אני מתנחלת! הפורום הזה יקבל אותי?

אני מתנחלת! הפורום הזה יקבל אותי?

אני בת 22.. מתנחלת.. בדרך החוצה גם... זה פורום רק לחרדים או שגם לדתיים דוסים שחוזרים בשאלה? או חיים בהסתרה כמוני... הגעתי לכאן מהכתבה בידיעות... אני מסובכת עם נטיות מיניות שונות מהחברה שמסביבי.. אז אשמח אם תגיבו לי לי.. בנים ובנות יקרים!

היי

בוודאי שנשמח לקבל.. ני מסובך בעניין לא פחות ממך.. בטח ביחד נוכל לעזור לעצמינו למצוא דרך משותפת.

סוג ב

New member
המקום הזה בדיוק בשבילך

הגעת למקום הנכון. נשמח לעזור, להאיר, להעיר וסתם לחבק... ברוכה הבאה.

תודה.. אני שמחה שהגבת לי...

קראתי את הכתבה בעיתון ואמרתי לעצמי , וואי זה כתוב עלי... אני מתלבשת כשאני באה לכיוון הבית שלי... אני לומדת באזור המרכז, ושם אני הולכת חופשי ומתנהגת חופשי .. וואי... תודה לכם!

mister xy

New member
תזהרי!

יש פה כמה שמאלנים קיצונים.....

חחח...

אין לי בעיה שהדיונים יגררו גם לפוליטיקה... למרות שאני גרה היום במרכז.. כדי לא להיות במקומות האלה שעושים לי רע...

אגס 10

New member
אין לך מה לפחד...

השמאלנים כאן לא שונאים מתנחלים כאנשים...ברוכה הבאה.

תודה למגיבים! רק פתאום חשבתי על זה.

שאני רוצה לדעת אם יש כאן עוד כמוני.. או שכולם חרדים.....?

איילי35

New member
יש גם יש

יש כמוך אני לא חרדי אני לא יודע למי קשה יותר לנו או לחרדים

yoni13077

New member
אתה מוזמן לשתף

רוב חברי הפורום חרדים ואותי לפחות מאוד מעניין לשמוע על המצב בציבור הדתי לאומי לסוגיו, על הלבטים וכו'. יש כמובן הרבה משותף אבל עדיין יש הבדלים ומעניין לשמוע עליהם.

אני ממש שמחה שהגבת... זה תלוי...!

אני חושבת שזה מאוד שונה אין בנים ובנות אצלנו בציבור. וגם תלוי איפה שאתה גר.. בישוב של ההורים שלי אם ידעו אני אהיה עוף סופר מוזר וכולם ירכלו עלי בבית הכנסת... לבנים אני חושבת שיותר קל כי יש תקדימים רבים, הדתיים שגרים באזור המרכז זה הרבה יותר פשוט , יש שם המון דתל"שים.... אממ אני חיה בחיים כפולים ,אבל אני חושבת שיגיע היום והוא לא רחוק שאצא עם זה החוצה וזהו....

למעלה