אני עדיין צריך עזרה

allbymyself17

New member
אני עדיין צריך עזרה

עם חברה שלי..נכון לעכשיו שבועיים ביחד. יש לי ספקות לגבינו. זאת אומרת יש ביננו משיכה ..אני רוצה אותה והיא אותי אבל אין ביננו את הקשר הזה .הקשר המיוחד הזה שאפשר לדבר עם בן אדם שעות ...שאפשר לבלות איתה ולא להרגיש איך הזמן טס. זה לא ככה..רוב הזמן אנחנו עסוקים בלהתמזמז . ואני לא יודע אם זה מה שאני מחפש. ואני לא יודע אם אחרי שבועיים לצפות ליותר זה מוגזם. מה עושים? כדאי לי לדבר איתה על זה ?כדאי לי לתת לזה זמן פשוט ? או להפרד. וכן למי שלא הבין לא יצא לי להכיר אותה חודשים לפני...הכל היה מהיר כזה ולא ממש הכרנו אחד תשני.ויש מצב שאנחנו לא מתאימים פשוט.

allbymyself17

New member
אני אשכרה מתחרפן מזה

אני חושב לעצמי שאני בן ואני אשכרה מעדיף קשר ריגשי כזה..להרגיש אני והיא משדרים על אותו גל..שיהיה תשיחות האלה עד השעות המאוחרות של הלילה. אני מעדיף את זה על הצד הפיזי ..על המשיכה. זאת אומרת שלא תבינו לא נכון..התחלתי איתה כי אני חושב שהיא יפה.אבל אני לא חושב שאני יכול להמשיך עם זה כי מעבר למשיכה אין הרבה. שוב זה הזוי שאני אשכרה מעדיף מישהי שאני יוכל לדבר איתה שעות מאשר מישהי שאני יוכל להתנשק איתה שעות.

ורדונה2

New member
מבינה אותך.

גם אני כרגע במשהו כזה. או הייתי. או בערך. אני באמת לא יודעת, רק יודעת שבקרוב אדע והוא ידע. מייעצת לך לעשות את מה שאתה באמת מרגיש כרגע ושוקל לעשות. אם זה לא זה, ואין את התקשורת שאתה מחפש מעבר למשיכה- תחתוך. מגע אתה תוכל למצוא תמיד. אין בזה שום דבר רע, אבל אישית- אני מעדיפה להיות בקשר ריגשי, ולא אוהבת להרגיש כבולה למישהו כשאין לי בכלל רגשות כלפיו.

r0love0you

New member
מבינה אותך (כמה שרשורים מעליך..)

תשמע, אם אתה בן אסור לך לרצות שר רגשי? מה אתה עשוי מבטון או משהו כזה? בנים מעדיפים קשר מיני על פני קשר רגשי- זה סטראוטיפ או שבאמת רוב הבנים מעדיפים.. אבל תמיד יהיו יוצאי דופן=) גם אני כבר מתחילה להשתעמם מקשר שמבוסס על מיזמוזים ונשיקות, ללא שיחות עמוקות לתוך הלילה. שיחות שעושים עם ידידים. אני מעדיפה שהחבר שלי יהיה חבר-נפש, שאפשר לדבר איתו על הכל כמו עם חברות, ולא רק חבר שאפשר להתנשק איתו. לפי דעתי ששבועים זה מספיק זמן, ואף מעל ומעבר, כדי להיכנס לקשר עמוק. (תלוי כמה אתם מתראים). אם ז מה שאתה מרגיש..תחתוך

MoriXx

New member
../images/Emo80.gifתחכה טיפה,

תראה, אם זה באמת ממשיך ככה אז תפרד. עדיף לשניכם. אבל תנסה קצת להשקיע יותר, או למצוא נושא שיחה משותף לשניכם ואולי זה יהיה שונה ויסתדר. אבל בנתיים תן לזמן לעשות את שלו, ואם אתה רואה שזה לא עוזר- באמת עדיף שתחתוך את זה.

sunshan1

New member
=]

הלוואי עליי שהבנאדם שאני רוצה ושהוא גם רוצה אותי יעדיף קשר רגשייי!!! תאמין לי שבנותתת..לדעתי, אוהבות את זה באיזשהוא מקום! כיףףף לדבר עם בנאדםם על הכלל ולדעת ששום דבר לא יצא לאף אחד!!! שהכל אישי, רגשי זה הרבה יותר כיף גםם...בתור זוג חברים... תאמין ליייייי אני רק מחפשת מישהו כמוך ואין הרבההה ופשוט לדעתי, תדבר איתה...ותראה איך היא מגיבה לשיחות שלך איתה

למעלה