אני מתכננת טיסה לטיול שבוע אחרי

אני מתכננת טיסה לטיול שבוע אחרי

מי שפיר. נראה לכן הגיוני או שלחכות עוד קצת?

rosina1

New member
גם אני אשמח לדעת

מתכננים לטוס בדיוק שבוע אחרי הבדיקה.

a2t

New member
אומנם אומרים שצריך לנוח יומיים

אבל אני הייתי דוחה את הטיסה לפחות לשבועיים אחרי מי שפיר ע"מ לוודא שהכל בסדר ולהרגיש ממש טוב.

שבועיים ../images/Emo4.gif אין לי שבועיים, מקסימום

8 ימים.... למה את חושבת שצריך ככ הרבה?

יעליק24

New member
אכן ההוראה היא לא ממש לחזור לפעילות

רגילה בשבועיים שלאחר מי שפיר. יומיים לשכב/לנוח ואז להמשיך לשמור, פשוט הסיכון כנראה לא עובר רק אחרי שבועיים. אני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך, אבל אני בטוחה שגם אם הייתי מחליטה לנסוע לחופשה הייתי מאוד חוששת, אבל זו רק אני. מקווה שתהני ובהצלחה בבדיקה

Gali112

New member
מניסיון שלי חזרתי לעצמי רק אחרי

שבועיים, היו לי קצת כאבים באיזור הבדיקה אני לא הייתי נוסעת שבוע אחרי

hagitb1

New member
מי שפיר

אני מניחה שההרגשה אחרי מי שפיר היא די אישית ואינדיבידואלית. אבל, אני עושה מי שפיר שבוע הבא. כשדיברתי עם הרופא המדקר הוא אמר לי שבאופן עקרוני אם העבודה שלי לא דורשת מאמץ פיזי אני יכולה ללכת לעבודה יום אחרי אבל מגיע לי ייום חופש לשיקולי. ברור שאני לוקחת יום מנוחה לאחר הבדיקה אבל ממה שאני הבנתי אם הכל תקין אפשר לחזור לפעילות רגילה יום יומיים אחרי.

hanii

New member
לחכות לפחות שבועיים!!!

לא חבל להסתכן ולאבד את ההריון? אצלי הרופא אמר שאפילו שבוע אחרי הדיקור יש סכנה ואסור להרים דברים כבדים. לדעתי הטיול יכול לחכות... בהצלחה!

Shuki Two

New member
תשובתו של ליפיץ לנושא

אני מגיעה מחו"ל לישראל למי השפיר אצל ליפיץ. אמרתי לו שאני מגיעה לסופ"ש מלא, ז"א, יום שישי בבוקר בדיקה, מנוחה שישי שבת ראשון וביום שני טיסה חזרה הביתה. ד"ר ליפיץ לא אהב את הרעיון כ"כ והציע לדחות את הטיסה בעוד כמה ימים. מניחה שאחרי שבוע זה סביר, אם כי הייתי מחכה עוד קצת ודוחה במידת האפשר. אני החלטתי להשאר לשבועיים אחרי. בנוסף, את גם נוסעת לטייל..., אולי כדאי לך לדחות עוד קצת. בהצלחה בבדיקה.

למעלה