אני עדיין מאמין שללכת לנערת ליווי

אני עדיין מאמין שללכת לנערת ליווי

עדיף מחברה. באינטרנט כולם אומרים שקל לימצוא חברה במציאות זה מאוד קשה. כל הבחורות שהכרתי השבוע אמרו לי שהן לא מעונינות בגבר נמוך ושעיר. אז אני פונה אל כל הגברים שהלכו לנערת ליווי שיאמרו לי לאיפה הכי כדאי לקחת אותה בזמן השירות? תודה לעונים שהיו שם.

נראה לי שיש פה איזה בלבול

אתה מתלבט מה "עדיף". מדובר על שתי פונקציות שונות. זונה (אני נגד כיבוס מילים) זה בשביל פונקציה בסיסית ביותר - אורגזמה. אם זה הדבר היחיד שאתה רואה במערכת יחסים, אז אולי באמת עדיף ללכת לזונה. אבל אם כבר, לדעתי עדיף לעשות ביד. לאיפה הכי כדאי לקחת אותה: לאיפה שאתה נמצא באותו רגע, לא? אני לא חושב שיש לה איזו ציפייה שתיקח אותה לשייט בירקון או למסעדה טובה. נראה לי שהבית שלך יספיק. ודבר נוסף שזועק מההודעה שלך: נפגשת עם כמה בחורות וכולן אמרו לך שהעובדה שאתה נמוך ושעיר דוחה אותן?! משום מה, ובהסתמך על מה שקראתי ממך בעבר, נראה לי שמשהו אחר באישיותך או בדרך שבה אתה מבטא את רצונותיך (או רצונותיך עצמם) גרם לכולן להרגיש בסדר עם שיחרור הערה כזו. אני יכול להבטיח לך שלא העובדה שאתה נראה כמו שאתה נראה מונעת ממך מלהכיר מישהי מעבר לדייט הראשון. העולם מלא באנשים שלא היו מצלמים אותם לשלטי חוצות ובכל זאת יש להם אהבה.

בייייייייידיוק

לא יודעת מי אמר לך מה עדיף, אני עצמי אמרתי, במלים האלה, שלא מדובר באותו מוצר, או אפילו בתחליפים קרובים.

לאיזה מקום חוץ מהבית אפשר להזמין

נערת ליווי? אני גר בבית משותף כי אני אוהב את ההורים שלי ואני לא מרגיש בנוח שהם שומעים גניחות כי הם דתיים אבל אני חזרתי בשאלה בגיל 21. אז אשמח לקבל תשובה מאלה שהזמינו נערות ליווי.

vivian69

New member
מתבלבל? אני לא בטוחה.

אני לא משוכנעת שההבדל בין צורך בסקס לצורך במגע נשי ואנושי, וצורך בחום נשי וקירבה לאישה הוא תמיד כל כך ברור. יש לו כמה צרכים, (כמו לרובינו) חלק ניתן לספק תמורת כסף, וחלק פחות. ואני משוכנעת לחלוטין, שיש גם שהולכים לזונות בגלל הצורך השני, בקירבה וחום. גם אם מקבלים משהו סוג ב´ כיוון שהוא ניתן כשרות בתשלום ולא מתוך רצון.

../images/Emo51.gif כמו הרבה פעמים בעבר...

הבאת לי אותה ישר לקישקע. אין לך רחמים?

lizard

New member
בקשר לסוג ב´...

כמו שכתבתי פה, הייתי כבר בכמה וכמה מפגשי מין תמורת כסף (
) מה שאני יכול לומר זה, אם מתנהגים לאישה בכבוד היא תתן כבוד. אם יהיה לך אכפת ממנה לה יהיה אכפת ממך. הייתי במקום שעושה מסג´ים, הבחורות בכלל לבושות, לא משהו סופר סופר מיני. באיזה שלב, אולי בגלל שהיא הרגישה בנוח והיה לה סבבה, היא ביוזמתה התפשטה (רק חלק תחתון) והשתעשעה איתי (לא חדירה או משהו כזה, רק נגיעות ואוננות משותפת) היא לא הייתה צריכה לעשות את זה בכלל. ככה שהמוטו שלי הוא להיות תמיד איש טוב כמה שאני רק יכול. גם לי לפעמים יש נפילות שעליהן אני מתנצל מעומק ליבי.

