת התקשורת הזאת עושה עלינו סרט? שונא כשמתייחסים אליי כמו על איזו חיה בסכנת הכחדה שנחקרת דרך מצלמה, או איזה פריק שואו לבידור...

white star

New member
אני אישיתי לא מעוניין להשתתף אבל...

את יכולה להיכנס לאתר של TQ (הומואים בטכניון)ולברר שם עם האנשים אם יש מי שרוצה.שם בטח יש גם קישורים לקבוצת הפורום החיפאי וזה בטח יקל עלייך.

reutd

New member
תגובה קצרה..

אני לא חושבת על הומואים/לסביות כאל משהו מבדר, אלא כאל משהו מיוחד, אנשים מיוחדים, ולא מבחינה שכלית.. אני מאמינה שבטח לחלקם יש סיפור חיים ואורח חיים מעניין, ואולי הם ירצו לחשוף אותו, בפני. לא ביקשתי לפרסם את זה בטלויזיה או לעשות מזה סרט של שעה וחצי, בסה"כ אני רוצה להציג סיפור של כמה אנשים ואיכשהו לתאר, לספר, להסביר שהם/אתם אנשים רגילים רק עם נטייה מינית שונה שבגללה מסתכלים עליכם בתור סטריאוטיפ ולא בתור בנאדם. אני מקווה שיש מישהו שראה אותי קצת אנושית בקטע ולא בתור "אשת טלויזיה חסרת מעצורים ומוסר". רעות.

טל קר

New member
בפורום הורות הומולסבית

בפורטל BSH יש כמה א/נשים שאני יודעת שהסכימו להשתתף בפרויקטים דומים בעבר, והם חשים תחושת שליחות שהם עושים זאת. אולי תוכלי למשל לתעד מפגש של הפורום, או לראיין כמה זוגות. פני ל´אבא גאה´ או ל´ערבה אין קץ´ , מנהלי הפורום שם, אני מקווה שזה יתאפשר להם לעזור לך. (אגב, שמתי לב שזה באמת נעשה מגמה רצינית לעשות סרטים דווקא בנושא זה, אז כדאי למהר לשם בריצה קלה, לפני שמקדימים אותך P: ) עוד רעיון שקשור לקהילה ההומולסבית, ושאני יכולה לשער שנציגיו ישמחו להתראיין, כי יש להם אינטרס לקדם את המסרים זה כביסה שחורה. משתתפות תוכלי למצוא בפורום הלסביות המצוין של נענע, או דרך הכרטיס האישי של אורי גינת שכותב בפורום גאווה. בכלל פניה לארגונים או קבוצות במקום ליחידים תוכל לדעתי לקדם את הסיכוי שיסכימו להתראיין. אולי באגודה יסכימו שתעשי את הפרויקט על אחת מהקבוצות (צהל ב´, צעירים וכו´).

reutd

New member
תודה.. אפשר לבקש עוד משהו?..

דיברת על נציגים של הקהילה ההומולסבית, ארגונים, קבוצות,אגודה.. איך אני מגיעה לכולם? יש איזה אתרי אינטרנט שלהם או משהו? אני פשוט לא יודעת איך ליצור איתם קשר וזה קצת מהווה בעיה גדולה.. אם תוכלי לכוון אותי יותר זה יהיה ממש מעולה ונחמד מצידך..

טל קר

New member
את כל המידע אפשר למצוא למשל

בזמן הורוד, אך מכיון שהצלחתי כרגע להציל אחד בדרכו לאבדון, הנה כמה טלפונים: בית דרור - בית לנוער הומו לסבי טראנסגנדר וביסקסואל חסר קורת גג 03-5162071 תהילה - קבוצת תמיכה להורים של הומואים לסביות ובי סקסואלים, 09-9587779 www.gay.org.il/tehila פורום גיאות מיסודה של מרצ לזכויות ההומואים הלסביות והבי, 03-6360149 אגודת ההומוסקסואלים הלסביות הביסקסואלים והטרנסג´נדרס בישראל. משרדי האגודה ברח´ נחלת בנימין 10 בת"א המשרד פתוח בימים א-ה בשעות 10-15:30 טל: 03-5167234 קל"ף קהילה לסבית פמיניסטית WWW.GAY.CO.IL/CLAF 03-5165606 בגלל שאני מרכזוצנטרית הבאתי רק את המספרים של ת"א והמרכז... אבל יש מקומות דומים גם בחיפה, ירושלים והדרום.

reutd

New member
תודה רבה לך!!!!!

הטלפונים האלה יעזרו לי מאוד!!!!! ממש תודה!!!

BlueCat

New member
לא התכוונתי להעליב או להציג אותך...

... כ"אשת טלויזיה חסרת מעצורים ומוסר", רעות יקירתי, רק הערתי הערה על זה שזאת לא ההודעה הראשונה שאני רואה לאחרונה בפורומים של תמידיי מגמת תקשורת שרוצים לעשות סרט על חייהם של הומואים. אני לא חושב שזה רע, להיפך- זה מבורך. אבל תסכימי איתי שיש עוד אנשים עם סיפור חיים שונה ומעניין. הרי, סה"כ החיים שלנו די רגילים אם משמיטים כמה פרטים, אני חושב. המלצה שלי- למה שלא תדברי על הנערים מ"הבית ברח´ חיים" בחיפה (בשכונת הדר, לפי מה שהבנתי.עדיין לא מכיר את העיר כל כך טוב)? אני בטוח שגם לנערים והנערות האלה יש סיפור מעניין משלהם.

reutd

New member
תגובה..

תראה, אני לא יודעת מה קורה עם אנשים אחרים שרוצים לעשות סרט דומה, אני לא מבקרת בפורומים באופן קבוע ולכן לא מודעת כ"כ למה שקורה. בתגובה שלך הזכרת את הנערים מ"הבית ברח´ חיים", האמת היא שאני לא מכירה אותם, אבל עכשיו כשהזכרת אותם אני אברר, אולי זה יהיה הנושא שלי בסופו של דבר, פשוט הנושא של הומואים ולסביות דיי תפס תאוצה בזמן האחרון וזה אחד הדברים הראשונים שקפצו לי לראש כשחשבתי על נושא. אני תמיד שמחה לתגובות, לא משנה איזה, טוב לדעת לפחות שיש מי שמקשיב..

BlueCat

New member
"אני מקשיב, ולי איכפת..."

(עברי לידר, "האנשים החדשים")

Guy K

New member
דרך אגב

הומואים נהיו כזה בונטון בתקשורת בשנים האחרונות שאם תעשי סרט על הומואים ותגישי למרצה שלך סביר להניח שתקבלי אפס במקוריות...

למעלה