אני סוףסוף קונה גיטרה חשמלית

doubledamage

New member
אני סוףסוף קונה גיטרה חשמלית

התקציב שלי הוא בערך 2500 שקל לגיטרה ולמגבר ביחד(אני יודע שזה קצת...אבל אין מה לעשות) למישהו יש הצעות?

HuRLeY GiRLY

New member
חחח... כדי לך לחסוך...

או אם במקרה אתה טס לארה"ב אז סכום כזה האמת יספיק לך לגיטרה טובה.. ומגבר חביב

electricGirl

New member
למה אתם מדברים שטויות

קודם כל אתה יכול להשיג מגבר יד שנייה באיזה 500..... ומשהו כמו 2000 לגיטרה יד שנייה לא רעה בכלל. זה אחלה בתור התחלה. אבל תבקר בכמה מקומות כדי שתחליט מה באמת מתאים לך ותתיעץ עם אנשים כדי שלא יעבדו עליך.

xero1

New member
תנסה למצוא מגבר יד שניה

כך שיהיה לך יותר כסף לגיטרה.

חבר´ה אתם מתעלמים מדברים חשובים

מה הוא הולך לנגן? לאיזה מטרה הוא קונה את הגיטרה והמגבר? מה אם הוא רוצה ללכת איתם להופעות? אז אתם חושבים שמגבר 10 וואט יספיק לו? אלה דברים שצריך לקחת בחשבון. אז בקיצור, דאבלדאמג´ ידידי, אנא האר עינינו במטרותייך עם הגיטרה והמגבר הזה.

electricGirl

New member
הסקתי שזאת החשמלית הראשונה שלו

משמע שהוא לא מנגן הרבה זמן כלכך ומכאן שהוא לא בדיוק הולך לקנות ציוד להופעות...

אוקיי,

אבל עדיין, את לא יודעת איזה סגנון הוא מנגן... וחוץ מזה, אם זה התיכנון שלו? להגיע בסופו של דבר להופעות עם זה? אז מה יותר עדיף לו? לקנות ציוד שיספיק לו פחות או יותר לשני הצרכים? או רק משו קטן בשביל מתחיל?

electricGirl

New member
לא אמרתי לו איזה ציוד לקנות

אמרתי לו באיזו צורה לקנות אותו כדי שיספיק לו הכסף לציוד הכי טוב שהוא יוכל להשיג בכסף הזה. מה הבעיה כאן אני לא מבינה

doubledamage

New member
אז ככה

אני הולך לנגן בעיקר trash metal , אני לא צריך מגבר להופעות ולא אכפת לי בכלל לקנות יד שנייה! אז מה אתם מציעים? נ.ב אני מנגן שנה על קלאסית

חפש גיטרה ומגבר יד שניה

אני ממליץ לך על גיטרה מסידרת האר ג´י של איבנז לסיגנון הזה...

Supra Man

New member
תראה...יש הרבה מציאות

אני מצאתי...וקניתי ממש ממש לא מזמן Ibanez RG 550 עם מולטי אפקט zoom 505 ועם עוד ציוד מסביב ב2000 שקל ועכשיו המגבר בחיפושים... תחפש טוב טוב ותאמין לי שתמצא משהו שתהנה ממנו מאוד

למעלה