אני חושש שפיספסת משהו...

זה היה נסיון להוציא "אקסטרא". בד"כ המקומות האלה הם מהסוג היותר גרוע. משהו כמו סוכן שעובד על בסיס + עמלות. היא מקבלת את המינימום בשביל לעשות לך מסז´ ואם היא מצליחה להוציא ממך עוד משהו אז סבבה. אתה בטוח שזה מקום שעושים מסאז´ים בלבד? הייתי בכמה מקומות כאלה במזרח אבל הייתי הולך אחרי יום עבודה לקבל מסז´ אימתני ברגל ובשכמות. כשזה היה מגיע לנגיעות רומזות הייתי מבהיר שלא בא לי אבל תמיד היתה לי תחושה שאני גוזל מהן את האקסטרא שלהן. אז הייתי משאיר טיפ נדיב (עלק נדיב, 20 שקל. נדיב במונחים של שפחות תאילנדיות) שהיה בערך בגובה האקסטרא שהן היו יכולות לקבל. בסוף הרגשתי תשוש מהסיפור הזה והמתח של השאלה אם אני אצטרך (ואצליח) להגיד "לא" היה מוציא לי את החשק מהמסז´ אז הפסקתי ללכת. מה זה "לא סופר-סופר מיני"? רק קצת מיני?

vivian69

New member
כנראה שיש גם נסיונות להוציא"אקסטרה"

אבל אני דוקא מסכימה עם לטאה, זונה היא אדם. כשמתייחסים אליה ככזו, ההיגיון אומר, שהיחס שמקבלים בחזרה, הוא בהתאם. בדיוק כמו שכשנחמדים אל המוכרת במכולת היא נחמדה בחזרה, ולא רק כי אלו דרישות התפקיד. כבוד גורר כבוד, חביבות גוררת חביבות, חיבה גוררת חיבה. אני גם מנחשת, לצערי, שזונות (לפחות רובן) מקבלות יחס מזלזל ומעליב, לא מעט. ובהקשר זה, לדעתי, ואני מניחה שגם אתה תסכים איתי ירחמיאל (זליג?! זליג?!) גם בגלל המעמד החברתי שיש למקצוע הזה, ובעיקר בגלל אופי השרות שמקבלים מהן אני חושבת שחשוב במיוחד להקפיד להיות נחמדים ולתת להן כבוד, שלטעמי מגיע להן, כמו לכל אדם.

lizard

New member
תראה, ברור שיש אקסטרה תשלום

התשלום אקסטרה היה בעבור שהיא תעשה לי ביד. היא לא הייתה צריכה להתפשט ולתת לי לגעת בה כמו שהיא נתנה. (אגב, זה היה באילת ולמחרת לקראת הנסיעה חזרה באתי שוב וגם שם 2 בחורות חמודות להפליא עשו לי עיסוי בכל הגוף ואחר כך טחנו לי ת´זין באוננות. -מי שלא חווה אוננות ב4 ידיים לא חווה אוננות מימייו
) עדיין הן לא היו צריכות לעשות לי את זה כל כך הרבה זמן (הייתי שם איזה 3 שעות) מבין ? המוטו שלי - תמיד תהיה בן אנוש, לא סתם בן אדם.

זִיגזַג

New member
תסלחו לי על הביקורת.. ../images/Emo58.gif

אני בטוח שהרבה יקטלו אותי כאן עכשיו אבל.. איך אפשר בכלל ללכת לנערת ליווי?!? רק לחשוב על זה עושה לי רע!! זה ממש דוחה!! ללכת, ולשכב עם מישהי שהפסיקה כבר לספור כמה גברים עברו עליה באותו יום!! גועל נפש!!!

טוב, זה לא משנה עקרונית

את מה שאמרת, אבל הנה הייתי נערת ליווי ומעולם לא עשיתי יותר משני לקוחות ביום. ושוב, זה לא משנה עקרונית, כי מה זה משנה אם זה היום או אתמול.

