אני מתפוצצת

• פותח הנושא LYL1
  • פורסם בתאריך

LYL1

New member
אני מתפוצצת

עברו 3 שבועות מאז שעשיתי מי שפיר (פרטי) ועדיין אין תשובות. כמה זמן אפשר להישאר במתח....הכי חשוב שה
יהיה בסדר

נורקס

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifשיהיה בסדר.אמן../images/Emo57.gif

זה סימן טוב, אם מגלים משהו לא

תקין אז בדר"כ יוצרים קשר כבר אחרי כמה ימים (שבוע, עשרה ימים....) בכל מקרה את יכולה להתקשר ולשאול, לי ענו בטלפון שהכל בסדר ולקח עוד כמה ימים עד שהגיעה התשובה בדואר.

LYL1

New member
עדיין אין תשובות

התקשרתי שבועיים לאחר הבדיקה ולא היו תשובות ושוב שלושה שבועות לאחר הבדיקה ונאמר לי שאין תשובות לכל הבנות שעשו באותו היום. עכשיו אני צריכה לחכות ליום ראשון וזה מעצבן כל כך כי אני כבר נכנסת לשבוע ה24. שוב אני מציינת שעשיתי את הבדיקה באסותא באופן פרטי והיחס היה מעל ומעבר - פשוט מעולה. חבל שהם לא מבינים שתוצאות מהירות זה חלק מהשירות

אפרתי פ

New member
אבל שלושה שבועות זה בד"כ הזמן

אין מה לעשות - רק לחכות במתח עוד כמה ימים... בהצלחה!

H i l a 1

New member
אם זה מעודד אותך אצלי לקח כמעט 6

שבועות עד שהיו תשובות כבר שאלתי אם עד הלידה הם מתכוונים לסיים לבדוק אבל בסוף הכל בסדר.... והז מה שהכי חשוב

מבינה אותך מאד

אבל במקרה הזה הזמן שעובר הוא סימן טוב. כאשר חס וחלילה משהו לא בסדר רואים את זה לפני 3 שבועות... בהצלחה!

גלילית10

New member
אני במצב דומה

ביום ב' יעברו 3 שבועות וגם אני מתפוצצת, כמה אפשר עם המתח הזה??? את ישנה בלילה? כי הלילות האחרונים אצלי הם סיוט, קמה באמצע הלילה ומתקשה לחזור להרדם. מחזיקה לשתינו אצבעות!!!

גלילית10

New member
וכמו שאת רואה לפי התל"מ שלי

אני כבר נכנסת לחודש שביעי, זה הכי קשה. וגם שמרגישים כל תנועה של העובר...

עברו שבועיים

גם עשיתי באסותא ת"א פרטי ואני מחכה... אמרו לי בערך 3 שבועות עד לתשובה טלפונית ועוד 3 שבועות נוספים לקבל את זה בכתב. מקוה לשתינו שהכל בסדר...

למעלה