זִיגזַג

New member
נכון... ../images/Emo58.gif

זה באמת לא משנה! וזאת בדיוק הסיבה שאני בחיים לא הייתי ולא אלך גם לנערת ליווי! אני לא שופט אף אחד.. כשמישהי עושה את זה בלית ברירה כי זאת הפרנסה היחידה שהיא מסוגלת להביא, אני לא יכול להאשים אותה.. מה ש קשה לי להבין זה לא את הנערת ליווי, זה דווקא את אלו שהולכים אליה!

כמה דברים

קודם כל, אני מקווה שלא תשפוט גם את מי שעושה את הדברים מתוך בחירה, כי לרוב נערות הליווי (להבדיל מנשים שנסחרות לזנות, שזה פשע ואינני דנה בו תחת אותה כותרת ) יש גם את האופציה להיות מלצריות, זבניות, פועלות בבית דפוס, קופאיות וכדומה. לא אופציות אטרקטיביות במיוחד, אבל יש כאלה שיגידו יותר טובות (לא אני). לי למשל, לאורך הקריירה המפוארת שלי, הציעו כמה גברים לחיות על חשבונם. דחיתי אותה כי ראיתי בה את דרגת השפל הקיצונית ביותר שהאדם יכול לגיע אליה במציאות כשלנו. אבל לא אכפת לי שכל אחד יישאר בדעתו. עכשיו, אני יכולה להבין אנשים שלא מוכנים ללכת לנערת ליווי, אבל לטיעונך באופן ספציפי אני לא מתחברת. יש בו משהו מוסרני ומתחסד. מה ההבדל בינך לזה שלא מוכן להיות עם בחורה שסתם הייתה עם "יותר מדי" גברים (איכסה!), או בכלל הייתה עם גברים לפניו. כל עוד זה נקי ועם אמצעי מניעה, מה זה משנה בכלל? ניחא היית אומר שמרתיע אותך מין בלי טיפת רגש, או מין עם מי שקרוב לוודאי אינה מפיקה מכך הנאה, אבל הכמויות? מה זה בכלל הרבה ומה זה מעט בימינו אלה?

lizard

New member
מה קשה להבין פה ?

זה ישמע מגעיל וקצת זול אבל אם אתה רעב ואין לך כוח להכין אוכל אתה לא הולך למסעדה ? זה שהיא הייתה עם עוד בחורים באותו יום, מה לעשות, זאת הפרנסה שלה. ללכת לזונה זה יותר חסר רגש מאשר להיות עם יזיזה לדעתי. כי גם עם יזיזה(ות) עדיין יש לי רגשות. רגשות שלצערי מתפרצים מידי פעם. אבל עם זונה ? למי אכפת. אתה בא מזיין והולך.

dana 111

New member
איזו השוואה?

אם אין לך כוח להכין אוכל, אתה אוכל במסעדה אוכל שאכלו ממנו? ברור שלא אבל כשאתה הולך לנערת ליווי או זונה אתה לא יודע מי נהנה ממנה דקה קודם ואם הספיקה להתקלח בכלל ,שלא לדבר על מחלות

הסיבה פשוטה כיום שרוב הנשים

מפונקת לא כולן אבל זה די מכריע כלומר לא מוכנות להתפשר.כלומר הן חייבות שהגבר יהיה 1.8 מטר גוף רחב ומרויח המון כסף. ויש גברים שלא עונים לתנאים האלה ובנוסף יש בוסים קשוחים שלא מסכימים שהעובד יצור קשרים חברתיים עם הלקוחות.ויש סלקטורים שאם המראה של הגבר לא נראה לו או שאין לגבר הזמנה מתאימה אז הוא לא נותן לו להכנס. אני לדוגמא ניסיתי להכיר בחורות במקום העבודה והמנכל איים עלי בפיטורים למרות שעשיתי את זה מחוץ למקום העבודה. עד כה אף סלקטור לא מוכן להכניס אותי לאף מועדון . אז לגברים כאלה שאין מזל יש הצדקה מוחלטת להשכיר שירות של נערות ליווי.

למעלה